- הוסף לסימניות
תודה רבהפשוט שלחי לה את שאלתך:
0525551 בג'ימייל
תודה רבהפשוט שלחי לה את שאלתך:
0525551 בג'ימייל
נדמה לי שזה לא מדויק.מה שמצחיק בשיר הזה, שעד גיל בר מצווה אין בכלל יצר טוב..
אשמח גם!אפשר אולי להעלות את השיר?
אשמח שוב את הכתובת מייל שלה בצורה שלא תחסםשלום לכולם, אני הבן של מי שכתבה את השיר, שמה אודליה לוי, רק עכשיו אני רואה את הפורום לא ידעתי להיכן זה הגיע והיא נדהמה גם, השיר למעשה לא יצא מעולם מוקלט בשום קלטת, והסיבה שהשיר הופץ כ"כ כי היא לימדה אותו עפ" י בקשתה המפקחת באסיפה של כמה עשרות גננות אז, בירושלים, לפני בערך 30 שנה. ומובאות בזאת המילים הנכונות:
כל בוקר באים אל ליבי הקטן
באים אל ליבי הקטן
שניים אורחים ואותי מבקשים
הכניסי אותנו לכאן.
בין שני האורחים שלי אין כלל שלום
ושני האורחים רק רבים כל היום
אחד הוא אדון יצר הרע
השני אדון יצר הטוב נקרא
נגשתי אל אמא שאלתי אז כך
למי את הדלת אפתח
ואמא אמרה שיותר לי כדאי
להכניס את הטוב רק אלי
וככה עשיתי וראו הפתעה
פתאום נהייתי ילדה נפלאה
ורק אם יבוא אדון יצר הרע
אשאיר בשבילו את הדלת סגורה
אני מצרף בזאת את כתובת המייל של יוצרת השיר אודליה לוי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח לקבל את כתובת המיילשלום לכולם, אני הבן של מי שכתבה את השיר, שמה אודליה לוי, רק עכשיו אני רואה את הפורום לא ידעתי להיכן זה הגיע והיא נדהמה גם, השיר למעשה לא יצא מעולם מוקלט בשום קלטת, והסיבה שהשיר הופץ כ"כ כי היא לימדה אותו עפ" י בקשתה המפקחת באסיפה של כמה עשרות גננות אז, בירושלים, לפני בערך 30 שנה. ומובאות בזאת המילים הנכונות:
כל בוקר באים אל ליבי הקטן
באים אל ליבי הקטן
שניים אורחים ואותי מבקשים
הכניסי אותנו לכאן.
בין שני האורחים שלי אין כלל שלום
ושני האורחים רק רבים כל היום
אחד הוא אדון יצר הרע
השני אדון יצר הטוב נקרא
נגשתי אל אמא שאלתי אז כך
למי את הדלת אפתח
ואמא אמרה שיותר לי כדאי
להכניס את הטוב רק אלי
וככה עשיתי וראו הפתעה
פתאום נהייתי ילדה נפלאה
ורק אם יבוא אדון יצר הרע
אשאיר בשבילו את הדלת סגורה
אני מצרף בזאת את כתובת המייל של יוצרת השיר אודליה לוי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
דברתי עם אסתי אסבן והיא אומרת שאין לה!!!!!!עדכון:
קיים ביצוע מעולה למקור אצל האולפניסטית אסתי אסבן, לכל המעוניין.
אין צורך לבקש ממנה!!פשוט שלחי לה את שאלתך:
0525551 בג'ימייל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים