אשמח לשמוע איזה..יש שיר בסגנון מזרחי...
אם מענין אותך
פחות מתאים..עלה קטן אולי?
וואו. איזה יפההכתבתי פעם שיר במנגינת "דוד מלך ישראל- מזל טוב" (אם תרצי אשלח לך את השיר המקורי שתדעי להדביק למנגינה)
מצרפת פה את השיר
הוא ארוך יחסית ולכן תוכלי לקצר / לצנזר / לקחת שורה מפה ומשם כיד הדמיון הטובה
מקווה שזה יעזור לך
כתבי לי אם תרצי את המנגינה
שלחתי לך באישיאני אשמח לקבל את המנגינה
אנחנו עשינו את השיר "הרחמן הוא יברך את אבי מורי ואת אימי מורתי"יש למישהו רעיון איזה שיר מתאים? או שיר שמביע תודה לסבא וסבתא, או שיר שמאחל..
אשמח לרעיונות. תודה.
אני אשמח..אנחנו עשינו את השיר "הרחמן הוא יברך את אבי מורי ואת אימי מורתי"
אם מעניין אותך אשלח לך
כתבתי פעם שיר במנגינת "דוד מלך ישראל- מזל טוב" (אם תרצי אשלח לך את השיר המקורי שתדעי להדביק למנגינה)
מצרפת פה את השיר
מקווה שזה יעזור לך
כתבתי פעם שיר במנגינת "דוד מלך ישראל- מזל טוב" (אם תרצי אשלח לך את השיר המקורי שתדעי להדביק למנגינה)
מצרפת פה את השיר
מקווה שזה יעזור לך
יש לי שיר מאלף.אשמח מאד מאד לקבל את המנגינה, אין מילים!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים