דרוש מידע שיש - גרניט או אבן קיסר?

• הוסף לסימניות
יש לי קיסר כהה כבר 7 שנים, לא מניחה שום דבר חם ישר על השיש, רק על תחתיות סירים והמראה נשמר בסדר גמור. לא תופס כתמים וללא תחזוקה מיוחדת. אבל כל שנה בערב פסח כשאני שופכת מים רותחים על השיש, נוספים כמה חריצים לבנים קטנטנים.

• הוסף לסימניות
רב צבי, מכיוון שכבר כתבו לך כל מה שאפשר ורוב המידע נכון אז בשביל לא לערבב סתם עם תגובה נוספת אכתוב רק כמאסף.
גרניט הוא יותר זול, עם דגמים פחות יפים אבל ניתן להכשרה.
קיסר יותר יקר (אבל לא הכי יקר, יש יותר יקרים), דגמים יותר יפים ולא ניתן להכשרה. אגב, סדרה 5000 באלף מאתיים למטר זה מחיר מעולה. רק שים לב, שאתה מתעסק עם בנאדם אמין ולא אחד שימכור לך חיקויים.
אם תשאל לדעתי, הבחירה הקלאסית זה קיסר. לך על זה במחיר שנתנו לך אם האיש אמין.
רוב הצלחות

• הוסף לסימניות
תודה.
אגב, האדריכלית היא בהמלצתך...
אבל אם כולם אומרים שזה חומר יותר רגיש (חם, חריצים, כתמים), למה להכניס את הראש לשיש חולה ולא לקחת גרניט? במיוחד אם 'רוב המידע נכון'.

• הוסף לסימניות
תודה.
אגב, האדריכלית היא בהמלצתך...
אבל אם כולם אומרים שזה חומר יותר רגיש (חם, חריצים, כתמים), למה להכניס את הראש לשיש חולה ולא לקחת גרניט? במיוחד אם 'רוב המידע נכון'.
בסוף הלכת עליה? כיף לשמוע! יש לי גם איש שיש מקצועי ואמין לאחר בירור מאסיבי בנושא. אם תרצה בפרטי.

רוצה לשמוע תשובה אמיתית? כי המטבח הוא ה'שטח עבודה' של האשה והיא רוצה משהו יפה ולא רק חזק. וזה לא שקיסר לא איכותי כמובן...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה תלוי אצל מי עושים את השיש/המטבח אני גרה בדירה שכורה, עברתי כבר 3 דירות שבכולן עשו מטבח בחברה זולה או מטבח קבלן (אותו רעיון) והשיש- אבן קיסר היה מלא שריטות כשהיה לי שיש כהה. וכתמים בשיש בהיר.
לאמא שלי יש אבן קיסר כבר 30 שנה לפחות ואין כתמים ושריטות.

• הוסף לסימניות
איפה רואים דוגמאות של שיש גרניט?
בכל חנות חומרי בניה יש דוגמאות של קיסר, אבל איפה יש קטלוגים של גרניט?
האם מה שרואים זה מה שמקבלים?
להורים שלי יש גרניט 40 שנה הוא מלא שקעים ופיצוצים וגם נשבר בקצה, חושבת שזה הגיל, אין אחריות לכל החיים.
אני גרה בדירה שכורה שיש בה קיסר יפהפה 9 שנים.

• הוסף לסימניות
איפה רואים דוגמאות של שיש גרניט?
בכל חנות חומרי בניה יש דוגמאות של קיסר, אבל איפה יש קטלוגים של גרניט?
האם מה שרואים זה מה שמקבלים?
להורים שלי יש גרניט 40 שנה הוא מלא שקעים ופיצוצים וגם נשבר בקצה, חושבת שזה הגיל, אין אחריות לכל החיים.
אני גרה בדירה שכורה שיש בה קיסר יפהפה 9 שנים
יש מפעלים לשיש גרניט.
זה לא בקטלוגים
רואים משטח עצום ואותו בוחרים,
הרעיון בגרניט שזה משטח טיבעי והרבה פעמים הטקסטורה בה פיראית
ומשטח אחד שקיבלת עלול להראות משהוא שונה בכלל ממה שבחרת וגרוע מכך
זה משטחים רובם רגישים ופגיעים תלוי כמה נימים וגידים יש בהם.
יש שואהבים מאד את הטבע שהם משדרים.

• הוסף לסימניות
יש מפעלים לשיש גרניט.
זה לא בקטלוגים
רואים משטח עצום ואותו בוחרים,
הרעיון בגרניט שזה משטח טיבעי והרבה פעמים הטקסטורה בה פיראית
ומשטח אחד שקיבלת עלול להראות משהוא שונה בכלל ממה שבחרת וגרוע מכך
זה משטחים רובם רגישים ופגיעים תלוי כמה נימים וגידים יש בהם.
יש שואהבים מאד את הטבע שהם משדרים.
נשמע מסובך, אז איך קונים דבר כזה בירושלים?
נראה לי קיסר זה בחירה קלה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת באזור ירושלים,
מכירה באזור פ"ת
בד"כ זה באזורי תעשיה.

• הוסף לסימניות
יש לי אבן קיסר כבר 12 שנה וזה עדיין כמו חדש,
ולפעמים אנחנו שמים סירים רותחים ודברים חמים מהתנור,
האם יש לך שיש כהה או בהיר ??
לא קורה פה ושם שיש כתמים ?????
אצלי כעת הקיסר חדש לאחר שהיה לי את הגרניט של הקבלן ואני בהלם מהמוגבלות הזו שלא ניתן להנחי סיר חם וכן מהרגישות לכתמים - שאמנם נעלמים עם הזמן , אבל עדיין
נשמע מסובך, אז איך קונים דבר כזה בירושלים?
נראה לי קיסר זה בחירה קלה.
שיש גרניט ? - כאן בפרוג המליצו על" שיש בית ישראל " בירושלים
בפ"ת יש בקרית אריה ובאזור סגולה כמה וכמה חנויות גדולות

• הוסף לסימניות
לי היה בדירה הקודמת גרניט
ובנוכחית קיסר
ממליצה בחום למי שהתקציב מאפשר - רק גרניט.
אם כי אפשר לחיות עם הקיסר ומגבלותיו
בחנויות השיש התעניינתי רק בגרניט במחירים של מעל 3000- ו 4000 שח
ממילא התפשרתי על הקיסר
פיצוצים בגרניט - זה קורה אולי אצל כאלה שממש התעללו בשיש
או שקנו חיקוי זול מבני דודים וכדומה
בהצלחה !!!

• הוסף לסימניות
אספר לכם
גם אבן קיסר וגם גרניט טבעי שניהם חומרים מעולים ומתאמים לשימוש במטבח ישראלי. יש הבדלים מהותיים בנהים אך למשתמש רגיל זה לא נוגע ...הבדל יחיד שכן מעניין זה מראה והוא יחד עם המחיר קובעים את בחירת החומר.....גרניט עכשיווי יקר יותר מאבן קיסר ומחירו נע בין 2000 ל3000 ש''ח למטר כאשר אבן קיסר יפה עולה 1300
זה פחות או יותר כל האמת

• הוסף לסימניות
אספר לכם
גם אבן קיסר וגם גרניט טבעי שניהם חומרים מעולים ומתאמים לשימוש במטבח ישראלי. יש הבדלים מהותיים בנהים אך למשתמש רגיל זה לא נוגע ...הבדל יחיד שכן מעניין זה מראה והוא יחד עם המחיר קובעים את בחירת החומר.....גרניט עכשיווי יקר יותר מאבן קיסר ומחירו נע בין 2000 ל3000 ש''ח למטר כאשר אבן קיסר יפה עולה 1300
זה פחות או יותר כל האמת
שמעתי שהיצור של קיסר עובד בשבת, ואנחנו רוצים לקחת חברה אחרת, מה עדיף? קייסטון או סיליסטון?

• הוסף לסימניות
בסוף הלכת עליה? כיף לשמוע! יש לי גם איש שיש מקצועי ואמין לאחר בירור מאסיבי בנושא. אם תרצה בפרטי.

רוצה לשמוע תשובה אמיתית? כי המטבח הוא ה'שטח עבודה' של האשה והיא רוצה משהו יפה ולא רק חזק. וזה לא שקיסר לא איכותי כמובן...
אשמח גם לאיש שיש למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אנחנו רכשנו פורצלן של אבן קיסר, מתנקה ממש בקלות לא סופח שום כתם גם לא כורכום!
תלכו לקונספט האוס בבני ברק יש להם שם את כל המשטחים גם קוורץ וגם פורצלן בגודל מלא כמו במטבחים, אין טוב ממראה עיניים.
ג.נ חברה בקהילה של אבן קיסר

• הוסף לסימניות
לי יש אבן קיסר ואני ממש נהנה איתו
וגם אפשר לשים עליו סירים רותחים
בקיצר אבן קיסר עדיף.

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין
מה הצורך "להכשיר" שיש (קיסר) ?
אני מכסה אותו באלומניום ללא הכשרה (נקוי יסודי עם אקונומיקה)
בכל מקרה לא מניחים סיר רותח על שיש עם כסוי או בלי - כלל ידוע.
הורי היו מכשירים שיש "חברוני" עם אבן לוהטת ומים רותחים
ואז למעשה אפשר להשתמש ללא כסוי
בכ"ז מחמירים ומכסים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה