- הוסף לסימניות
אם קונים אבן קיסר איכותי, המותקן בצורה מיקצועית
כלומר?
איך מבחינים בין קיסר איכותי ללא איכותי?
אם קונים אבן קיסר איכותי, המותקן בצורה מיקצועית
בסוף הלכת עליה? כיף לשמוע! יש לי גם איש שיש מקצועי ואמין לאחר בירור מאסיבי בנושא. אם תרצה בפרטי.תודה.
אגב, האדריכלית היא בהמלצתך...
אבל אם כולם אומרים שזה חומר יותר רגיש (חם, חריצים, כתמים), למה להכניס את הראש לשיש חולה ולא לקחת גרניט? במיוחד אם 'רוב המידע נכון'.
יש מפעלים לשיש גרניט.איפה רואים דוגמאות של שיש גרניט?
בכל חנות חומרי בניה יש דוגמאות של קיסר, אבל איפה יש קטלוגים של גרניט?
האם מה שרואים זה מה שמקבלים?
להורים שלי יש גרניט 40 שנה הוא מלא שקעים ופיצוצים וגם נשבר בקצה, חושבת שזה הגיל, אין אחריות לכל החיים.
אני גרה בדירה שכורה שיש בה קיסר יפהפה 9 שנים
נשמע מסובך, אז איך קונים דבר כזה בירושלים?יש מפעלים לשיש גרניט.
זה לא בקטלוגים
רואים משטח עצום ואותו בוחרים,
הרעיון בגרניט שזה משטח טיבעי והרבה פעמים הטקסטורה בה פיראית
ומשטח אחד שקיבלת עלול להראות משהוא שונה בכלל ממה שבחרת וגרוע מכך
זה משטחים רובם רגישים ופגיעים תלוי כמה נימים וגידים יש בהם.
יש שואהבים מאד את הטבע שהם משדרים.
האם יש לך שיש כהה או בהיר ??יש לי אבן קיסר כבר 12 שנה וזה עדיין כמו חדש,
ולפעמים אנחנו שמים סירים רותחים ודברים חמים מהתנור,
שיש גרניט ? - כאן בפרוג המליצו על" שיש בית ישראל " בירושליםנשמע מסובך, אז איך קונים דבר כזה בירושלים?
נראה לי קיסר זה בחירה קלה.
שמעתי שהיצור של קיסר עובד בשבת, ואנחנו רוצים לקחת חברה אחרת, מה עדיף? קייסטון או סיליסטון?אספר לכם
גם אבן קיסר וגם גרניט טבעי שניהם חומרים מעולים ומתאמים לשימוש במטבח ישראלי. יש הבדלים מהותיים בנהים אך למשתמש רגיל זה לא נוגע ...הבדל יחיד שכן מעניין זה מראה והוא יחד עם המחיר קובעים את בחירת החומר.....גרניט עכשיווי יקר יותר מאבן קיסר ומחירו נע בין 2000 ל3000 ש''ח למטר כאשר אבן קיסר יפה עולה 1300
זה פחות או יותר כל האמת
אשמח גם לאיש שיש למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>בסוף הלכת עליה? כיף לשמוע! יש לי גם איש שיש מקצועי ואמין לאחר בירור מאסיבי בנושא. אם תרצה בפרטי.
רוצה לשמוע תשובה אמיתית? כי המטבח הוא ה'שטח עבודה' של האשה והיא רוצה משהו יפה ולא רק חזק. וזה לא שקיסר לא איכותי כמובן...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים