התייעצות שיש למינם - צבע דוהה?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי זה ממש ממש לא אמור לקרות.
תנסו משחת אסטוניש עם ספוג הפלא
(משחה בקופסא ריבועית, לא בקבוק דומה לקטשופ)

ומעניין שהיום מישהו כבר שאל אותי את אותה שאלה בדיוק.

• הוסף לסימניות

ננסה עם אסטוניש. למרות שזה נראה ממש כאילו נאכל.
יש אחריות על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
ננסה עם אסטוניש. למרות שזה נראה ממש כאילו נאכל.
יש אחריות על דבר כזה?

עקרונית בתעודת האחריות כתוב במפורש שאפשר לנקות עם אקונומיקה.
אז אם לא שמתם משהו חריג חריף - לכאורה זה כלול באחריות.
(תוודאו שיש לכם אחריות מקורית, מסתובבים בשוק הרבה משטחים סוג ב או פגומים במחירים מוזלים, ועליהם כמובן שאין אחריות)

• הוסף לסימניות
עקרונית בתעודת האחריות כתוב במפורש שאפשר לנקות עם אקונומיקה.
אז אם לא שמתם משהו חריג חריף - לכאורה זה כלול באחריות.
(תוודאו שיש לכם אחריות מקורית, מסתובבים בשוק הרבה משטחים סוג ב או פגומים במחירים מוזלים, ועליהם כמובן שאין אחריות)
תודה!

• הוסף לסימניות

הכוונה למשחה הזו?

קבצים מצורפים

• 7290109921372_S2-469x469.jpg
    7290109921372_S2-469x469.jpg
    KB 23.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
לי יש כזה.
אבל הבנתי שכרגע אי אפשר להשיג אותו, צריך לבדוק מול החברה מה התחליף המתאים
1593687947790.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה