שיש מומלץ למטבח

• הוסף לסימניות
לקוחה טוענת ששיש קיסר לא איכותיים.משהי תובעת אותם על כתמים שלא יורדים.
גרניט - יקר מידי

איזה עוד חברה יש?

• הוסף לסימניות
יש משטחי נאוליט.
הם מדהימים ביופים בנקיות המשטח שלהם.
בעמידות בפני כל חומר שהוא(על אף שהיצרנים מזהירים כדי לבטח את עצמם)
עמידים בחום וקור לחלוטין!
יקרים להחריד!!!

• הוסף לסימניות
דקטון.
איכות העיצוב: הצבעים מהפנטים, הגימור חלק ונעים למגע, משטח יוקרתי בסטייל אירופאי קלאסי.

עמיד לטמפרטורות קיצוניות: ניתן להניח על הדקטון סירים וכלי בישול בטמפרטורה של עד 300 מעלות מבלי לפגוע בגימור החלק.

עמיד לשריטות : שיש דקטון עמיד בפני שריטות ושאר חבלות פיזיות. מבלי שיוותר עליו סימן - מומלץ גם לחיפויי חוץ!

קל לניקוי: גם את הכתמים העקשניים ביותר ניתן להרטיב מעט ולנגב עם מטלית לחה בקלות וללא מאמץ.
לא מספיק מודעים אליו כי הוא יקר יותר מהקיסר אבל עדיין בגבול הנורמה ששוה להשקיע לאורך שנים.

• הוסף לסימניות
הדקטון והנאוליט הם בעצם גרניט פורצלן כמו הריצוף.
ממה שראיתי באולם התצוגה..
לא ניתן לעשות קנט (מעצור מים).
ראיתי צ'יפים ממכות שלא ניתנים לתיקון.
הגימור המבריק כן רגיש לשריטות.
הכיור האינטגרלי נראה זוועה.

• הוסף לסימניות
בנוסף הדקטון פחות ותיק מאבן קיסר -
ועדיין לא עבר מספיק נסיון שוק,
כך על פי הידוע לי...

אבל הוא נחשב לאחד המתחרים החזקים של אבן קיסר.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל הנ"ל לגבי רגישות הפורצלנים למיניהם לשברי קצה בעיקר, מגבלת החומר עם קנט עוצר מים (למי שחשוב) והמחיר...
מלחיץ ששמירה על המשטח משברים אינה בשליטה, בניגוד לספיחת כתמים ופגעי חום שבשימוש זהיר ניתנים למניעה.
למי שמתאים להיות שפן ניסיון- ליופי שלהם באמת אין מתחרים...
ממחקר שעשיתי הנאולייט נחשב לחזק בקטוגריית הפורצלנים והדקטון (ספרדי), בגלל מרכיב הזכוכית הגבוה יחסית שלו, לרגיש יותר.
הומלץ לי גם על הפיאנדרה (איטלקי) אבל לא יצא לי לראות.

• הוסף לסימניות
לי יש בבית את הלמינם, שגם הוא בגיזרת הפורצלנים, ומיובא מאיטליה.
המחיר אכן יקר ביחס לקיסר.
אבל רציתי שיש לבן, שידוע כבעייתי במיוחד בגוונים הבהירים.

האמת שממש כיף להניח סירים חמים בלי חשש, או לחתוך בצק ישירות על השיש.
המשטח יפה ונוח.
אבל אם גרניט יקר מידי לתקציב של שואלת השאלה - אז גם זה יהיה.

בינתיים לא היו לי בעיות עם דפיקות בפינות, אבל כן קיבל כמין פסים כסופים שנראים תחת האור
(לא שריטות עם עומק, אבל כן סימנים )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה