לפי חוקי פרוג, אין להעלות תמונה של ילדה מעל גיל 3. ולמען האמת - אני תמה מדוע התמונה הזו נפתחה בנטפרי. וכן. זה מסלול מצומצם!
סורי לא ידעתילפי חוקי פרוג, אין להעלות תמונה של ילדה מעל גיל 3. ולמען האמת - אני תמה מדוע התמונה הזו נפתחה בנטפרי. וכן. זה מסלול מצומצם!
ממני בוודאי את לא צריכה לבקש סליחה, וחוץ מזה - זה באמת יצא תמונה יפה..סורי לא ידעתי
חשבתי שמה שנטפרי מאשרים זה בסדר........
חבל זה תמונה כזאת יפה בעיני......
מגניב.מי שלא יודע את הלוגו שלי עשיתי בבינה המלאכותית הבינה עשה לי את זה בתמונה אני רציתי וידיאו מהלוגו שיחקתי עם הבינה יצא תוצאות טובות אבל לא כל כך אהבתי החלטתי שאני הולך לטופ לטוב ביותר אז פניתי למומחה מספר אחד בתחום של עריכת וידיאו זאבי הלר שעובד היום תחת המפיק הקליפים הבכיר ביותר הרשי סגל ושאלתי אותו עם אפשר לקחת תמונה ולעשות מזה ווידיאו אז הוא אמר לי מיד אין בעיה הוא כמומחה בעריכות וידיאו הוא יודע לשחק עם הAI טוב מאוד ובשיתוף פעולה עם הבינה יצא משהו מאוד יפה ומטורף והנה לכם התוצאות המאדימות
צפה בקובץ המצורף 1997747
מהומת הפרומפטים – סיפורו של צ'אטבוטמגניב.
אבל נשמח את תוסיף בזיפ בשביל המנוטפרים.
כי יש כאן הרבה כאלה.
תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים