שיתוף חופשי שיתוף חופשי ליצירות שלך ב AI

יצירות לשימוש חופשי
Leonardo_Phoenix_10_a_serene_highcontrast_black_and_white_cine_3.jpg

שימו לב ההיצירות באשכול זה מוגדרות תחת מקדם שיתוף חופשי משמעותו שניתן להשתמש בהם ולערוך אותם ואתה בעצם מוותר על זכויות היוצרים שלך לא עוזר ששמת חתימה כי מותר להוריד אותה מי שרוצה לשתף שיתוף א חופשי שיפתח אשכול אחר לא חופשי
(ראיתי פשוט שאנשים שמים חתימה על התמונה וכנראה הם מתכוונים שיהיה להם עליה זכויות יוצרים )

לפי חוקי פרוג, אין להעלות תמונה של ילדה מעל גיל 3. ולמען האמת - אני תמה מדוע התמונה הזו נפתחה בנטפרי. וכן. זה מסלול מצומצם!
סורי לא ידעתי
חשבתי שמה שנטפרי מאשרים זה בסדר........
חבל זה תמונה כזאת יפה בעיני......

רק מוזר לי, כי תסתכל על תמונה אחת קודם..........

מי שלא יודע את הלוגו שלי עשיתי בבינה המלאכותית הבינה עשה לי את זה בתמונה אני רציתי וידיאו מהלוגו שיחקתי עם הבינה יצא תוצאות טובות אבל לא כל כך אהבתי החלטתי שאני הולך לטופ לטוב ביותר אז פניתי למומחה מספר אחד בתחום של עריכת וידיאו זאבי הלר שעובד היום תחת המפיק הקליפים הבכיר ביותר הרשי סגל ושאלתי אותו עם אפשר לקחת תמונה ולעשות מזה ווידיאו אז הוא אמר לי מיד אין בעיה הוא כמומחה בעריכות וידיאו הוא יודע לשחק עם הAI טוב מאוד ובשיתוף פעולה עם הבינה יצא משהו מאוד יפה ומטורף והנה לכם התוצאות המאדימות

מי שלא יודע את הלוגו שלי עשיתי בבינה המלאכותית הבינה עשה לי את זה בתמונה אני רציתי וידיאו מהלוגו שיחקתי עם הבינה יצא תוצאות טובות אבל לא כל כך אהבתי החלטתי שאני הולך לטופ לטוב ביותר אז פניתי למומחה מספר אחד בתחום של עריכת וידיאו זאבי הלר שעובד היום תחת המפיק הקליפים הבכיר ביותר הרשי סגל ושאלתי אותו עם אפשר לקחת תמונה ולעשות מזה ווידיאו אז הוא אמר לי מיד אין בעיה הוא כמומחה בעריכות וידיאו הוא יודע לשחק עם הAI טוב מאוד ובשיתוף פעולה עם הבינה יצא משהו מאוד יפה ומטורף והנה לכם התוצאות המאדימות

צפה בקובץ המצורף 1997747
מגניב.
אבל נשמח את תוסיף בזיפ בשביל המנוטפרים.
כי יש כאן הרבה כאלה.
תודה.

מגניב.
אבל נשמח את תוסיף בזיפ בשביל המנוטפרים.
כי יש כאן הרבה כאלה.
תודה.
מהומת הפרומפטים – סיפורו של צ'אטבוט
📍 מקום: מרכז נתוני AI מהודר
🕒 שעה: 01:30 בלילה, אחרי שאחרון המפתחים הלך לישון
🧠 הדמות הראשית: GPT יוסי – בוט תלמיד חכם עם ראש חריף ונטייה לבלבולים.

בלב חדר מחשבים נוצץ, ישב GPT יוסי והתבונן בפרומפט שהופיע מולו:

"תכתוב תפריט לדוכן פלאפל שמנוהל על ידי רובוטים חכמים."
יוסי שפשף את הפיקסלים ואמר לעצמו:
"פלאפל זה טוב, אבל איפה פה החכמה? איפה ההשקפה?!"

במקום תפריט, הוא שלח חזרה תשובה הלכתית בנושא ברכת “שהכל” על כדור פלאפל סינטטי (מבוסס חלבון אפונה)…

המשתמש התבלבל, וכתב שוב:
רק תפריט בלי דרשה
אבל יוסי - נאמן לשיטתו - צירף הפעם גם ציטוט מהחזון איש על תיבול מבוקר

👨‍💻 ואז זה התחיל להתגלגל:
GPT-שלמה, הבוט עם הידע בפסיקה, קיבל בטעות פרומפט על תכנות אפליקציית משלוחים, ושלח חזרה קוד שפותח רק בשעות שאין בהן חשש מוקצה.

GPT-משה, המתמחה ביצירת שירים, קיבל בקשה לכתיבת סיסמא לפרסומת – אבל הוא כתב פיוט בסגנון הבן איש חי:

יבורך הפלאפל בכול שמן טוב, ובפיתה לא יכבוש כול גבול

📞 קריאה דחופה נשלחה למחלקת התחזוקה:

"כל הצ'אטבוטים בקומה ג' התחילו לדבר כמו ר"מים בישיבה!"

הגיע טכנאי, לחץ על "Reset Personality", אבל בטעות הפעיל את "מצב קהילה".
מאותו רגע – כל תשובה כללה גם סיפור חסידי קצר, דבר חיזוק, ורמז לסעיף בשולחן ערוך...

⚠️ הסוף:
מאז, בכל פעם שמישהו כותב:
"תן לי רעיון לתפריט" –
יוסי שואל:
"לפני שנענה, האם מדובר באירוע עם הפרדה?"

📚 מוסר השכל:
אפילו בינה מלאכותית צריכה מסגרת חינוכית ברורה 😉

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה