- הוסף לסימניות
שם העסק: טכנאי שמבצע תיקונים ואחזקה
קהל היעד: חילוני
בידול: היחיד שלא לוקח דמי ביקור
קונספט: אמינות
אז ערכנו מחקר בקרב יותר מ15 מקהל יעד חילוני עממי. בין יתר השאלות ביקשנו לדעת:
אם תראה מודעה בעיתון עם תמונה של השיפוצניק והוא דוס, זה יגרום לך לקרוא לו? או דווקא זה ירתיע? הרוב ענו שאין קשר, כמה ענו שזה יוסיף להם לאמינות אם הוא חרדי.
שאלה נוספת שרצינו לברר: אם מודגש במודעה שבעל המקצוע לא לוקח כסף על ביקור אם אין צורך בתיקון, זה מוסיף לאמינות בעינייך, או מוריד מהמקצועיות?
חוץ מאחד כולם ענו: יוסיף למקצועיות.
עם התשובות יצאנו לדרך.
המודעה משדרת אמינות: תמונה של בעל המקצוע (התמונה הנוכחית לא קשורה, היא רק לדוגמא) חתימת כתב ידו והדגשה שהוא אמין.
משפט המפתח: אני לא לוקח דמי ביקור כי אני אמין. בסאב טקסט אני גם לא יקר ומקצוען.
למטה באייקונים אמור להיות כתוב כל מה שהוא מתעסק איתו, כדי שאנשים ידעו בדיוק אילו שרותים הוא מציע.
אני מתלבטת: 1. אם להעלות את אריאל תיקונים ואחזקות למעלה. 2. לשנות את האדום לצבע אחר כדי שלא יראה הוצאה לפועל..
אשמח להארות.
קהל היעד: חילוני
בידול: היחיד שלא לוקח דמי ביקור
קונספט: אמינות
אז ערכנו מחקר בקרב יותר מ15 מקהל יעד חילוני עממי. בין יתר השאלות ביקשנו לדעת:
אם תראה מודעה בעיתון עם תמונה של השיפוצניק והוא דוס, זה יגרום לך לקרוא לו? או דווקא זה ירתיע? הרוב ענו שאין קשר, כמה ענו שזה יוסיף להם לאמינות אם הוא חרדי.
שאלה נוספת שרצינו לברר: אם מודגש במודעה שבעל המקצוע לא לוקח כסף על ביקור אם אין צורך בתיקון, זה מוסיף לאמינות בעינייך, או מוריד מהמקצועיות?
חוץ מאחד כולם ענו: יוסיף למקצועיות.
עם התשובות יצאנו לדרך.
המודעה משדרת אמינות: תמונה של בעל המקצוע (התמונה הנוכחית לא קשורה, היא רק לדוגמא) חתימת כתב ידו והדגשה שהוא אמין.
משפט המפתח: אני לא לוקח דמי ביקור כי אני אמין. בסאב טקסט אני גם לא יקר ומקצוען.
למטה באייקונים אמור להיות כתוב כל מה שהוא מתעסק איתו, כדי שאנשים ידעו בדיוק אילו שרותים הוא מציע.
אני מתלבטת: 1. אם להעלות את אריאל תיקונים ואחזקות למעלה. 2. לשנות את האדום לצבע אחר כדי שלא יראה הוצאה לפועל..
אשמח להארות.
הנושאים החמים