שיתוף מסט דיגיטלי.... (בת 2.5(:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1288533:
יפה מאד ציבי,
ושאלת בור אליך, צבי, למה בעצם היית צריך ללכת לצלמת ולא צילמת בעצמך?
כמאמר הפתגם:"סנדלר הולך יחף"

• הוסף לסימניות
איזה יופי של תמונות!
סט מהמם!!

אגב,
גם את השם ארי כותבים בד"כ ARI. תבדקי

• הוסף לסימניות
תודה לכולם תיקנתי אצלי את כל הטקסטים

• הוסף לסימניות
סט מדהים!

אגב,
נכתב ע"י RacheliArt;1288178:
///יש לכן מלא טעויות בכותרות שאתן שמות באנגלית.
גם לי זה קפץ מיידית מול העיניים. אבל במחשבה שנייה פתאום עלה לי, אולי דווקא כשמדובר בילדים זה לא נורא כי בס"ה זה מאד דומה לשפה שהם דוברים והבלונים יוצאים מהם... (הכוונה כמובן לתקינות השפה ולא לעצם השפה המדוברת (אנגלית, עברית וכד').

• הוסף לסימניות
איזה מתוקים ואלבום מגוון ומבוצע מעולה!

• הוסף לסימניות
ציבי איזה אלבום מדהים הוצאת להם!!
עשו ממש בחירה טובה עם הצלמת!!!

• הוסף לסימניות
מתוקים!
ציבי את מקצועית ברמות..!!
עיצוב מדהים!

• הוסף לסימניות
תודה תודה לכולם
ריקי נראה לי שצילמת אותם בעבר ואת מכירה אותם

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין מה גורם לצלם ללכת לצלם את ילדיו אצל צלם אחר? רצון לגוון? לשנות סגנון? מילא באירוע- חייבים, אבל צילומי סטודיו?

• הוסף לסימניות
ציבי - מקסים!

• הוסף לסימניות
ציבי משגע!!!!
התמונות הילדים ...
בקיצור הכל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1288771:
גם אותי מעניין מה גורם לצלם ללכת לצלם את ילדיו אצל צלם אחר? רצון לגוון? לשנות סגנון? מילא באירוע- חייבים, אבל צילומי סטודיו?

אולי בכל אופן נזכה לתשובה?:rolleyes:

סקרנות!:)

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שלצלם יש סטודיו שמתאים לילדים
הוא יכול להוציא תמונות מצוינות פשוטות, אבל לא כמו שיצא פה עם האבזרים רקעים וכו'

• הוסף לסימניות
אני יענה מה שאני כמעט בטוחה וחושבת
זה שפשוט צבי הוא צלם ארועים ואין לו סטודיו זה הכל

וגם שאני בדעה כמו PV שלפעמים זה סיוט לצלם את הילדים שלך עצמך

• הוסף לסימניות
מהמם!
אני הכי אהבתי את העמוד של הכורסא הלבנה, הייתי כותבת באליפסה:
The klars family
2014

• הוסף לסימניות
כל הכבוד ציבי!!

הייתי מורידה את היד שמחזיקה את התינוקת על הכורסא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה