- הוסף לסימניות
נשמע הזוי לחלוטין
הלקוחה של מטאור לא השתמשה בזה לצרכים אישיים, שעל זה באמת אין שליטה.
אלא מכרה זאת לאדם נוסף, תוך הפרה בוטה של זכויות יוצרים, ומן הסתם גם הפרה בוטה של ההסכם עליו היא חתמה (ממה שאני מכירה קצת את מטאור, מן הסתם הסעיף הזה מופיע אצלה בהזמנת עבודה)
כך שהמאיים המסכן לא היה מודע למה שהתרחש מאחורי גבו
אבל הלקוחה?
יש לך איזו מילה להצדיק אותה?
מי שמזמין גרפיקה פשוט מקבל את התנאים של המעצב
ברגע שזה מוגדר מראש בצורה מסודרת, וברור ללקוח שהוא מקבל קובץ סגור לדפוס, שאין לעשות בו כל שימוש מעבר להדפסתו כמו שהוא, ולמטרה שלשמה הוזמן -
הוא לא אמור להיות מתוסכל.
אלה תנאי העבודה.
נכתב ע"י מיכל123;960866:אני לא גרפיקאית, ועד אתמול לא ידעתי שכשאני מבקשת משהו מגרפיקאית אסור לי להשתמש עם זה לצרכים אישיים אחרים.
נכון שדרך האיומים היא לא דרך, אבל אני מאד מבינה את הלקוח המתוסכל שקונה איזהשהוא גרפיקה ופתאום אוסרים עליו להשתמש בזה לעוד דברים.
צריכים להבין שהלקוחות לא מודעים לחוקים של המדינה בנושאים שקשורים לגרפיקאים, כל אחד לומד את החוקים שקשורים אליו, וזה מאד מתסכל להוודע לזה אחרי הקניה.
הלקוחה של מטאור לא השתמשה בזה לצרכים אישיים, שעל זה באמת אין שליטה.
אלא מכרה זאת לאדם נוסף, תוך הפרה בוטה של זכויות יוצרים, ומן הסתם גם הפרה בוטה של ההסכם עליו היא חתמה (ממה שאני מכירה קצת את מטאור, מן הסתם הסעיף הזה מופיע אצלה בהזמנת עבודה)
כך שהמאיים המסכן לא היה מודע למה שהתרחש מאחורי גבו
אבל הלקוחה?
יש לך איזו מילה להצדיק אותה?
מי שמזמין גרפיקה פשוט מקבל את התנאים של המעצב
ברגע שזה מוגדר מראש בצורה מסודרת, וברור ללקוח שהוא מקבל קובץ סגור לדפוס, שאין לעשות בו כל שימוש מעבר להדפסתו כמו שהוא, ולמטרה שלשמה הוזמן -
הוא לא אמור להיות מתוסכל.
אלה תנאי העבודה.
הנושאים החמים

Reactions: דינה מילר, ע. אפרוח, בובה בובה ועוד 41 משתמשים44 //