שואל לעניין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
קישור לאתר משרד הרווחהלא נפתח בנטפרי.
מה שכתבתי זה ממה שכתוב במכתב לגננות.
אגף לחקירות ילדים
ואין לי אחריות על מה שכתוב במכתב לגננות
קישור לאתר משרד הרווחהלא נפתח בנטפרי.
מה שכתבתי זה ממה שכתוב במכתב לגננות.
איזו דרך אחרת יש, אם המשטרה הגיע למסקנה שיש צורך דחוף לתחקר ילד ללא ידיעת הוריו?לא שלא אמורה לבוא.
אלא שיש דרך אחרת, ונכונה יותר, שמותאמת למגזר.
כתבתי. בשיתוף פעולה רבני.איזו דרך אחרת יש, אם המשטרה הגיע למסקנה שיש צורך דחוף לתחקר ילד ללא ידיעת הוריו?
שוב, כבר סיכמנו שיש להם כברת דרך ללמוד על איך מגיעים, מי מגיע, מה לובשים ואיך מדברים.
אבל להגיע לגן הם באמת צריכים לפעמים. זוהי הדרך היחידה ליצור קשר עם ילד ללא הורה בשטח.
ומה לעשות, לפעמים באמת באמת צריך לתחקר ילד. ועוד יותר צריך - שההורים לא ידעו. עובדה.
אוקי, כבר סיכמנו שהמצב כרגע הוא לא אידיאלי. אבל כרגע זה מה שיש.כתבתי. בשיתוף פעולה רבני.
לא כל מי שיש לו תעודה ונראה לו שצריך לחקור, יכנס ויחקור לעיני כל ישראל.
כהורה, לא הייתי רוצה ששוטר (מכל צורה, מין וצבע) יכנס לגן שהבן שלי לומד בו. ולא משנה לאיזה סיבה.
אז תשלח את הילד שלך לגן פרטי.כתבתי. בשיתוף פעולה רבני.
לא כל מי שיש לו תעודה ונראה לו שצריך לחקור, יכנס ויחקור לעיני כל ישראל.
נראה לי שהוא מתכוון לומר שכהורה לילד בגן לא היה רוצה שבנו יחשף לסיטואציה כזאת ששוטר נכנס לחקור ילד אחראם זה יקרה זה יהיה כי יחשדו בך או בשתך שאתם פוגעים בילדים,
נו ואז?נראה לי שהוא מתכוון לומר שכהורה לילד בגן לא היה רוצה שבנו יחשף לסיטואציה כזאת ששוטר נכנס לחקור ילד אחר
צודק... ואם זה לא נכון?!נו ואז?
הוא מעדיף שהילד ההוא ימשיך להתיסר?
על כגון דא נאמרצודק... ואם זה לא נכון?!
?הציבור החרדי יש לו את הכלים להתמודד נכון עם בעיות מהסוג הזה.
שריטהלפעמים כן. לא סריטה, אבל עלילה. (במובן מסוים זה פחות מסריטה)
אפשר ללכת ישירות לבית לין. הכל נראה הרבה יותר ידידותי, ונעשה במקצועיות (בתה"ש- גם מותאם תרבותית) תחת קורת גג אחת.שבכל מקרה שבו ההורים חושדים באלימות/התעללות כלשהי בילדם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //