שיתוף קבצים לנוקיה c2-01

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מישהו12 ה"אלפון" שלך הוא יישום או קובץ HTML?
האם השגת יישום הקלטת שיחות נורמלית?
האם יש יישום ניהול אנשי קשר?

• הוסף לסימניות
האלפון הוא קובץ jar (לא אני יצרתי.זה של הקהילה.אני אפילו לא ידע מי יצר)
הפלאפון עצמו מקליט....
לא שידוע לי
מצ"ב כל ערכות הנושא שיש לי (חלק ראשון מתוך הרבה שאעלה בהמשך)
הישומים הבאים שאעלה בלנ"ד הם מ @ישראל ישראל ישראל אז תודות אליו...
@אלישי , יש לך הרבה דברים.תוכל להעלות אותם?

קבצים מצורפים

• ערכות נושא.zip
    24.3 MB · צפיות: 530
  • הוסף לסימניות
@מישהו12 ראשית כל שאפו על העבודה, יש לי כמויות הזויות של קבצים לנוקיה, אבל הם בלי סדר ועם כפילויות וכן איני יודע אם הכל עובד (מצורף תמונה של הכמויות..)
2019-06-05 20_28_10-‫שיתוף קבצים לנוקיה c2-01 _ עמוד 2 _ פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים.jpg

עצה טובה קמ"ל למחוק את כל קבצי ה-RMS המצורפים ליישומים כי זה מכיל פרטים אישיים לפעמים (לתשומת ליבך @מישהו12)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ישומים-ספר-טלפונים.rar
    KB 129.7 · צפיות: 410
  • הוסף לסימניות
@מישהו12 ראשית כל שאפו על העבודה, יש לי כמויות הזויות של קבצים לנוקיה, אבל הם בלי סדר ועם כפילויות וכן איני יודע אם הכל עובד (מצורף תמונה של הכמויות..)
צפה בקובץ המצורף 489187

עצה טובה קמ"ל למחוק את כל קבצי ה-RMS המצורפים ליישומים כי זה מכיל פרטים אישיים לפעמים (לתשומת ליבך @מישהו12)
אם כך,אשמח אם תעלה את "ישומים תוכנות" ואת "משחקים" לכאן או למגיקוד.אין לי בעיה למיין במשך כמה זמן ואז להעלות לכאן.(כמובן יקח זמן)

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 489187

פעם מחקתי וזה הרס את הישום.עד איזה רמה זה מכיל פרטים אישיים?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏1.zip
    9.3 MB · צפיות: 972
  • ‏2.zip
    8.1 MB · צפיות: 920
  • ‏3.zip
    15.8 MB · צפיות: 1,079
  • ‏4.zip
    6.1 MB · צפיות: 875

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה