שיתוף קבצים לנוקיה c2-01

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@אלישי
אם אתה רוצה לחקור את האלפון שלי הוא מצ"ב כאן
בתנאי שאתה לא משתמש במספרי הטלפון שבו!!!
כמובן אשמח אם תביא לי את התוכנה ריקה ממספרים ותלמד אותי איך מכניסים מספרים משלי.
(אם זה אפשרי כמו אז שלימדת איך יוצרים ספר-מחליפים טקסט.כי אני לא יודע java . אם צריך גם פקודות ותאמר לי איזה ולאיפה להכניס אני יכול)תודה רבה

קבצים מצורפים

• לאלישי.zip
    KB 110.7 · צפיות: 233
  • הוסף לסימניות
הישומים האלה אמורים להתאים לבקשה הזאת.אבל לא עברתי עליהם אחד אחד.
****כמובן****
ממי שפתח את האשכול
יש משחקים שבגרפיקה שלהם יש חלקים פחות צנועים...נא לא להעלות אותם

קבצים מצורפים

• 5.zip
    8.1 MB · צפיות: 520
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 6.zip
    8.8 MB · צפיות: 1,143
  • הוסף לסימניות
@מישהו12 ראשית כל שאפו על העבודה, יש לי כמויות הזויות של קבצים לנוקיה, אבל הם בלי סדר ועם כפילויות וכן איני יודע אם הכל עובד (מצורף תמונה של הכמויות..)
צפה בקובץ המצורף 489187

עצה טובה קמ"ל למחוק את כל קבצי ה-RMS המצורפים ליישומים כי זה מכיל פרטים אישיים לפעמים (לתשומת ליבך @מישהו12)

אם אני רואה נכון יש לך מפות ?
של ישראל ?

• הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• 8.zip
    17 MB · צפיות: 744
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 9.zip
    18.2 MB · צפיות: 877
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 10.zip
    17.2 MB · צפיות: 564
  • הוסף לסימניות
הרב @מישהו12 יש לך וירוס בקובץ "ה" שהעלת (הוירוס של הקיצורי דרך הידוע לשמצה), תתקין את תיקון הכללי גירסה 7 במחשב שלך, ותחפש ביישומים שלך קיצורי דרך *.lnk
כל טוב.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אני רואה נכון יש לך מפות ?
של ישראל ?
אין שם של ישראל לצערי.
הורדתי את המפות מהאתר של נוקיה (ז"ל) לפני כמה שנים טובות, והם שוקלים בסביבות ה-2.5 ג"ב. זה מיועד למפות הנמצא בארגונית, אבל אין שם את ישראל...

• הוסף לסימניות
פעם מחקתי וזה הרס את הישום.עד איזה רמה זה מכיל פרטים אישיים?
אני לא מוצא אפשרות שזה יהרוס את היישום אא"כ היישום עם רישיון קנוי ואינו עובד בלי הרישיון, אך קשה לי להאמין שיש כאן ביישומים שהעלית כאלו יישומים.

• הוסף לסימניות
הרב @מישהו12 יש לך וירוס בקובץ "ה" שהעלת (הוירוס של הקיצורי דרך הידוע לשמצה), תתקין את תיקון הכללי גירסה 7 במחשב שלך, ותחפש ביישומים שלך קיצורי דרך *.lnk
כל טוב.
מה זה הוירוס הזה?ומה להתקין?
אין לי קבצי lnk על הטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה