נכתב ע"י חיים בניסטי;2492857:רעיון מקסים והעיצוב הכללי של המודעה מצוין, אך משום מה אני מרגיש לא בנוח כשאני מסתכל על הויז'ואל - אני מדמיין את עצמי יושב על הספה ומחפש איזו חגורה או ידית לאחוז בה לפני שאני עף הצידה מחמת המונית המאיצה -כך שאני לא בטוח שהמודעה עושה לי חשק להזמין את המונית הזו.
אולי אפשר לקחת את הרעיון של הספה המרווחת ופשוט למקם אותו במקום מושבי רכב ובפנים הרכב.
נכתב ע"י מוטי נאה;2493199:אני בכל אופן חייכתי, אהבתי את הביצוע המוקפד, והגבתי, כי פשוט אין אופציה של צלצול "אי הסכמה"![]()
נכתב ע"י חיים בניסטי;2493264:בסה"כ לא מדובר כאן במשהו עמוק מדי, מאחר ותוך כמה שניות של צפייה בויז'ואל קיבלתי גם את המסר "להתרווח במונית" יחד עם תחושת אי-הנעימות שציינתי.
מאחר והמטרה במודעה היא לגרום לכך שכמה שיותר מהנחשפים אליה ירצו להזמין מונית מהחברה, לדעתי חבל להפסיד את כל הנחשפים שהרגישו את תחושת אי הנעימות, שכפי שאמרת, אני לא היחיד שחשתי אותה.
אין ספק שהתפיסה משתנה מאדם לרעהו, אך אם בעזרת שינוי הויז'ואל מטרת החברה (לשמה למדנו עיצוב ולשמה משלמת החברה ממיטב כספה) תושג בצורה טובה יותר - כאן נמדדת ההצלחה.
נכתב ע"י חיים בניסטי;2492857:רעיון מקסים והעיצוב הכללי של המודעה מצוין, אך משום מה אני מרגיש לא בנוח כשאני מסתכל על הויז'ואל - אני מדמיין את עצמי יושב על הספה ומחפש איזו חגורה או ידית לאחוז בה לפני שאני עף הצידה מחמת המונית המאיצה -כך שאני לא בטוח שהמודעה עושה לי חשק להזמין את המונית הזו.
אולי אפשר לקחת את הרעיון של הספה המרווחת ופשוט למקם אותו במקום מושבי רכב ובפנים הרכב.
נכתב ע"י חויד;2496499:הי, מודעה טובה!
קריאייטיב, קופי, עיצוב, תענוג...
לא מצליחה להבין את אלו שזועקים על הבטיחות, נו באמת חשבתם שזאת המונית האמתית? שככה נוסעים על ספה ?
לפני הבטיחות, נראה שחסר הגה ומנוע, אז תרגיעו ותתרווחו בטוח שלא תוכלו ליפול משם...,
ברור לילד בן 5 שהספה אומרת קריאייטיב! (טוב, לא במילה הזאת... אבל ברעיון) ואין צורך להסביר ולהרחיב עם חגורות, פנסים ורדיוטייפ...
מה שכן קצת הציק לי בכל אופן, זה הרעיון הכללי, צריך לקרוא את כל הטקסטים כדי להבין שההצעה היא מונית שירות עם תוספות. כמו שכתבו בשירשור, זה יכל להיות גם הובלת ספות וכדו'
אפשר לחדד עוד טיפה במסר וממילא גם בקופי.
אם הויז'ואל 'סתום' חייבים קופי ברור כתשובה.
חפרתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים