כללי <<שיתוף - תרגישו בבית>>

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בגלל הסיבה של יונתן, הייתי מוריד את הכביש ובמקומו שם כתר של מונית קצת גדול בראש הדף, מתחתיו קצת רווח לנשימה ואז לשים את הספה ללא הכביש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;2492857:
רעיון מקסים והעיצוב הכללי של המודעה מצוין, אך משום מה אני מרגיש לא בנוח כשאני מסתכל על הויז'ואל - אני מדמיין את עצמי יושב על הספה ומחפש איזו חגורה או ידית לאחוז בה לפני שאני עף הצידה מחמת המונית המאיצה -כך שאני לא בטוח שהמודעה עושה לי חשק להזמין את המונית הזו.
אולי אפשר לקחת את הרעיון של הספה המרווחת ופשוט למקם אותו במקום מושבי רכב ובפנים הרכב.

לא מסכים עם זה.

הוויזואל יוצר ענין, גורם לי להעמיק ולהבין את הקצ', הוא גם מפרשן את טקסט הכותרת בצורה מושלמת.
ובדיוק בגלל שאין בין המציאות להקשר קשר פיזיולוגי ממשי, כי מדובר בקוריוז חידודי ותו לא. אז האסוציאציה המתוארת לעיל היא קצת מוגזמת ועמוקה מידי בשביל הקורא הקלאסי.

אני כמובן לא שולל את זה שיכול להיות שאתה הרגשת כך. ועוד כמה (יעידו הצלצולים לתגובתך)...

אני בכל אופן חייכתי, אהבתי את הביצוע המוקפד, והגבתי, כי פשוט אין אופציה של צלצול "אי הסכמה" :D:D:D

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי,
בלי קשר לויזואל, יש כמה תיקונים לדעתי,
כתוב למטה : מעקב אחר שביעות הלקוח,-שביעות רצון
והניסוח על המכשירי קשר גם לא מספיק מכובד, זה נראה קצת מזלזל בנהגים האחרים,
ועוד משהו (קראתי את כל האותיות הקטנות;))
אם זה היימיש-אז בבקשה מספר כשר...
(זה לא קשור אלייך)
מקווה שלא הגזמתי, אבל העיצוב משגע!

• הוסף לסימניות
מדהים, נקי וברור

עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
וואו.
גם הרעיון וגם הביצוע, אוהבת את האומץ, ואת הצבעים הגזעיים :)

אהבתי את ההשקעה בכל פרט, ואת המסגור המקורי של "מה אתם מקבלים אצלנו".
תודה על השיתוף!

הריבועים בלוגו נראים רק מזווית מסיימת כגג של בית
במבט ראשון זה נראה הובלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי נאה;2493199:
אני בכל אופן חייכתי, אהבתי את הביצוע המוקפד, והגבתי, כי פשוט אין אופציה של צלצול "אי הסכמה" :D:D:D

בסה"כ לא מדובר כאן במשהו עמוק מדי, מאחר ותוך כמה שניות של צפייה בויז'ואל קיבלתי גם את המסר "להתרווח במונית" יחד עם תחושת אי-הנעימות שציינתי.
מאחר והמטרה במודעה היא לגרום לכך שכמה שיותר מהנחשפים אליה ירצו להזמין מונית מהחברה, לדעתי חבל להפסיד את כל הנחשפים שהרגישו את תחושת אי הנעימות, שכפי שאמרת, אני לא היחיד שחשתי אותה. :)
אין ספק שהתפיסה משתנה מאדם לרעהו, אך אם בעזרת שינוי הויז'ואל מטרת החברה (לשמה למדנו עיצוב ולשמה משלמת החברה ממיטב כספה) תושג בצורה טובה יותר - כאן נמדדת ההצלחה.

לענ"ד - אחת מהסיבות העיקריות שמשתפים עבודות כאן בפורום היא לקבל נקודת מבט רחבה יותר מכמות משתתפים ומגיבים מגוונת ובעלת דעות שונות משלנו, כך שהביקורת תוכל לחשוף צדדים שלא הבחנו בקיומם בעצמנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;2493264:
בסה"כ לא מדובר כאן במשהו עמוק מדי, מאחר ותוך כמה שניות של צפייה בויז'ואל קיבלתי גם את המסר "להתרווח במונית" יחד עם תחושת אי-הנעימות שציינתי.
מאחר והמטרה במודעה היא לגרום לכך שכמה שיותר מהנחשפים אליה ירצו להזמין מונית מהחברה, לדעתי חבל להפסיד את כל הנחשפים שהרגישו את תחושת אי הנעימות, שכפי שאמרת, אני לא היחיד שחשתי אותה. :)
אין ספק שהתפיסה משתנה מאדם לרעהו, אך אם בעזרת שינוי הויז'ואל מטרת החברה (לשמה למדנו עיצוב ולשמה משלמת החברה ממיטב כספה) תושג בצורה טובה יותר - כאן נמדדת ההצלחה.

אוי חיים חיים...
מתי תגלה עפר מעינינו???

מצפים בכליון עינים לספר. אמנם על לוגו... אבל ספר. (קיבלתי את העדכון מהדסטארט;))

• הוסף לסימניות
מדהים!
וכנ"ל השאלה על הכותרת: למה התנצלות?

• הוסף לסימניות
מודעה מקצועית ביותר, מדויקת, ונעימה לעין.
האמת היא שגם לי משהו הפריע קצת בעין.
אולי זה שהגלגלים בעצם הפוכים מכיוון הספה,
הייתי מעדיפה שהם יהיו משני צידיה והנוסע יסע ברוגע ובשלווה, כמו מלך,
וירגיש ממש כמו בסלון אצלו בבית..
התחושה הראשונית שעלתה לי (חוץ מהנקיות והיופי) זה חוסר נוחות וקצת לחץ...

וגם תנסי להקטין קצת את הוויז'אול שישאר יותר חלל מסביב, זה יגדיל את העוצמה.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד. רמה של משרד פרסום...

נ.ב. ברגע הראשון שראיתי את המודעה זה היה נראה לי פרסומת לעסק שמשווק ספות במשלוח מהיר עד הבית.
לדעתי כדאי ללכת על כיוון כמו שכתב חיים בניסטי, תמונה של מונית מבפנים בתוספת אלמנטים של כיף ונוחות, כגון נברשת, עציצים וכדו'.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
וואו! זה פשוט מושששששלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;2492857:
רעיון מקסים והעיצוב הכללי של המודעה מצוין, אך משום מה אני מרגיש לא בנוח כשאני מסתכל על הויז'ואל - אני מדמיין את עצמי יושב על הספה ומחפש איזו חגורה או ידית לאחוז בה לפני שאני עף הצידה מחמת המונית המאיצה -כך שאני לא בטוח שהמודעה עושה לי חשק להזמין את המונית הזו.
אולי אפשר לקחת את הרעיון של הספה המרווחת ופשוט למקם אותו במקום מושבי רכב ובפנים הרכב.

גם אני הרגשתי כך, קצת מפוחד ולא נעים.
הרגשתי אי יציבות בישיבה שלי על הספה
אולי להוסיף הדום לרגליים, (בצורה שזה לא יפריע לכל העיצוב)
או אולי ספה שנפתח ממנה הדום.
או עוד ידית באמצע הספה

בעצם מה אכפת לי שתיפלו משם, אני הרי לא אזמין אותו :D :D :D

בכל אופן שאלתם על ההרגשה, זו היתה גם הרגשתי.
המסר אמנם הועבר, אבל מודעה אמורה לדבר לרגשות, וזה דיבר אצלי הפוך.
אני משוגע?:(

• הוסף לסימניות
בס"ד

מודעה מדהימה! הנקיות, האסטטיקה, הטיפוגרפיה

פשוט משובב את העין.

השראה.

• הוסף לסימניות
מבחינת עיצוב וכו' מושלם,
אבל גם לי הפריע הענין של הנוחות מול הבטיחות בנסיעה, משום מה זה לא שכנע אותי בכלל.
נסיעה אמורה להיות בטוחה, לפני שמרגישים בה נח כמו בבית.

ובכלל?
הספה הזאת לא כ"כ מזמינה אותי להתרווח עליה משום מה , היא "מרובעת" וקשה מידי , ונתנה לי תחושה שאני עלולה ליפול ממנה , או לתפוס את עצמי במשך הנסיעה.
(גם בלי קשר לחגורת בטיחות , אולי הזוית שלה או משהו) אולי היה צריך פה משהו נח יותר , בשילוב של להוסיף בויזואל משהו שישדר וידגיש שהנסיעה גם בטוחה , לפני הכל.

כמו שאמרו כאן המודעה טובה, אבל צריך לקחת בחשבון את אלו שכן יסתייגו ממנה וחבל על כל אחד כזה..
צודקת הטענה שמעלים לחו"ד בכדי לשמוע דעות שונות, לפעמים כשאנו אלו שמעצבים הכל נראה לנו מושלם , ופתאום עין מבחוץ מאירה לנו משהו שלא שמנו לב אליו.
כך זה אצלי בכל אופן :)

• הוסף לסימניות
הי
תודה לכולם על כל תגובה!
יש לכם רעיונות גאונים! והערות חלקם נכונות יותר חלקם נכונות פחות
מעריכה מאד , יודעת כמה חשיבה יש על כל תגובה.

אבל הפרסומת כבר פורסמה
והלקוח מרוצה
והעליתי אותה לשיתוף בלבד
ולכן זו הכותרת התנצלות שזה רק לשיתוף ולא לחו"ד

שוב תודה לכל אחד

• הוסף לסימניות
הי, מודעה טובה!
קריאייטיב, קופי, עיצוב, תענוג...

לא מצליחה להבין את אלו שזועקים על הבטיחות, נו באמת חשבתם שזאת המונית האמתית? שככה נוסעים על ספה ?
לפני הבטיחות, נראה שחסר הגה ומנוע, אז תרגיעו ותתרווחו בטוח שלא תוכלו ליפול משם...,
ברור לילד בן 5 שהספה אומרת קריאייטיב! (טוב, לא במילה הזאת... אבל ברעיון) ואין צורך להסביר ולהרחיב עם חגורות, פנסים ורדיוטייפ...

מה שכן קצת הציק לי בכל אופן, זה הרעיון הכללי, צריך לקרוא את כל הטקסטים כדי להבין שההצעה היא מונית שירות עם תוספות. כמו שכתבו בשירשור, זה יכל להיות גם הובלת ספות וכדו'
אפשר לחדד עוד טיפה במסר וממילא גם בקופי.
אם הויז'ואל 'סתום' חייבים קופי ברור כתשובה.
חפרתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;2496499:
הי, מודעה טובה!
קריאייטיב, קופי, עיצוב, תענוג...

לא מצליחה להבין את אלו שזועקים על הבטיחות, נו באמת חשבתם שזאת המונית האמתית? שככה נוסעים על ספה ?
לפני הבטיחות, נראה שחסר הגה ומנוע, אז תרגיעו ותתרווחו בטוח שלא תוכלו ליפול משם...,
ברור לילד בן 5 שהספה אומרת קריאייטיב! (טוב, לא במילה הזאת... אבל ברעיון) ואין צורך להסביר ולהרחיב עם חגורות, פנסים ורדיוטייפ...

מה שכן קצת הציק לי בכל אופן, זה הרעיון הכללי, צריך לקרוא את כל הטקסטים כדי להבין שההצעה היא מונית שירות עם תוספות. כמו שכתבו בשירשור, זה יכל להיות גם הובלת ספות וכדו'
אפשר לחדד עוד טיפה במסר וממילא גם בקופי.
אם הויז'ואל 'סתום' חייבים קופי ברור כתשובה.
חפרתי...

תודה חויד!
אני איתך:)

וגם ההערה שלך נכונה.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה