כובע שמש.תפרסם בעיר שלכם
או שהכוונה שלכם היתה איזה מבין כל המגבעותאיזה סוג כובע?
בדיוקאו שהכוונה שלכם היתה איזה מבין כל המגבעות
ליטאי חסידי חבד"י וכו'
תתקשר לחברה תשאל אותם איזה קו האוטובוס עושה עכשיו, ותתפוס אותו בדרך.בקו 618ביום חמישי בלילה (תנופה) יש למשהו מושג אילך אני יכול לחפש דרך הגשת בקשה פניה זה ייקח שבועיים ואני חייב את זה אם משהו יודיע איפה אני יכול לחפש אני מאוד ישמח
www.prog.co.il
לא יודע ספציפית לחברה זו,בגמ"ח הארצי להשבת אבידה.
אפשר למלא טופס בנדרים פלוס, אפשר גם להתקשר אליהם למספר 1599500003
תפרסם גם כאן בפרוג באשכול הייעודי לאבידות ומציאות - אם מישהו מצא את זה יש סיכוי טוב שהוא יחפש אותך שם.
אני אישית מצאתי בבין הזמנים כובע באוטובוס, שאלתי במענה ההלכתי אם לקחת אותו או להשאיר באוטובוס, ואמרו לי שעדיף לקחת אותו מאשר להשאיר ואז יש פחות סיכוי שהנהג יחזיר וכו'.
למעשה, פרסמתי גם בפרוג וגם בגמ"ח הארצי להשבת אבידה, אך המאבד טרם פנה אלי.
![]()
נמצא - כובע ושקית בקו 404
נמצא כובע וגם שקית בקו 404 שיצא ממרכזית הארזים בשעה 19:35. המאבד יכול לפנות אלי כאן.www.prog.co.il
מישהו יודע מה אני אמור לעשות עם זה?
אני צריך לשמור את זה עד שיבוא אליהו?
כובע ירושלמי ויש בתכו שם ומספר אם משהו מצה את זה כבר היה מתקשראיזה סוג כובע?
תודה רבה זה לא אניאני שואלת איזה סוג כובע
כי בעלי מצא לפני קצת יותר משבוע כובע ירושלמי בקו 617 לבית שמש
בכובע יש מדבקה ע"ש יעקב אייזנבך עם מספר טלפון שאין בו מענה
אם מישהו מכיר את האיש נא ליצור קשר
לא יודע ספציפית לחברה זו,
אבל בעיר שלנו, ידוע שעדיף חדר אבדות, מאשר ללכת אח"כ לבדוק את כל העיתונים וכדו' מי מצא/לקח,
ובדידי הוה עובדא ביותר מאבידה אחת, אם השאירו לחדר אבידות תוך יום יומיים החפץ היה אצלי,
ואם מישהו 'צדיק' לקח את זה, היית יצריך לרדוף אחריו, ופעם הייתי צריך אפילו לנסוע מחוץ לעיר לאותו 'צדיק',
תודה
באוטובוס של החברה, לא של קבלן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים