דרוש מידע שכחתי את הכובע באטבוס

• הוסף לסימניות
בקו 618ביום חמישי בלילה (תנופה) יש למשהו מושג אילך אני יכול לחפש דרך הגשת בקשה פניה זה ייקח שבועיים ואני חייב את זה אם משהו יודיע איפה אני יכול לחפש אני מאוד ישמח

• הוסף לסימניות
אין אחד שיהיה לו כזה מקרה נו באמת

• הוסף לסימניות
איזה סוג כובע?

• הוסף לסימניות
בקו 618ביום חמישי בלילה (תנופה) יש למשהו מושג אילך אני יכול לחפש דרך הגשת בקשה פניה זה ייקח שבועיים ואני חייב את זה אם משהו יודיע איפה אני יכול לחפש אני מאוד ישמח
תתקשר לחברה תשאל אותם איזה קו האוטובוס עושה עכשיו, ותתפוס אותו בדרך.

• הוסף לסימניות
סיכוי סביר שמישהו לקח לעשות השבת אבידה, ולכן:

תפרסם בקו השבת אבידה הארצי

תפיץ הודעה מסודרת עם סוג הכובע, איפה אבד ופרטי התקשרות
ותבקש להעביר במיילים ובקבוצות

• הוסף לסימניות
בגמ"ח הארצי להשבת אבידה.
אפשר למלא טופס בנדרים פלוס, אפשר גם להתקשר אליהם למספר 1599500003
תפרסם גם כאן בפרוג באשכול הייעודי לאבידות ומציאות - אם מישהו מצא את זה יש סיכוי טוב שהוא יחפש אותך שם.

אני אישית מצאתי בבין הזמנים כובע באוטובוס, שאלתי במענה ההלכתי אם לקחת אותו או להשאיר באוטובוס, ואמרו לי שעדיף לקחת אותו מאשר להשאיר ואז יש פחות סיכוי שהנהג יחזיר וכו'.
למעשה, פרסמתי גם בפרוג וגם בגמ"ח הארצי להשבת אבידה, אך המאבד טרם פנה אלי.

מישהו יודע מה אני אמור לעשות עם זה?
אני צריך לשמור את זה עד שיבוא אליהו?

• הוסף לסימניות
אני שואלת איזה סוג כובע
כי בעלי מצא לפני קצת יותר משבוע כובע ירושלמי בקו 617 לבית שמש
בכובע יש מדבקה ע"ש יעקב אייזנבך עם מספר טלפון שאין בו מענה
אם מישהו מכיר את האיש נא ליצור קשר

• הוסף לסימניות
קרה לנו עם אותו חברה.
הכי טוב להשיג את האוטובוס עם הנהג עוד לפני שמביא למחלקת אבידות שלהם ושם זה נאבד בין מאות הכובעים.
התקשרתי לחברה, המזכירה השיגה לי את הנהג, הוא אמר שהכובע עדין אצלו באוטובוס(נאבד בשישי וזה היה ראשון), היא אמרה לי איפה הוא הולך להתחיל מסלול, עפנו לשם ומצאנו את הכובע.

• הוסף לסימניות
בגמ"ח הארצי להשבת אבידה.
אפשר למלא טופס בנדרים פלוס, אפשר גם להתקשר אליהם למספר 1599500003
תפרסם גם כאן בפרוג באשכול הייעודי לאבידות ומציאות - אם מישהו מצא את זה יש סיכוי טוב שהוא יחפש אותך שם.

אני אישית מצאתי בבין הזמנים כובע באוטובוס, שאלתי במענה ההלכתי אם לקחת אותו או להשאיר באוטובוס, ואמרו לי שעדיף לקחת אותו מאשר להשאיר ואז יש פחות סיכוי שהנהג יחזיר וכו'.
למעשה, פרסמתי גם בפרוג וגם בגמ"ח הארצי להשבת אבידה, אך המאבד טרם פנה אלי.

מישהו יודע מה אני אמור לעשות עם זה?
אני צריך לשמור את זה עד שיבוא אליהו?
לא יודע ספציפית לחברה זו,
אבל בעיר שלנו, ידוע שעדיף חדר אבדות, מאשר ללכת אח"כ לבדוק את כל העיתונים וכדו' מי מצא/לקח,
ובדידי הוה עובדא ביותר מאבידה אחת, אם השאירו לחדר אבידות תוך יום יומיים החפץ היה אצלי,
ואם מישהו 'צדיק' לקח את זה, היית יצריך לרדוף אחריו, ופעם הייתי צריך אפילו לנסוע מחוץ לעיר לאותו 'צדיק',
תודה
באוטובוס של החברה, לא של קבלן

• הוסף לסימניות
אני שואלת איזה סוג כובע
כי בעלי מצא לפני קצת יותר משבוע כובע ירושלמי בקו 617 לבית שמש
בכובע יש מדבקה ע"ש יעקב אייזנבך עם מספר טלפון שאין בו מענה
אם מישהו מכיר את האיש נא ליצור קשר
תודה רבה זה לא אני

• הוסף לסימניות
לא יודע ספציפית לחברה זו,
אבל בעיר שלנו, ידוע שעדיף חדר אבדות, מאשר ללכת אח"כ לבדוק את כל העיתונים וכדו' מי מצא/לקח,
ובדידי הוה עובדא ביותר מאבידה אחת, אם השאירו לחדר אבידות תוך יום יומיים החפץ היה אצלי,
ואם מישהו 'צדיק' לקח את זה, היית יצריך לרדוף אחריו, ופעם הייתי צריך אפילו לנסוע מחוץ לעיר לאותו 'צדיק',
תודה
באוטובוס של החברה, לא של קבלן

הגרשיים על ה'צדיק' מיותרים לדעתי.
שאלתי במענה ההלכה וככה אמרו לי לעשות, הייתי אמור לעשות אחרת?
אולי גם הוא שאל וככה אמרו לו?
זה בוודאי שהייתה לו כוונה טובה, ואולי וכנראה הוא באמת צדיק!
וגם עלי אני שואל אותך:
אתה חושב שאני אשם שהבנאדם לא בדק לא בפרוג ולא בגמ"ח הארצי?

לא משנה, מישהו יודע מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו?
להמשיך לשמור עד מתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה