אקונה מטטה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
Google אמרו שישלחו לי קוד אימות לטלפון אבל זה לא קורה, ובלי הקוד אי אפשר להתקדם הלאה.
מה לעשות?
מה לעשות?
יש מחשבים שהוא עדיין מחובר שם?Google אמרו שישלחו לי קוד אימות לטלפון אבל זה לא קורה, ובלי הקוד אי אפשר להתקדם הלאה.
מה לעשות?
בטוח שמספר הטלפון שלכם נכון?אמרו שישלחו לי קוד אימות לטלפון
ביקשתם הודעה קולית או sms?כן.
הוא מזהה אותו אבל לא שולח אליו קוד אימות משום מה.
הוא לא אמור לשלוח גם למייל הנוסף? (מייל לשחזור החשבון)הוא לא נתן אפשרות כזו מלכתחילה. רק הודיע שישלח קוד אימות למספר.
חחח...אין להם אולי שירות לקוחות במענה אנושי?
צילום מסך אפשר?הוא שלח לשם קוד אימות אבל אחרי שהזנתי אותו הוא כתב שלא הצליחו לזהות שאני הבעלים האמיתיים של המייל
א''א מייל אחר, רק את המייל שנתתם מההתחלה לצורך שחזור חשבוןתתי לו כתובת מייל אחרת. הוא שלח לשם קוד אימות אבל אחרי שהזנתי אותו הוא כתב שלא הצליחו לזהות שאני הבעלים האמיתיים של המייל. למרות שקוד האימות נכון.
העניין הוא לא ממש במחשב כמו ברשת יכול להיות שזה עובד עכשיו עם איזה כתובת אחרת ולכן הוא מבקש אימות, אולי באמת כמו שהציעו פה שתתנו לו 'לנוח' אולי נסיון של הרבה קודים או משהו גרם לזה ועוד חודש זה יפתח.הוא מבקש איות למרות שאני נכנסת רק ממחשב אחד מוכר למייל.
לפעמים יש אופציה להיכנס לפרטי החשבון ולעדכן מייל...א''א מייל אחר, רק את המייל שנתתם מההתחלה לצורך שחזור חשבון
מדובר כאן שכרגע א''א להכנס לחשבוןלפעמים יש אופציה להיכנס לפרטי החשבון ולעדכן מייל...
אתמול בפתיחת מייל חדש קיבלתי הודעה קוליתהבעיה היא שג'יימיל הפסיקה לשלוח הודעות קוליות, אלא רק SMS,
לכן כעת שפתחתי חשבון מייל נוסף הייתי צריך להיעזר בחבר עם מכשיר עם SMS, אמר לי אותו חבר, תעדכן בהגדרות את הטלפון שלך, אמרתי לו מה זה יעזור לי, הרי אני לא יכול לקבל SMS, עכשיו אני רואה שאפשר לקשר את החשבון החדש לחשבון מייל הישן שלי, כמה זה אפקטיבי,
רק בפתיחה בלבד זה קיים, לא בשחזור ואימות מייל קייםאתמול בפתיחת מייל חדש קיבלתי הודעה קולית
אתה בטוח שגם על מספר כשר?אפשר לשחזר ע"י בקשת קוד אימות לפלאפון
ולהכניס את הסים הכשר למכשיר נוקיה סי 2
הוא כשר ומקבל הודעות טקסט רק מגוגל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים