שכחתי את הסיסמה למייל ואני לא מצליחה לאפס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא לא נתן אפשרות כזו מלכתחילה. רק הודיע שישלח קוד אימות למספר.
הוא לא אמור לשלוח גם למייל הנוסף? (מייל לשחזור החשבון)
אין להם אולי שירות לקוחות במענה אנושי?
חחח...
לא נראה לי
ודאי לא מהיר ולדברים מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הדבר הכמעט יחיד שניתן לעשות זה לא להכנס לכזו סיטואציה אם זה אומר לקשר את החשבון עם חשבון מייל אחר או אם להשאיר אותו פתוח במקום כלשהו.
מה שבכל זאת אפשר לנסות זה לחזור למקום שבו השתמשתם בו הרבה לאחרונה ואז יש מצב שהוא לא יבקש אימות ויכנס אפשר לנסות כמה מקומות כאלה אבל לא הרבה פעמים כי אז אולי הוא ינעל בכל מקרה מכל חיבור עד אימות עם SMS

• הוסף לסימניות
תתי לו כתובת מייל אחרת. הוא שלח לשם קוד אימות אבל אחרי שהזנתי אותו הוא כתב שלא הצליחו לזהות שאני הבעלים האמיתיים של המייל. למרות שקוד האימות נכון.
א''א מייל אחר, רק את המייל שנתתם מההתחלה לצורך שחזור חשבון

• הוסף לסימניות
רק מזכיר, שבעבר כתבו שאם לא ניסו ליכנס למשך זמן מסויים, היה אפשר לשחזר בדרכים הרגילות. (ובמקרה הזה לדוג' ע"י המייל השני שמוגדר לשיחזור).

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שג'יימיל הפסיקה לשלוח הודעות קוליות, אלא רק SMS,
לכן כעת שפתחתי חשבון מייל נוסף הייתי צריך להיעזר בחבר עם מכשיר עם SMS, אמר לי אותו חבר, תעדכן בהגדרות את הטלפון שלך, אמרתי לו מה זה יעזור לי, הרי אני לא יכול לקבל SMS, עכשיו אני רואה שאפשר לקשר את החשבון החדש לחשבון מייל הישן שלי, כמה זה אפקטיבי,

• הוסף לסימניות
הוא מבקש איות למרות שאני נכנסת רק ממחשב אחד מוכר למייל.
העניין הוא לא ממש במחשב כמו ברשת יכול להיות שזה עובד עכשיו עם איזה כתובת אחרת ולכן הוא מבקש אימות, אולי באמת כמו שהציעו פה שתתנו לו 'לנוח' אולי נסיון של הרבה קודים או משהו גרם לזה ועוד חודש זה יפתח.

• הוסף לסימניות
אני כעת נתקלתי בזה שאין הודעות קוליות בגיימיל, בפתיחת חשבון חדש, ואח"כ בשחזור הסיסמא, שהשתמשתי בשירותי חבר עם SMS, אבל אני כעת אוחז את ה'ברוך' הגדול של הציבור החרדי שמחזיק רק פלאפונים כשרים, שכעת לא יוכל לשחזר סיסמא דרך הפלאפונים הכשרים, אז איזה דרך כן יש לציבור שמחזיק פלאפונים כשרים לשחזר סיסמאות,

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שג'יימיל הפסיקה לשלוח הודעות קוליות, אלא רק SMS,
לכן כעת שפתחתי חשבון מייל נוסף הייתי צריך להיעזר בחבר עם מכשיר עם SMS, אמר לי אותו חבר, תעדכן בהגדרות את הטלפון שלך, אמרתי לו מה זה יעזור לי, הרי אני לא יכול לקבל SMS, עכשיו אני רואה שאפשר לקשר את החשבון החדש לחשבון מייל הישן שלי, כמה זה אפקטיבי,
אתמול בפתיחת מייל חדש קיבלתי הודעה קולית

• הוסף לסימניות
אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
אפשר לשחזר ע"י בקשת קוד אימות לפלאפון
ולהכניס את הסים הכשר למכשיר נוקיה סי 2
הוא כשר ומקבל הודעות טקסט רק מגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה