- הוסף לסימניות
לי יש עסק בעיר וגם בבני ברק בהחלט אימצתי לפני שנים את הגישה של רותי קפלר לפתוח פה מפעל ולהעסיק פה עובדים וליצא החוצה ואכן כך אני פועלת , מה שכן אני עומדת נדהמת מול ההבדלים החדים הברורים והבולטים ואין לי עוד מילות תאור לגבי ההבדלים בצריכה בעיר כמו בני ברק שמשרתת את כל גוש גן צפון ודרום יש כח קניה אדיר ואנשים שיש להם וקונים בסכומיים גדולים העליתי מחירים שוב ושוב ואנשים משלמים ובקרית ספר אני רק מוציאה לאנשים את העיניים לצערי כי קונים מהמוצרים מעט מאד לא כי לא רוצים אלא כי זה עולה כסף וזה ממש לא זול אני לא נכנסת לתחרות של מחירים זולים כי זה לא רווחי
מה ניתן לעשות ולעזור? אני לא כ"כ יודעת אבל זה כואב לראות ולחוות את העוני אבל את החיים הרוחניים והעשירים ברוח לא תמצאו בשום מקום
מה שמאד קשה זה הנסיעות בתוך בני ברק אם היה אפשר לעקוף ולא להכנס בכלל לרחוה השומר ולצאת ממנו היה מקל מאד מבשזבזים הרבה זמן על הסיבובים בעיר
מה ניתן לעשות ולעזור? אני לא כ"כ יודעת אבל זה כואב לראות ולחוות את העוני אבל את החיים הרוחניים והעשירים ברוח לא תמצאו בשום מקום
מה שמאד קשה זה הנסיעות בתוך בני ברק אם היה אפשר לעקוף ולא להכנס בכלל לרחוה השומר ולצאת ממנו היה מקל מאד מבשזבזים הרבה זמן על הסיבובים בעיר
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //