דרוש מידע שכירות בבניין של תמ"א

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול את מי שיודע---
אנחנו גרים כבר שנתיים בבניין שכרגע התחילו בו תמ"א
לפי החוזה שילמנו על שכירות 2800, וסיכמנו שלאחר שיגמר החוזה אנחנו נתחיל לשלם 3000
רק שבדיוק אז התחילו תמ"א בבניין שלנו, והתמ"א מתקדם לו בקצב....חפירות, קדיחות, שבירות... כאב ראש אחד גדול...

כמה מקובל לשלם בחודשים הראשונים ולאחר מכן?????

האם ההנחה הרצינית אמורה להיות רק כשמתחילים לשפץ בתוך הבית???? כי כבר מעכשיו התחושה שהם בונים לי על הראש...

אשמח לשמוע מהם הכללים או מה מקובל.....

• הוסף לסימניות
לא מכירה
אבל לדעתי זה נתון למשא ומתן
כמה אתם מוכנים לאיים בעזיבה - ואולי באמת לעזוב למקום אחר
כי מבחינתו, יהיה לו מאד קשה למצוא עכשיו שוכרים חדשים, אלא אם יוריד מאד את מחיר השכירות ולכן יש לכם הרבה מקום ללחוץ עליו.
ואולי אתם במחיר הזה יכולים למצוא מקום טוב יותר
אל תשכחי לחשב גם עלויות מעבר וכו'
מצד שני, קחי בחשבון שתמ"א זה ענין לכמה שנים אפילו, והשאלה כמה את יכולה לסבול בניה וכו' ועוד נקודה
כשיבנו בפנים יתכן שתצטרכי לעזוב ממילא, תלוי מה התוכנית של בעל הבית)

• הוסף לסימניות
לא מכירה
אבל לדעתי זה נתון למשא ומתן
כמה אתם מוכנים לאיים בעזיבה - ואולי באמת לעזוב למקום אחר
כי מבחינתו, יהיה לו מאד קשה למצוא עכשיו שוכרים חדשים, אלא אם יוריד מאד את מחיר השכירות ולכן יש לכם הרבה מקום ללחוץ עליו.
ואולי אתם במחיר הזה יכולים למצוא מקום טוב יותר
אל תשכחי לחשב גם עלויות מעבר וכו'
מצד שני, קחי בחשבון שתמ"א זה ענין לכמה שנים אפילו, והשאלה כמה את יכולה לסבול בניה וכו' ועוד נקודה
כשיבנו בפנים יתכן שתצטרכי לעזוב ממילא, תלוי מה התוכנית של בעל הבית)
אה אנחנו בכל מקרה מתכוננים לעבור לדירה שלנו בסוף שנת הלימודים, כרגע אין באפשרותינו כי לדירה שקנינו אין אישור כניסה...(קנינו דירה על הנייר).
לכן אין לנו כח לעבור לעוד דירה בשביל כמה חודשים....

לכן מעניין אותי בעיקר על החודשים הראשונים של התמ"א כמה אנחנו אמורים לשלם...???

• הוסף לסימניות
יש אולי עוד משהו שיודע מניסיון אישי???????
חשוב לי לדעת

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מנסיון באזור חצי מחיר לפעמים קצת יותר
מהרגע שמתחילים את הבניה בבנין
אנחנו השכרנו דירה ב4000 ירד ל2400

• הוסף לסימניות
מנסיון באזור חצי מחיר לפעמים קצת יותר
מהרגע שמתחילים את הבניה בבנין
אנחנו השכרנו דירה ב4000 ירד ל2400
כבר מהחודשים הראשונים ככה שילמתם????
אצלינו הוא רוצה להוריד לנו--מ3000 ל-2500
נשמע לכם לעניין???????????

• הוסף לסימניות
כן ככה סוכם מתחילת החוזה לפני שסגרנו ידענו שמתוכנן תמא
ומהרגע ששמו גדר על החניה המחיר ירד
ממש לא לענין היא לא תמצא אף שוכר שיסכים לגור באתר בניה בשביל 500 שח פחות
כששכני שלנו עזבו הוא ניסה להשכיר את הדירה ב3200 ובסוף השכיר ב2200 כי לא מצא שוכרים
כשהמחיר שהם שילמו קודם 4200 היה גם כי הוא הוריד כי אף אחד לא רצה להכנס לבנין שמתוכנן תמא לפני זה שלמו 4600 על הדירה הזו

• הוסף לסימניות
צריך לשקול עד כמה "שווה" לכם להשאר בדירה ולא לעבור.
אחד לא יסכים לגור בבנין של תמ"א אפילו בחינם, לאחר זה לא מפריע בכלל.
תשקלו את הרעש האבק והלכלוך, חוסר הנוחות בלשון המעטה, אפשר לברר עם עוד שוכרים באזור היות ומשתנה מאזור לאזור.
אני מכירה 2 באותו אזור לאחד הורידו בשליש ולשני ברבע.
יש לקחת בחשבון שבעל הדירה יתקשה למצוא שוכרים שמראש יכניסו עצמם לבניה ויתכן שיתגמש למחיר ששוה לכם.

• הוסף לסימניות
צריך לשקול עד כמה "שווה" לכם להשאר בדירה ולא לעבור.
אחד לא יסכים לגור בבנין של תמ"א אפילו בחינם, לאחר זה לא מפריע בכלל.
תשקלו את הרעש האבק והלכלוך, חוסר הנוחות בלשון המעטה, אפשר לברר עם עוד שוכרים באזור היות ומשתנה מאזור לאזור.
אני מכירה 2 באותו אזור לאחד הורידו בשליש ולשני ברבע.
יש לקחת בחשבון שבעל הדירה יתקשה למצוא שוכרים שמראש יכניסו עצמם לבניה ויתכן שיתגמש למחיר ששוה לכם.
זה קצת בעיה כי אין לנו למה לעבור דירה כרגע כי בסוף שנת הלימודים אנחנו עוברים לדירה משלנו...
והמשכיר יודע מזה שאנחנו רוצים עוד קצת להשאר...וחוץ מזה לא נראה לי שיפריע לו אם נצא כי הוא מוכר את הדירה אוטוטו למשהו אחר....

עד עכשיו שילמנו 2800 מעצבן אותי לשלם 2500

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה