דרוש מידע שכן מבוגר שצועק על הילדים...

• הוסף לסימניות
נראה לי שהדרך הכי טובה זה דרך האמצע
מצד אחד, לא על כל שטות לגשת ולהתנצל ולשלוח עוגה וכו'
ומצד שני לתת לו להבין שזה מפריע לילדים שלכם ולכם לא פחות ואפשר פעם לדבר איתו על זה שילדים הם ילדים בסופו של דבר [גם הוא היה פעם ילד🙂] ולא קרה שום דבר מקצת בלגן ואתם תשתדלו להגיד לילדים וכו', וככה אולי שתיכם תצאו מרוצים

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות?
יש לנו שכן מבוגר לא נשוי, והוא מתפרץ המון על הילדים ולא רק,
זה הגיע למצב שהילדים פוחדים לרדת לבד...
ניסינו לתת הרגשה טובה ואנחנו עדיין ממשיכים, עוגות לשבת, הצעת עזרה בקניות וכו'...
וזה עדיין לא עוזר. הוא יכול לתפוס ילד ולהתחיל לצעוק עליו: "מה זה? אתם הילדים, מלכלכים ועושים רעש..."
כשהילד בסה"כ חוזר מהת"ת ולא עשה עכשיו שום דבר רע.
וכמובן אנחנו משתדלים להשאיר נקי ולשמור על שקט...
מה עוד אפשר לעשות?
בלת"ק חלקי
פעמים שאין מנוס חוץ מלדבר איתו קשות וקצרות וכמו שכתבו כבר.
אולי לנסות (אחרי שתשוחחו ע"כ מראש עם הילדים) שהילדים כביכול יגשו אליו ויתיעצו איתו על כל מיני.. וכך הוא ירגיש קצת חשוב משהו ובזה ירווח לו.

כשהייתי ילד קטן לפני כמעט הרבה הרבה שנים. היינו מתארחים אצל הסבתא והיה מתחתיה שכן מבוגר מאוד [בעינינו בכ"א], נ"ל שגם הוא היה רווק וגלמוד [אולי זה הניצוץ שלו.. מי יודע?]. ואם היינו גוררים כסא או מקפצים לנו כדרכם של ילדים..

אמאל'ה!

הוא היה עולה עם רקיעות רגליים [היה לו נעלי עקב כאלה של פעם מי שזוכר..] וקולות רקע נשמעו בכל חדר המדרגות.. אנחנו היינו מתחבאים באחד מחדרי הבית.
וסבתא ע"ה היתה פותחת לו את הדלת בחמימות השמורה רק לה מציעה לו איזה מאפה בית ובמרוקאית עסיסית היתה מחפפת אותו [הוא היה אשכנזי יק'ה כזה עם מכנס מגוהץ לבן נ"ל אפ'עם לא לבש פיג'מה- אנשים של פעם אין כאלה היום!!]

עד היום כמה עשרות שנים בודדות כמובן כשגוררים איזה כסא או רעש בלתי נסבל בבית אנחנו האחים מתבדחים "עכשיו לזרוביץ' יעלה... :ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
ולי היה פעם שהלכתי עם ילדתי ברחוב תוך כדי בתי השובבה ניסתה לרוץ לתוך הכביש כמובן שנתתי כזאת צרחה, תוך כדי היתה בשטח עוד אישה שירדה לכביש והביאה לי אותה ובמקום לסיים כאן את הסיפור הלא נעים הזה היא מתחילה לומר לה שהבהילה אותי וזה לא בסדר וכו' וכו' וכו', מילים שהיתה צריכה לשמוע ממני בצורה רגועה ולא בצרחות ששמעה מאותה גברת. מובן שהילדה התחילה לבכות נבהלה כהוגן מאותה אישה, אמרתי לה תקשיבי גרמת לה טראומה שאני לא יודעת איך תצא מזה, בבקשה אל תחנכי לי את הילדה אני יכולה להעביר לה את המסר בצורה שהיא תקבל.
הגברת אומרת לי מה את רוצה ממני אין לי ילדים...
אך עדין לא היתה לה שום זכות לחנך לי אותה...

• הוסף לסימניות
אני לא מדבר בקשר לסיפור שבאשכול אני מדבר רק על המשפט הזה כמה שזה לפעמים נכון
ומעשה שהיה כך היה בבניין שגרתי פעם בלונדון היה לי שכן גוי שהיה גר קומה מתחתי שהיה מגיע לצעוק עלינו בדלת שהילד בוכה ושעושים רעש ואיים כל מיני איומים וכו' ואנחנו תמיד ניסינו להיות נחמדים והוא המשיך לצעוק וכו'
וכל פעם שראה אותי (כבר לא היה לו כח לעלות לצעוק) היה צורח עלי ועל אשתי(לפעמים)
עד שיום אחד הוא בטעות צעק על השכן הלא נכון, שכן שגר בניין ליד אני לא יודע על מה הוא צעק (וגם הגוי כנראה לא ידע) והוא קילל לא יפה על השכן (היהודי) ובאמצע הגוי צעק לו אני אהרוג אותך ואז עלה לשכן הפיוז והתחיל לצעוק עליו אני אה... אותך לפני תלמד איך לדבר עם אנשים לא צועקים על אנשים ככה בקולי קולות שההוא הבין
שעומד מולו פסיכופת יותר משוגע ומאז שקט מופתי בכל האזור

כנראה שגם במקום
ששותים תה עם חלב ועוגיות
זה עוזר
לא רק במזה''ת
ע''ז נאמר הוי מתפלל בשלומה של מלכות שאלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעהו

• הוסף לסימניות
כנראה שגם במקום
ששותים תה עם חלב ועוגיות
זה עוזר
לא רק במזה''ת
ע''ז נאמר הוי מתפלל בשלומה של מלכות שאלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעהו
אולי זה מבני חם שהיגרו למקום של התה והעוגיות. ;)
אגב אנשי התה והעוגיות עשו פוגרומים מחרידים ביהודי יורק ועוד, ויש להם "זכות ראשונים" של המדינה הראשונה שגירשה את יהודייה, עוד לפני גירוש ספרד.

• הוסף לסימניות
אולי זה מבני חם שהיגרו למקום של התה והעוגיות. ;)
אגב אנשי התה והעוגיות עשו פוגרומים מחרידים ביהודי יורק ועוד, ויש להם "זכות ראשונים" של המדינה הראשונה שגירשה את יהודייה, עוד לפני גירוש ספרד.
הוא לא היה לבן והוא לא צעק רק על יהודים אבל הוא ידע כנראה שאנחנו יותר "מתורבתים" שמפחדים עד שראה שזה לא בדיוק

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה