עימוד ספרים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית100;2139072:תודה על ההתייחסות וההכוונה, התחלנו מכלום ועכשיו יש לנו קצת מושגים בנושא שיכולים לעזור לנו.
- האם עפ"י חוק אין לי אפשרות כאחד מבעלי השטח להתנגד שישתמשו בשטח הזה??
- ברגע שיש לי בעלות, אני דורשת מפתח של הדלת לבניין, כך לפחות אוכל לשלוט על סגירת הדלת.
- הוא כל הזמן צועק עלי שהשטח לא שייך אלי ואין לי זכות להניח שם דברים, אפילו על הגדר המשותפת.
- למה שאני לא יהנה ג"כ מהשטח הזה אם הוא שלי, אני גם יעשה שם בריכות לילדים שלי או יניח ארון - מחסן לאחסון חפצים, זה הדבר הכי.
- והכי חשוב מבחינתי שאם יהיה עוד שכן שיוצא לחלק הזה - אפילו אם זה שכן אחר, הוא יפסיק לעלות, כפי שכבר ציינתי.
- לכל מי שלא מבין מדוע פני למלחמה - פני אינם למלחמה, מבחינתי זה פשוט לא אפשרי לחיות בצורה כזו, לא קניתי דירה כדי להיות כל הזמן בלחץ והילדים בפחדים מהשכן שעולה (הוא לא משתייך לסוג העדות שהילדים שלנו רגילים אליהם וד"ל)
הרעיון לשים מחצלת א ו ל י יעזור לי מבחינת הפרטיות וזה גם לא לגמרי אבל מבחינה בטיחותית זה אולי יותר גרוע כי אני לא רואה מה הולך שם,
לדעתי, לבניית קיר אצטרך אישורים מיוחדים כי העיריה כאן לא מאשרת בקלות אפילו לא פרגולות רגילות חוץ מהעלויות של בניית הקיר שצריך להיות משהו רציני מאוד
ועדיין לא הבנתי אם אכן הטאבו משותף אם זה מס' חלקה אחד?
א. אין לך אפשרות להתנגד לשימוש בשטח הזה כמו שאין לך אפשאות להתנגד לשימוש בחדר מדרגות.
ב. הדרישה למפתח היא דרישה הגיונית, יצטרכו לתת מפתח לכל שכן, בתקוה שהשכנים לא יתעקשו להמשיך במצב הקיים.
ג.במידה וגם לך יש חלק בשטח הזה את יכולה גם לעשות שם מנגל או בריכה. להניח בקביעות ארון/מחסן נראה לי שימוש לא סביר לשטח ציבורי.
ד. למה את בטוחה שאם עוד שכן יצא לשם לפעמים הוא יפסיק לבוא לשם?
ה.נדמה שעדיין לא הפנמת שאין לאדם שליטה על שטח שאינו שלו, קנית דירה זה לא אומר שיש לך זכויות בשטח שליד הדירה.
ו. העובדה שהשכן מפחיד זו בעיה ללא פתרון.
בהצלחה!
הנושאים החמים