קולמוס קרמי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זכיתי במחיר למשתכן וגם אם בעתיד אחליט להשכיר את הדירה אני לא יפריז במחיר השכירות.האם אתה בעל דירה?
לא גורפים רווחים על חשבון אברכים צעירים ואומללים.
גם אם בעולם הערכים שלך הכלל הזה לא מובן.
זכיתי במחיר למשתכן וגם אם בעתיד אחליט להשכיר את הדירה אני לא יפריז במחיר השכירות.האם אתה בעל דירה?
טוב בא נעשה סדרזכיתי במחיר למשתכן וגם אם בעתיד אחליט להשכיר את הדירה אני לא יפריז במחיר השכירות.
מסכימה לגמרי!טוב בא נעשה סדר
אף אחד לא גורף רווחים ע"ח צעירים אומללים
יש לכל דירה מחיר שווי שוק
ועפ"י זה גובים שכירות
נניח שהדירה שלך עולה לך 2 מילון
ושווי המחיר שכירות באזור שלך עולה 5000
האם אתה תשכיר ב 3000?
ואם תרצה למכור אותה והקונה יהיה אברךזכיתי במחיר למשתכן וגם אם בעתיד אחליט להשכיר את הדירה אני לא יפריז במחיר השכירות.
ואז יפתח אשכול תלונה על זה - ויהיה מותר ליצרנים גם להעלות מחיר (כי יש ביקוש) וגם להבין את הצרכנים!כשיהיה מחסור בחלב זה יהיה המצב
וואו באמת אדם אציל.פעם שמעתי שבעיקרון יש אחוז מסוים שאפשר להעלות את המחיר (חוקית) לא יודעת בברור אם זה נכון,
אבל מה, לא בא לך שאני יעלה בסכום שלי אז תצא מהדירה,
אני יכולה להגיד מהמקום שלי יש לנו בעל דירה ממש צדיק הוא יודע בודאות שהאזור יותר יקר ממה שאנחנו משלמים ( בכיף הוא יכול לקבל עוד 1500 בחודש) ומבחירה הוא לא מעלה ואל תחשבו שיש לו כסף או משהוא, ממש לא להפך אברך צדיק יושב ולומד עם הרבה ילדים בלע"ה, רק הי הלו חשוב לשמוע שאכן בעלי עדיין אברך ושלא זכינו בלוטו......
(האזור שלנו מבוקש מאד!!!)
אין גבול בכמה וזאת משום שכפי שעיניכם רואות כל השוק מתייקר ובכלל זה גם מחייתו של אותו משכיר בעל משפחה ברוכת ילדים וכן המשכנתא שקורעת אותו מידי חודש על הדירה שבעצם אתה בעצמך גר בה ונהנה ממנהלא אמרתי שאסור להם להעלות - מותר אבל יש גבול בכמה.
זה בדיוק כמו התלונות על יוקר המחיה בהכל - גם בגדים זה ככה -
הכל עולה ואנחנו עדיין משלמים על זה
ככה גם פה -
נמשיך לגור ביחידות שמעלים - אנחנו רק מבקשים קצת התחשבות.
לא ביקשנו לא להעלות בכלל!
מצות צדקה היא מצוה גדולה וחשובה מאד הלואי על כל יהודי כל יום כל היום רק שיש הוצאות... אבל ודאי מי שמסתדר בגביית מחירים נמוכים לשוכריו תבוא עליו ברכה אך כמובן שמעיקר הדין אינו מחוייב להישאר במחירים נמוכים אלו...אני משכירה דירה יוקרתית מאוד ומשודרגת בשידרוגים הכי יוקרתיים שיש.
כבר שנתיים לא העלנו לשוכר את השכירות ( לשוכר גם יש דירה גדולה במקום אחר).
השכירות מכסה אולי חצי מהמשכנתא שלי (והיא עלתה ביותר מ 2500 שח לחודש).
אחרי שאני קורא פה אני מבינה שאנחנו פראיירים.
הוא אומנם שוכר טוב אבל השכירות הזו לא רווחית
בדיוק קרה לי סיפור דומה-זכיתי במחיר למשתכן וגם אם בעתיד אחליט להשכיר את הדירה אני לא יפריז במחיר השכירות.
אני באמת לא מצליחה להבין מה ההבדל בין התלונה על זה -אין גבול בכמה וזאת משום שכפי שעיניכם רואות כל השוק מתייקר ובכלל זה גם מחייתו של אותו משכיר בעל משפחה ברוכת ילדים וכן המשכנתא שקורעת אותו מידי חודש על הדירה שבעצם אתה בעצמך גר בה ונהנה ממנה
מצות צדקה היא מצוה גדולה וחשובה מאד הלואי על כל יהודי כל יום כל היום רק שיש הוצאות... אבל ודאי מי שמסתדר בגביית מחירים נמוכים לשוכריו תבוא עליו ברכה אך כמובן שמעיקר הדין אינו מחוייב להישאר במחירים נמוכים אלו...
בדיוק קרה לי סיפור דומה-
אני זכיתי בלוטו וגם אם בעתיד אפתח חנות רכבים לא אפריז במחיר ואמכור אותם במחיר עלות
וכו' וכו' קשקושי מוח.
לא. אין לי!! אנחנו קורעים את עצמינו בעבודות כדי לכסות את כל ההוצאות הגדולות שפתאום נפלו עלינו אבל לא מסוגלת לקרוע משפחה כפי שעושים ליכנראה שיש לך איך לכסות את הפער, וזה ראוי להערכה .
אבל תזכרי שלא לכולם יש.
זה נכון.כנראה גם ששווי השכירות באיזור לא עלה באותה מידה...
ודאי ,יש בציבור שלנו בלבול רב בין חסד לעולם העסקים. שתי דברים שונים ולא קשורים אחד לשני. חסד זה דבר נפלא אבל האמת אני מבין קצת מאיפה זה בא הרי קונים אוכל ב"יש חסד" במקום בסופר.(סבא שלי ז"ל היה אומר בהומור שלקח אותנו לקניות בואו לקניות אני הולך ל"חסד של אמת"-הוא גדל בתקופה שלא היו את המשחקים האלה) ורגילים למכירות של גמ"ח ות"ת וכל מיני חסדים. ב"ה חסד בעולם החרדי זה דבר נפלא ויפה מאוד ודוגמא לכל העולם אבל צריך קו שמפריד בין השניים.
יש הבדל בין להתלונן שזה לגיטימיאני באמת לא מצליחה להבין מה ההבדל בין התלונה על זה -
לבין התלונה על יוקר המחייה
על הכל הבינו - למה מפילים את יוקר המחיה על הצרכנים?
פה זה לא ככה?
מותר למשכירים להעלות (כמובן בגבול הטעם הטוב) ומותר לשוכרים להתלונן על זה שזה קשה!
מה הוא גבול הטעם הטוב?כמובן בגבול הטעם הטוב
נכוןיש הבדל בין להתלונן שזה לגיטימי
לבין לקרוא למשכירים אטומים
לדעתי לא,מה הוא גבול הטעם הטוב?
האם לא המחיר שוק?
מותר אך לא אנושישלום ובררה
השוכר של הדירה שלנו רוצה לעלות לנו שכרות בעוד1300 שח האם זה מותר ? בפעם אחת . תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //