- הוסף לסימניות
דירה להשקעהדירה להשקעה? או דירה יחידה שלהם?
דירה להשקעהדירה להשקעה? או דירה יחידה שלהם?
לא אמרתי שאסור להם להעלות - מותר אבל יש גבול בכמה.שוכר מבואס כותב שטויות, אולי מה שהמשכיר לוקח קמחא דפסחא זה מאותה סיבה שהוא משכיר דירה-
א.כי הוא חברמ'ן
ב. כי הוא אכן נזקק
אני גם הייתי בטוח שהמשכיר שלי רוכב עלי וכו' עד שהייתי פעם שבת שלימה אצלו בבית (בלעדיו כמובן) וראיתי שגם אחרי מה שאני משלם לו הוא אינו מסיים את החודש לכאורה
אנשים לא מאבדים את זה אנשים פשוט צריכים כסף וזהו מקור פרנסתם מי שיש לו בעיה יכול לזוז מהדירה הנכס הוא שלהם והם השקיעו את כל מה שאין להם בשביל איזה יחידה עלובה שתניב להם משהו ופתאום כל הרכלנים למיניהם קמים עליהם ומוציאים אותם עבריינים די לקנאה ודי לשנאה...
זה נקרא פרייאר לרעוב ללחם או לחילופין לא לגמור את החודש העיקר להיות יפה נפש, כל דבר צריך במינון המתאים לא צריך לסבול עד כד"כ בשביל להיות בעה"ב טוב מידי, ואם כן מסיימים את החודש ואין צורך לחנוק את השוכר בכלל לא מגיע על זה כפיים זו מינימום של אנושיות, אבל זה לא אומר שמי שכן מעלה מחירים הוא רע אלא הוא פשוט נ-ז-ק-ק
טעות בידךאם הוא יעשה את זה יהיה לו 0 שוכרים (גם באיזורי הביקוש).
זה היתממותלא אמרתי שאסור להם להעלות - מותר אבל יש גבול בכמה.
זה בדיוק כמו התלונות על יוקר המחיה בהכל - גם בגדים זה ככה -
הכל עולה ואנחנו עדיין משלמים על זה
ככה גם פה -
נמשיך לגור ביחידות שמעלים - אנחנו רק מבקשים קצת התחשבות.
לא ביקשנו לא להעלות בכלל!
דבר ראשון יש מושג של היצע וביקושבגלל שיש מחסור בדירות אז צריך לעלות למשפחה 1300 עד לפני המלחמה קבלת 3500 לא מספיק למה לנצל את המצב ...
אמת!מחירי השכירות במודיעין עילית ובבית שמש עד לעליית המחירים האחרונה-
היו נמוכים באופן הזוי ביחס למחיר הדירה.
אז מי ששכר עד עכשיו הרוויח במבצע חצי חינם.
המחירים עכשיו לא גבוהים בכלל- הם רק הגיוניים יותר.
מי אמר שהספיק?בגלל שיש מחסור בדירות אז צריך לעלות למשפחה 1300 עד לפני המלחמה קבלת 3500 לא מספיק למה לנצל את המצב ...
הגיוניים יותר אבל עדיין לא מספיק (כל עוד מחירי הדירות לא יורדים).המחירים עכשיו לא גבוהים בכלל- הם רק הגיוניים יותר.
אז מי ששכר עד עכשיו הרוויח במבצע חצי חינם. מחר אני יעלה תחלב ל 40 שקל מי שקנה עד היום הרוויח?מחירי השכירות במודיעין עילית ובבית שמש עד לעליית המחירים האחרונה-
היו נמוכים באופן הזוי ביחס למחיר הדירה.
אז מי ששכר עד עכשיו הרוויח במבצע חצי חינם.
המחירים עכשיו לא גבוהים בכלל- הם רק הגיוניים יותר.
זה לא פראיירים הקדוש ברוכו יפנק אותכם במקום אחראני משכירה דירה יוקרתית מאוד ומשודרגת בשידרוגים הכי יוקרתיים שיש.
כבר שנתיים לא העלנו לשוכר את השכירות ( לשוכר גם יש דירה גדולה במקום אחר).
השכירות מכסה אולי חצי מהמשכנתא שלי (והיא עלתה ביותר מ 2500 שח לחודש).
אחרי שאני קורא פה אני מבינה שאנחנו פראיירים.
הוא אומנם שוכר טוב אבל השכירות הזו לא רווחית
כמה עולה לייצר שקית חלב וכמה עולה לקנות דירה???אז מי ששכר עד עכשיו הרוויח במבצע חצי חינם. מחר אני יעלה תחלב ל 40 שקל מי שקנה עד היום הרוויח?
זו הכללה גסה ומכוערת. בעלי דירות שמעלים שכר דירה יכולים להיות צדיקים גדולים. הם לא גבירים ברובם.ולא מעט פעמים עובדים קשה לפת לחמם לא פחות מהשוכרים שלהם. ובכלל - לכל אחד יש את הצדקות שלו. ברור שלך נחמד שבעל הדירה שלך בינתים סוחב, תשמח ותודה לה' בנחת בלי להפוך את זה לכלי ניגוח.
נשגב מבינתיאני מבין שזה נוגע לך בנקודה רגישה... לא נורא... זה יעבור...
כשיהיה לך מפעל לייצור חלב תוכלי להעלות לאיזה מחיר שתרצי (בתנאי כמובן שיקנו ממך...)אז מי ששכר עד עכשיו הרוויח במבצע חצי חינם. מחר אני יעלה תחלב ל 40 שקל מי שקנה עד היום הרוויח?
כשיהיה מחסור בחלב זה יהיה המצבאז מי ששכר עד עכשיו הרוויח במבצע חצי חינם. מחר אני יעלה תחלב ל 40 שקל מי שקנה עד היום הרוויח?
הכל תלוי באזור ולפי היצע וביקושאני משכירה דירה יוקרתית מאוד ומשודרגת בשידרוגים הכי יוקרתיים שיש.
כבר שנתיים לא העלנו לשוכר את השכירות ( לשוכר גם יש דירה גדולה במקום אחר).
השכירות מכסה אולי חצי מהמשכנתא שלי (והיא עלתה ביותר מ 2500 שח לחודש).
אחרי שאני קורא פה אני מבינה שאנחנו פראיירים.
הוא אומנם שוכר טוב אבל השכירות הזו לא רווחית
אכן, הכל תלוי בהיצע וביקוש.הכל תלוי באזור ולפי היצע וביקוש
האם אתה בעל דירה?אכן, הכל תלוי בהיצע וביקוש.
אבל אני כיהודי, לעולם לא יעלה לזוג צעיר חסר הכנסות את שכר הדירה מעבר לרף מסוים.
וכן, המשכיר גם צריך לחיות זה ברור, אבל אני מכיר אישית לא משכיר אחד ולא שניים שמשכירים מספר יחידות ולוקחים דמי שכירות מופרזים לחלוטין.
ואגב, למי שאמר שהדירות ממושכנות לבנקים, רוב משכירי היחידות היום קנו ובנו את היחידות שלהם הרבה לפני עליית המחירים החדה בעשור האחרון, והרווח הוא רווח נקי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //