קורונה שכר המורים...

איפה מקבלים הטופס?
מבקשים מהנהלת החשבונות של המעון טופס ביטוח לאומי 1514,
נרשמים באתר של לשכת התעסוקה כחסרי עבודה.
ומגישים תביעה לאבטלה בעקבות חל"ת באתר של ביטוח לאומי.

אם אתם לא מצליחים באתר של לשכת התעסוקה - אפשר למלא את הטופס המצורף ולשלוח אותו במייל. (כתוב עליו לאן לשלוח)

*המעסיק גם צריך לשלוח איזשהוא טופס ניראה לי משו 100...
אז לוודא איתו שהוא עושה את זה.

קבצים מצורפים

• registration (1).docx
    KB 68.3 · צפיות: 38
מאתר הסתדרות המורים:
16/3/2020

עובדי הוראה יקרים,

אתמול הוזמנתי לפגישה דחופה באוצר, שבה השתתפו מנכ"ל משרד האוצר, ראש אגף תקציבים והממונה על השכר. היתה ישיבה קשה וסוערת שבה בכירי משרד האוצר דרשו כי שנת הלימודים תוארך בשבועיים על חשבון חופשת הקיץ ובתמורה שכר חודש מרץ ישולם במלואו לעובדי ההוראה.

בישיבה התנגדנו נחרצות לדרישה והצגנו בפני בכירי המשרד את פירוט המשימות שלהם נדרשים בימים אלו עובדי ההוראה לבצע מהבית.

לצערי נציגי משרד החינוך, בראשות המנכ"ל נעדרו מהפגישה ולא מצאו לנכון לשלוח נציג לישיבה, למרות שמשרד החינוך הוא זה שקובע את המשימות ודורש מכם להמשיך לעבוד מהבית.

הסתדרות המורים לא תיתן יד לניצול משבר הקורונה כדי לפגוע בשכרכם ובמעמדכם.

מצורף מכתבי לראש הממשלה.

נמשיך לעדכן,

שלכם,

יפה בן דויד, מזכ"לית

הסתדרות המורים

:)
ממש כך
הם פשוט מתים על המצב הזה שהם צריכים להכין שיעורים ולענות טלפונית לתלמידים תוך כדי העסקת הילדים...

בחייכם..
לא אמרתי שהם מתכוונים לנצל אבל זה מה שקורה בפועל בסיוע הסתדרות המורים, כולנו סובלים ממשבר הקורונה ואין הגיון שרק קבוצה מסויימת לא תינזק כלל ובפרט כשזה בא על חשבון קבוצות אחרות

לכל העובדים היוצאים לחל"ת בהוראת המעסיק שימו לב שיש לדווח במקביל הן ללשכת התעסוקה והן לביטוח לאומי.
דיווח רק לאחד מן המוסדות ימנע קבלת דמי האבטלה.

ובפרט כשזה בא על חשבון קבוצות אחרות
למה לכתוב סתם בהתלהמות?

איך תקציב קבוע של משרד החינוך, זה על חשבון אחרים? אין כאן שום תוספת תקציב! זה רק המשך התקציב הקיים.

ובפרט כשזה בא על חשבון קבוצות אחרות
סימוכין בבקשה..
כשהמגזר הדרוזי ביקש 50.000.000 ₪ לבתי הספר שלו
הרהרתם לרגע איך זה על חשבונכם??

משרד האוצר הוסיף מליארדי שקלים למגזר הפרטי.
ומהמורות כרגע מבקשים להמשיך לעבוד.
לא מכיר מורה שלא ישמח שכולם יקבלו את משכורתם - לא מכיר!!

ישנם אשכולות ייעודיים להוצאת הקיטור על המורים, כאן הנושא הוא אי/קבלת שכר..

לא חושבת שכתבתי בהתלהמות
מי מדבר על תקציב? החופש הוא על חשבון קבוצות אחרות

אנחנו מוותרים לכל המורות והגננות- שיהיה להם חופש מושלם, לא יתקשרו לתלמידות ולא יכינו שיעורים מוקלטים,
ובתמורה יאריכו את שנת הלימודים בהתאמה.
מה הקטע להעביד עכשיו את המורות?
מי נהנה מזה?

אנחנו מוותרים לכל המורות והגננות- שיהיה להם חופש מושלם, לא יתקשרו לתלמידות ולא יכינו שיעורים מוקלטים,
ובתמורה יאריכו את שנת הלימודים בהתאמה.
מה הקטע להעביד עכשיו את המורות?
מי נהנה מזה?
אני אישית משלמת עכשיו כפול גם לגננת של ביתי וגם לבייביסיטר שתשמור עליה (הבוסית לא מוכנה להוציא אותי לחל"ת) ודווקא הייתי שמחה אם הגננת הייתה שולחת קצת חומר בשבילה שתדע קצת על פסח אבל היא פשוט מתעלמת ואפילו לא הודיעה לי שאין גן

אני אישית משלמת עכשיו כפול גם לגננת של ביתי וגם לבייביסיטר שתשמור עליה (הבוסית לא מוכנה להוציא אותי לחל"ת) ודווקא הייתי שמחה אם הגננת הייתה שולחת קצת חומר בשבילה שתדע קצת על פסח אבל היא פשוט מתעלמת ואפילו לא הודיעה לי שאין גן
אבל לא היית מעדיפה ששנת הלימודים תימשך בתמורה לחופשה הכפויה עכשיו?
יחסוך להורים את הקיטנות בחופש הגדול.
זה נחמד שהגננת שולחת חומר אבל אם בגלל זה לא יאריכו את שנת הלימודים אז זה ממש ממש לא שווה את זה.

אבל לא היית מעדיפה ששנת הלימודים תימשך בתמורה לחופשה הכפויה עכשיו?
יחסוך להורים את הקיטנות בחופש הגדול.
זה נחמד שהגננת שולחת חומר אבל אם בגלל זה לא יאריכו את שנת הלימודים אז זה ממש ממש לא שווה את זה.
ברור שהייתי מעדיפה, אבל כולן פה טוענות שהמורות והגננות עובדות ושולחות חומר ואני ממש לא רואה את זה

הי, מה זאת אומרת משלמת גם לגננת? אין לי שום כוונה לשלם לגננת של ביתי (גן פרטי) על תקופת החופשה הכפויה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה