באמת רק במקרה שיש משהוא רציני על הפרקנכון אבל הדעה שלי היא
שבשטח ההצעה של עד מתי יותר עובדת בפועל.
יוצא מהכלל זה שאת עובדת כמנה"ח ראשית בחברה שבעצם גם מנהלת כספים וגם חשבת שכר וגם וגםביננו, כמה כבר מעלים באותה עבודה?? תמיד יש יוצא מן הכלל, אבל בדר"כ שנשארים באותו מקום עבודה האפשרויות להתקדם גם מבחינת שכר וגם מבחינות אחרות שואפות לאפס - וזה חבל. כי עובדת שנשארה 10 שנים באותו המשרד לא
תקפוץ מידי שנה ב1000 נטו....
כבר רשמו כמה פעמיםאני לא יודעת מה רשמו כאן ומאיפה המידע,
אני עובדת שמשרד רו"ח גדול בירושלים מעל 200 עובדות ויש פה בסביבות של 30 יועצות מס ,
המתחילות כולם במינימום אחרי 4-5 שנים מגיעות ל9000 וזה עולה באיטיות מחרידה.
לא מדויק...ביננו, כמה כבר מעלים באותה עבודה?? תמיד יש יוצא מן הכלל, אבל בדר"כ שנשארים באותו מקום עבודה האפשרויות להתקדם גם מבחינת שכר וגם מבחינות אחרות שואפות לאפס - וזה חבל. כי עובדת שנשארה 10 שנים באותו המשרד לא
תקפוץ מידי שנה ב1000 נטו....
צריך להיות זהירים, כמו שכתבו כאן יש הרבה שהיו רוצים מאוד להעלות אבל אין להם אפשרות כלכלית לזה,לדעתי כדאי להגיד לו אני רוצה כך וכך ואם אתה לא נותן לי אני עוזבת...כמו שאני עשיתי. וזה עבד לי!
אני דיברתי על אלו שיש להם אפשרות אבל מתקמצנים...יש הרבה שהיו רוצים מאוד להעלות אבל אין להם אפשרות כלכלית לזה,
ואם הוא היה אומר לא?לדעתי כדאי להגיד לו אני רוצה כך וכך ואם אתה לא נותן לי אני עוזבת...כמו שאני עשיתי. וזה עבד לי!
אוקי,לדעתי כדאי להגיד לו אני רוצה כך וכך ואם אתה לא נותן לי אני עוזבת...כמו שאני עשיתי. וזה עבד לי!
לרובם זה לא עובדאוקי,
אבל כדאי שתסייגי שלך זה עבד אבל לפעמים לאחרות זה לא עובד,
מכירה מישהי שהשתכנעה מכל מיני הצהרות עאלה- ניגשה לבוס שלה ואמרה "או שתעלה לי או שאני עוזבת"
אז התשובה שלו היתה- אוקי, אז נעשה את השימוע עכשיו...
נכוןלרובם זה לא עובד
כמעט שום בוס לא אוהב שמעמדים אותו בכזה סיטואציה "או שאתה מעלה לי או שאני עוזבת"
לא כתבתי עליך, כתבתי על:נכון
וגם לא זה מה שאמרתי שעשיתי
ברגע שיש הצעה רצינית אחרת לבוא ולהגיד קיבלתי הצעה של כך וכך
מה אתה אומר יש על מה לדבר על העלאה שיהיה לי שווה להישאר?
זה נשמע אחרת
וברור שאם גם ככה לא מידי מרוצים מעובדת אז הודעה כזו מצידה זה הזדמנות מעולה לסיים את העסקתה
לדעתי כדאי להגיד לו אני רוצה כך וכך ואם אתה לא נותן לי אני עוזבת...כמו שאני עשיתי. וזה עבד לי!
בדיוקלמה צריך לאיים בעזיבה? פשוט לבקש העלאה אם הוא לא מסכים לא נורא לפחות ניסית.אני אמרתי לבוס שלי שהבנתי שזה כבר לא השכר והעלה לי כפי בקשתי . צריך להיות עובדת שהמעסיק צריך אותה ושיהיה שווה לו שתהיי מרוצה
זה נכון.יחסי ציבור במקצוע הם מיותרים, החשמלאי מעדיף שתמשיך לחשוב שהוא עובד נחות, בזמן שהוא סוגר 300 שקל שעתי, כנ"ל עוד המון עבודות.
מבחינת רו"ח או כל אחת בשרשרת הפיקוד, אם לא תסתכל עליה כהייטקיסטית שמרויחה מליונים אף אחד לא ינזק, המקום היחיד שמענין הוא בחשבון הבנק..
העובדות בשטח מעידות על עליה דרמטית מאד במשכורות בתחום הזה בשנים האחרונות, כלומר המעסיקים מבינים שהם מוכרחים לתת יותר, ענין של היצע, ביקוש, השקעה ורמת עבודה.
היחידים שמפסידים או במקרה שלנו מפסידות הם העובדות שלא מודעות לתנאים שהשתפרו, בגלל היחסי ציבור הגרועים שיש לעבודה הזו, רבים מהן עדיין תקועים במשכורות של דור העבר ועם קצת אומץ היו דורשות ומקבלות הרבה יותר.
לא רוצה לגרור כאן ויכוח בנושא, יצא לי כבר להתווכח עם כמה שלאחר בדיקה ודרישה נגשו לבוס וביקשו השוואה לרמת השכר המקובלת בתחום הזה במשק וכולם ראו ישועות, אז לפני שאתם שוללים ובטוחים שעוד מישהו מקשקש אתכם, רק תשאלו עוד כמה חברות מהתחום, עוד כמה שעברו עבודה לאחרונה, תנסו, לא תפסידו!
הסברת את עצמך ממש טוב.אני לא קופאית
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים