דרוש מידע שכר יועצת מס מתחילה

• הוסף לסימניות
נכון אבל הדעה שלי היא
שבשטח ההצעה של עד מתי יותר עובדת בפועל.

• הוסף לסימניות
נכון אבל הדעה שלי היא
באמת רק במקרה שיש משהוא רציני על הפרק
וזה היה לי
בוסים יודעים לזהות מתי זה איום ריק מתוכן ומתי זה באמת בדיקה מה הכדאיות להשאר שיש הצעה אחרת משתלמת יותר

• הוסף לסימניות
ביננו, כמה כבר מעלים באותה עבודה?? תמיד יש יוצא מן הכלל, אבל בדר"כ שנשארים באותו מקום עבודה האפשרויות להתקדם גם מבחינת שכר וגם מבחינות אחרות שואפות לאפס - וזה חבל. כי עובדת שנשארה 10 שנים באותו המשרד לא
תקפוץ מידי שנה ב1000 נטו....

• הוסף לסימניות
אגב
נקודה נוספת שתקחו בחשבון.
יש משרדים שתקרת הרווח שלהם נמוכה ממש.
אני קיבלתי הצעת עבודה, וידעתי שהבוס שלי מאוד לא רוצה שאני אלך, אבל היה לי ברור שהסכום שהוא יכול להוסיף לי מגובל לחלוטין.

זה סיבה משמעותית למה המשרדים הקטנים "קמצנים" ולכן באמת עובדים טובים עם נסיון כדאי להם לחפש סקטור אחר - בדרכ רוח ויועצי מס, יודעים איפה אוחז הרווח של המעסיק, ומה הגבול ששווה לו לשלם.

• הוסף לסימניות
נכון אבל הדעה שלי היא
כמו ש @עד מתי כתבה
האופציה עובדת מתי שכן יש הצעה אחרת
אבל במקרה ואין הצעה אחרת והבוס לא מסכים
גם נאלצים להישאר וגם בשכר נמוך וגם מאבדים את הביטוח העצמי לבקש העלאה בפעם הבאה .....

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה רשמו כאן ומאיפה המידע,
אני עובדת שמשרד רו"ח גדול בירושלים מעל 200 עובדות ויש פה בסביבות של 30 יועצות מס ,
המתחילות כולם במינימום אחרי 4-5 שנים מגיעות ל9000 וזה עולה באיטיות מחרידה.

• הוסף לסימניות
ביננו, כמה כבר מעלים באותה עבודה?? תמיד יש יוצא מן הכלל, אבל בדר"כ שנשארים באותו מקום עבודה האפשרויות להתקדם גם מבחינת שכר וגם מבחינות אחרות שואפות לאפס - וזה חבל. כי עובדת שנשארה 10 שנים באותו המשרד לא
יוצא מהכלל זה שאת עובדת כמנה"ח ראשית בחברה שבעצם גם מנהלת כספים וגם חשבת שכר וגם וגם
זה משרת אמון שאת אחראית על כל ענייני הכספים והבנקים חשופה למידע רגיש על החברה במקרה כזה אם מרוצים מימך לא ימהרו לוותר גם אם זה כרוך בהלאה רצינית
מנסיון אישי שלי ושל חברות

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה רשמו כאן ומאיפה המידע,
אני עובדת שמשרד רו"ח גדול בירושלים מעל 200 עובדות ויש פה בסביבות של 30 יועצות מס ,
המתחילות כולם במינימום אחרי 4-5 שנים מגיעות ל9000 וזה עולה באיטיות מחרידה.
כבר רשמו כמה פעמים
ירושלים באמת בעייתית יותר
אבל מי שמעניין אותה היום יש גם משרות בתחום שמשלבות עבודה מהבית ואז ניתן לשקול עבודה גם במרכז
יש לי כמה חברות מירושלים שעובדות פעם בשבוע מהמשרד והשאר מהבית
בחברה גדולה במרכז
מקבלות משכורת מאדד יפה ל 7 שעות

• הוסף לסימניות
לא מדויק...
אני קבלתי פעם העלאה ענקית, הרבה מעבר למה שחלמתי לבקש...
לדעתי כדאי להגיד לו אני רוצה כך וכך ואם אתה לא נותן לי אני עוזבת...כמו שאני עשיתי. וזה עבד לי!
צריך להיות זהירים, כמו שכתבו כאן יש הרבה שהיו רוצים מאוד להעלות אבל אין להם אפשרות כלכלית לזה,
מה היא תעשה אז?
אפשר לבוא ולבקש יפה,
אם לא מעלים בשכר עדיין אפשר לנסות לבקש משהו אחר כמו להוריד שעת עבודה למשל.

• הוסף לסימניות
יש הרבה שהיו רוצים מאוד להעלות אבל אין להם אפשרות כלכלית לזה,
אני דיברתי על אלו שיש להם אפשרות אבל מתקמצנים...
ויש מספיק כאלו
יש מספיק כאלו שגורפים את הכסף בסוף חודש, על הפעילות השוטפת שעשתה המנהלת חשבונות. על השכר שהכינה לעובדים, על הש. נוספות שנשארה בשביל לסיים את המע"מ.

זה נוראי בעיני. לזרוק לה 30-35 שקל. זה השאריות, הקליפות. אסור לתת לזה יד. פשוט אסור.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להגיד לו אני רוצה כך וכך ואם אתה לא נותן לי אני עוזבת...כמו שאני עשיתי. וזה עבד לי!
אוקי,
אבל כדאי שתסייגי שלך זה עבד אבל לפעמים לאחרות זה לא עובד,
מכירה מישהי שהשתכנעה מכל מיני הצהרות עאלה- ניגשה לבוס שלה ואמרה "או שתעלה לי או שאני עוזבת"
אז התשובה שלו היתה- אוקי, אז נעשה את השימוע עכשיו...

• הוסף לסימניות
אוקי,
אבל כדאי שתסייגי שלך זה עבד אבל לפעמים לאחרות זה לא עובד,
מכירה מישהי שהשתכנעה מכל מיני הצהרות עאלה- ניגשה לבוס שלה ואמרה "או שתעלה לי או שאני עוזבת"
אז התשובה שלו היתה- אוקי, אז נעשה את השימוע עכשיו...
לרובם זה לא עובד
כמעט שום בוס לא אוהב שמעמדים אותו בכזה סיטואציה "או שאתה מעלה לי או שאני עוזבת"

• הוסף לסימניות
לרובם זה לא עובד
כמעט שום בוס לא אוהב שמעמדים אותו בכזה סיטואציה "או שאתה מעלה לי או שאני עוזבת"
נכון
וגם לא זה מה שאמרתי שעשיתי
ברגע שיש הצעה רצינית אחרת לבוא ולהגיד קיבלתי הצעה של כך וכך
מה אתה אומר יש על מה לדבר על העלאה שיהיה לי שווה להישאר?
זה נשמע אחרת
וברור שאם גם ככה לא מידי מרוצים מעובדת אז הודעה כזו מצידה זה הזדמנות מעולה לסיים את העסקתה

• הוסף לסימניות
למה צריך לאיים בעזיבה? פשוט לבקש העלאה אם הוא לא מסכים לא נורא לפחות ניסית.אני אמרתי לבוס שלי שהבנתי שזה כבר לא השכר והעלה לי כפי בקשתי . צריך להיות עובדת שהמעסיק צריך אותה ושיהיה שווה לו שתהיי מרוצה

• הוסף לסימניות
נכון
וגם לא זה מה שאמרתי שעשיתי
ברגע שיש הצעה רצינית אחרת לבוא ולהגיד קיבלתי הצעה של כך וכך
מה אתה אומר יש על מה לדבר על העלאה שיהיה לי שווה להישאר?
זה נשמע אחרת
וברור שאם גם ככה לא מידי מרוצים מעובדת אז הודעה כזו מצידה זה הזדמנות מעולה לסיים את העסקתה
לא כתבתי עליך, כתבתי על:

• הוסף לסימניות
למה צריך לאיים בעזיבה? פשוט לבקש העלאה אם הוא לא מסכים לא נורא לפחות ניסית.אני אמרתי לבוס שלי שהבנתי שזה כבר לא השכר והעלה לי כפי בקשתי . צריך להיות עובדת שהמעסיק צריך אותה ושיהיה שווה לו שתהיי מרוצה
בדיוק
וגם אם עוזבים כי המקום עבודה לא מספיק מתגמל ויש הצעה אחרת טובה יותר
זה לא צריך להיות באיום
תמיד כדאי לסיים עבודה בצורה יפה , א"א לדעת מה יהיה בהמשך , וכבר ראיתי עובדות שחזרו אחרי תקופה חזרה למקום שהרגיש שהפסיד אותן או שנוצרו שיתופי פעולה אם מעסיקים לשעבר.
כל בוס מבין שאם הציעו לך משהוא טוב יותר שהוא לא יכול לתת כרגע ( לא מתכוונת לפער קטן אלא למשהוא רציני) הכי טבעי ומתבקש להתקדם הלאה והוא גם היה עושה את זה אם היה במקום.
אני הגעתי בצורה של התייעצות
מה אתה אומר? כ"כ אוהבת את העבודה וחלק ממנה , אתה יודע כמה אני משקיעה פה את נשמתי...אבל בדיוק התקשרו אלי אתמול ממקום איקס והציעו לי ...
אני בהתלבטות מצד אחד כ"כ קשה לחשוב לעזוב כאן מצד שני אני לא יכולה לפספס הזדמנות, בסוף המטרה שלי זה גם להתפרנס בכבוד...
תאמינו לי שמגיעים בצורה מכבדת ולא מתלהמת הכל נראה אחרת

• הוסף לסימניות
יחסי ציבור במקצוע הם מיותרים, החשמלאי מעדיף שתמשיך לחשוב שהוא עובד נחות, בזמן שהוא סוגר 300 שקל שעתי, כנ"ל עוד המון עבודות.
מבחינת רו"ח או כל אחת בשרשרת הפיקוד, אם לא תסתכל עליה כהייטקיסטית שמרויחה מליונים אף אחד לא ינזק, המקום היחיד שמענין הוא בחשבון הבנק..

העובדות בשטח מעידות על עליה דרמטית מאד במשכורות בתחום הזה בשנים האחרונות, כלומר המעסיקים מבינים שהם מוכרחים לתת יותר, ענין של היצע, ביקוש, השקעה ורמת עבודה.

היחידים שמפסידים או במקרה שלנו מפסידות הם העובדות שלא מודעות לתנאים שהשתפרו, בגלל היחסי ציבור הגרועים שיש לעבודה הזו, רבים מהן עדיין תקועים במשכורות של דור העבר ועם קצת אומץ היו דורשות ומקבלות הרבה יותר.

לא רוצה לגרור כאן ויכוח בנושא, יצא לי כבר להתווכח עם כמה שלאחר בדיקה ודרישה נגשו לבוס וביקשו השוואה לרמת השכר המקובלת בתחום הזה במשק וכולם ראו ישועות, אז לפני שאתם שוללים ובטוחים שעוד מישהו מקשקש אתכם, רק תשאלו עוד כמה חברות מהתחום, עוד כמה שעברו עבודה לאחרונה, תנסו, לא תפסידו!
זה נכון.
עובד צריך לבדוק מה אחרים מקבלים.
עובד צריך לעמוד על שלו ולדרוש מה שמגיע לו.
אבל צריך דיוק זהיר במידע.
כי משיכה חזקה מידי של חבל פשוט קורעת אותו.
אז תבדקו טוב מה עובי החבל, זה הכל.

לא צריך יח"צ, בשביל לספר כמה הבעל העסק מרוויח
צריך יח"צ בשביל שיובן כמה הלקוח מרוויח!
שלא להסיט את הדיון לא אנקוט דוגמאות,
אבל אנשים משלמים הון על דברים רבים כי הם משוכנעים שהכסף שהם משקיעים יתן להם ערך מוסף.
כשזה מגיע לטיפול חשבונאי אנשים מרגישים שזה הוצאה מיותרת כבר מהשקל הראשון.
השכ"ט - בהתאם! המשכורות לעובדים דרג 2 בהתאם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת