שכר מינימום?!

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם זה נכון שהשכר מינימום עלה? שמעתי שזה עכשיו 24+
משהו יודע כמה זה עכשיו?
איפה ניתן לברר פרטים?

יש שינויים בין מקומות עבודה? או שאצל כולם זה אותו דבר?!

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
כשזה יהיה 24, יהיו לי שערות לבנות...
בקושי הסכימו לעלות ל22, ע"ז היתה מחלמת עולם וכמעט שביתה למי שזוכר..
השכר היום עומד על 22.04 ש"ח לשעה, ללא תוספות (כגון נסיעות) כמובן.
אה..שכר ברוטו :)

• הוסף לסימניות
אמרו לי שזה עלה ב-3.5%
יש כזה דבר שבמקום מסיום זה עלה? ולא לכולם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גר_צדק;662387:
כשזה יהיה 24, יהיו לי שערות לבנות...
בקושי הסכימו לעלות ל22, ע"ז היתה מחלמת עולם וכמעט שביתה למי שזוכר..
השכר היום עומד על 22.04 ש"ח לשעה, ללא תוספות (כגון נסיעות) כמובן.
אה..שכר ברוטו :)

כנראה שזה יקרה עוד לפני שיהיו לך שערות לבנות...
בהתאם לתיקון החוק החדש בשנה הקרובה (באפריל ובאוקטובר) יהיו 2 העלאות שכר נוספות שיעמידו את השכר על 23.11 ש"ח לשעה.
בנוסף באפריל שאחרי תהיה העלאה נוספת כמידי שנה בהתאם לחוק ואז השכר כבר יהיה ממש קרוב ל-24, ויכול להיות שתוך שנתיים-שלוש גג אף יהיה גבוה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;662415:
אמרו לי שזה עלה ב-3.5%
יש כזה דבר שבמקום מסיום זה עלה? ולא לכולם?

אין כזה דבר לא עלה לכולם, זה הרעיון של שכר מינימום - כשמו כן הוא,
אחרת היו מעסיקים שמשלמים כמו ביביסיטר...
עדן, מקווה שאת צודקת. בכל אופן מדובר באפריל 2013 (עוד שנה וחצי) ועד אז הכל יתייקר בלי פורפרציה שאז 24 ש"ח יראו לנו כ22 ש"ח היום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גר_צדק;662571:
אין כזה דבר לא עלה לכולם, זה הרעיון של שכר מינימום - כשמו כן הוא,
אחרת היו מעסיקים שמשלמים כמו ביביסיטר...
עדן, מקווה שאת צודקת. בכל אופן מדובר באפריל 2013 (עוד שנה וחצי) ועד אז הכל יתייקר בלי פורפרציה שאז 24 ש"ח יראו לנו כ22 ש"ח היום..

החתימה שלך ( תחשוב טוב.. ) סותרת את השקפתך חחח
אבל בעצם עכשיו אני מבין את הבדיחה : מה זה פסימי ?? אופטימי עם ניסיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גר_צדק;662571:

זה הרעיון, להעלות את השכר בהתאם לעליית המחירים הקבועה במשק ולכן נקבע שבכל חודש אפריל יועלה שכר המינימום.
חוץ מההעלאה הקבועה יהיו העלאות קטנות נוספות במשך השנים שתפקידן להעלות את שכר המינימום מעבר לרמת המחירים במשק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;662650:
החתימה שלך ( תחשוב טוב.. ) סותרת את השקפתך חחח
אבל בעצם עכשיו אני מבין את הבדיחה : מה זה פסימי ?? אופטימי עם ניסיון

החתימה שלי לא סותרת את השקפתי, אלא סותרת את הדרך חיים שמנהיגה לנו המדינה.
אני באמת חושבת טוב ומקווה לטוב, אך עם עובדות לא מתווכחים...

עדן, נכון שזה הרעיון, אך בפועל - 22 ש"ח (ואפילו 24 ש"ח) ברוטו מספיקים לחיות במדינתנו הקטנטונת אך היקרה...?
אז זהו שלא ממש...ולכן יצאה המחאה וכו'.
השכר לא ממש מעודכן לפי הצורך הקיומי! ולכן יש אלפי ילדים רעבים ומליוני משפחות מצטמצמות מ-א-ד אפילו במזון בסיסי.

• הוסף לסימניות
22 ש"ח ולא אגורה אחת יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה