נכתב ע"י גר_צדק;662387:כשזה יהיה 24, יהיו לי שערות לבנות...
בקושי הסכימו לעלות ל22, ע"ז היתה מחלמת עולם וכמעט שביתה למי שזוכר..
השכר היום עומד על 22.04 ש"ח לשעה, ללא תוספות (כגון נסיעות) כמובן.
אה..שכר ברוטו![]()
נכתב ע"י ov;662415:אמרו לי שזה עלה ב-3.5%
יש כזה דבר שבמקום מסיום זה עלה? ולא לכולם?
נכתב ע"י גר_צדק;662571:אין כזה דבר לא עלה לכולם, זה הרעיון של שכר מינימום - כשמו כן הוא,
אחרת היו מעסיקים שמשלמים כמו ביביסיטר...
עדן, מקווה שאת צודקת. בכל אופן מדובר באפריל 2013 (עוד שנה וחצי) ועד אז הכל יתייקר בלי פורפרציה שאז 24 ש"ח יראו לנו כ22 ש"ח היום..
נכתב ע"י גר_צדק;662571:עדן, מקווה שאת צודקת. בכל אופן מדובר באפריל 2013 (עוד שנה וחצי) ועד אז הכל יתייקר בלי פורפרציה שאז 24 ש"ח יראו לנו כ22 ש"ח היום..
נכתב ע"י דניאל נ;662650:החתימה שלך ( תחשוב טוב.. ) סותרת את השקפתך חחח
אבל בעצם עכשיו אני מבין את הבדיחה : מה זה פסימי ?? אופטימי עם ניסיון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים