שכר של שעה אקדמאית של מורה

• הוסף לסימניות
כמה מקבלת מורה של קורס כלשהו בתיכון?
לפי הרצאה או לפי שעת הוראה?
האם יש הבדל בין מורה עם ותק לזו שאין לה.

• הוסף לסימניות
אותי מעניינת השאלה כמה אמורה לקבל מורה עם תעודת מורה בכירה במקצועות אד' בניה? משום שלהבנתי אין הרבה מורות חרדיות עם תעודה כזו. ואני משמשת כעזר הוראה בתחום, ויש בידי תעודה מ2003וחשה שאני מקבלת מעט לעומת כאלו שאין בידם את התעודה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
יודעת שטווח המחיר למרצה במגמת אדריכלות, שכר מרצים נע בין 90 ש"ח ל-150 ש"ח לשעה, מעבר לכך לרוב זה כאלו בעלות וותק (גם אם לא וותק רשמי בהוראה אלא בכלליות) ונסיון רב.

כמובן שבחלק מהמקומות ניתן לבחור בצורת תשלום חודשית אך אז השכר לשעה יהיה נמוך בהשוואה לשעת מרצים, היות ומקבלים תשלום גם על חופשות

• הוסף לסימניות
בגדול את מאששת את ההסתברות שאני יכולה לקבל יותר. בגלל שתי הנקודות שציינת. גם ותק במקצוע וגם בהוראה (מ-2003)

• הוסף לסימניות
בגדול את מאששת את ההסתברות שאני יכולה לקבל יותר. בגלל שתי הנקודות שציינת. גם ותק במקצוע וגם בהוראה (מ-2003)
למה? את במחיר הנמוך שכתבתי?
שמעתי גם על 80 ש"ח לשעת מרצים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה