- הוסף לסימניות
אני רק דחפתי..נכתב ע"י רותי ה;1513201:קקטוס, מה, אתה בעצמך עמדת שם ודחפת??
קצת רחמים...
מה הפעם הרשו לך לקחת פרוייקטים?
עשית את זה מעולה!!
צילום מיוחד!
עמוק בתוך הפהנכתב ע"י קקטוס;1513197:עמוק..
דווקא התאורה מאוד מתאימה לאווירה.נכתב ע"י ETStudio;1513184:תודה!
גם אני.
נכתב ע"י AYALA.K;1513300:דווקא התאורה מאוד מתאימה לאווירה.
נכתב ע"י דוד דנברג;1513342:אהבתי מאוד את בחירת הנתונים, העדשה והתאורה שנותנים תלת ממדיות מצוינת, הצבעים החמים, הפתיחה בעריכה וההבעה ... מושלם.
אין לי מושג מה ההקשר שלה אבל בשביל להעצים את הפחד היה כדאי לצלם מזווית נמוכה יותר, לוותר על הסלעים למטה ולתת תחושה שהנפילה היא מצוק גבוה לתוך המים.
תמונה כ"כ טובה כהבעה לשיר ? אפשר להנות גם מהשיר ?![]()
אחרי שפירסמתי את התגובה שלי ראיתי את ההצעה שלך. העריכה המהירה על קובץ מוקטן נראית מעולה. לניגודיות פחות התחברתי ...נכתב ע"י פוסטר;1513346:הצלחת להביע במילים את כוונתי, אם הצילום היה נעשה מזווית נמוכה יותר, הסלעים ברקע לא היו מופיעים בתמונה.
זו מחמאה שאני ממש שמח לקבל! ותודה על כך!נכתב ע"י דוד דנברג;1513342:אהבתי מאוד את בחירת הנתונים, העדשה והתאורה שנותנים תלת ממדיות מצוינת, הצבעים החמים, הפתיחה בעריכה וההבעה ... מושלם.
נכתב ע"י דוד דנברג;1513342:אין לי מושג מה ההקשר שלה אבל בשביל להעצים את הפחד היה כדאי לצלם מזווית נמוכה יותר, לוותר על הסלעים למטה ולתת תחושה שהנפילה היא מצוק גבוה לתוך המים.
תמונה כ"כ טובה כהבעה לשיר ? אפשר להנות גם מהשיר ?![]()
נכתב ע"י פוסטר;1513346:הצלחת להביע במילים את כוונתי, אם הצילום היה נעשה מזווית נמוכה יותר, הסלעים ברקע לא היו מופיעים בתמונה.
נכתב ע"י קקטוס;1513214:אני רק דחפתי..
הוא עזר לו לעלות.
(התמונה שאני הצעתי לאלבום הייתה מדי אמנותית והET לא ממש הבין אותה, אז הוא סחב אותו לים המלח, והתוצאה בהתאם.)
אני בעד קליפנכתב ע"י ETStudio;1513454:ליתר דיוק:
א. את השחקן הזה די קשה לדחוף, אז בעצם קקטוס דחף אותי להעלות את הפוסט הזה...
ב. התמונה האבסטרקטית שקקטוס הציע אכן מפארת את עמוד האלבום בבאנדקאמפ.
ג. הלוקיישן הוא לא בים המלח.
ד. אם היה אפשר לסחוב אותו, כבר מזמן היינו מפיקים קליפ, וכפי הנראה מחריד הרבה יותר...
נכתב ע"י פוסטר;1513339:היות ויש עוד שורה של סלעים עד למים התמונה מאבדת מהדרמתיות שלה.
סתם כנראה מתוך דחף בלתי רצוני ערכתי את התמונה בשביל להראות את הכוונה.
וגם הוספה של קונטרס יכולה להוסיף...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים