שלא אפול יותר עמוק...

• הוסף לסימניות
אמאהלה

:eek::eek::eek:
:eek::eek::eek::eek:
:eek::eek:

הוא ממש נראה מפחיד

אבל הצילום עצמו מדהים
גוונים מיוחדים
חדות מעולה

• הוסף לסימניות
השחקן מוכשר.
את התאורה פחות אהבתי.

• הוסף לסימניות
קקטוס, מה, אתה בעצמך עמדת שם ודחפת??
קצת רחמים... :D
מה הפעם הרשו לך לקחת פרוייקטים? ;)

עשית את זה מעולה!!
צילום מיוחד!

• הוסף לסימניות
אומנותי במיוחד!! נסחף.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1513201:
קקטוס, מה, אתה בעצמך עמדת שם ודחפת??
קצת רחמים... :D
מה הפעם הרשו לך לקחת פרוייקטים? ;)

עשית את זה מעולה!!
צילום מיוחד!
אני רק דחפתי..
הוא עזר לו לעלות.
(התמונה שאני הצעתי לאלבום הייתה מידי אמנותית והET לא ממש הבין אותה, אז הוא סחב אותו לים המלח, והתוצאה בהתאם.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYALA.K;1513300:
דווקא התאורה מאוד מתאימה לאווירה.

תודה רבה!
כשצילמתי את התמונה הזו השמש כבר ברחה לנו, ולא השתמשתי בתאורה בכלל.:eek:
לכן "גם אני" לא אהבתי את התאורה, ועם זאת היא אכן מאד מתאימה...

• הוסף לסימניות
היות ויש עוד שורה של סלעים עד למים התמונה מאבדת מהדרמתיות שלה.
סתם כנראה מתוך דחף בלתי רצוני ערכתי את התמונה בשביל להראות את הכוונה.
וגם הוספה של קונטרס יכולה להוסיף...

קבצים מצורפים

• Yos-3686.png
    KB 826.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את בחירת הנתונים, העדשה והתאורה שנותנים תלת ממדיות מצוינת, הצבעים החמים, הפתיחה בעריכה וההבעה ... מושלם.

אין לי מושג מה ההקשר שלה אבל בשביל להעצים את הפחד היה כדאי לצלם מזווית נמוכה יותר, לוותר על הסלעים למטה ולתת תחושה שהנפילה היא מצוק גבוה לתוך המים.

תמונה כ"כ טובה כהבעה לשיר ? אפשר להנות גם מהשיר ? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1513342:
אהבתי מאוד את בחירת הנתונים, העדשה והתאורה שנותנים תלת ממדיות מצוינת, הצבעים החמים, הפתיחה בעריכה וההבעה ... מושלם.

אין לי מושג מה ההקשר שלה אבל בשביל להעצים את הפחד היה כדאי לצלם מזווית נמוכה יותר, לוותר על הסלעים למטה ולתת תחושה שהנפילה היא מצוק גבוה לתוך המים.

הצלחת להביע במילים את כוונתי, אם הצילום היה נעשה מזווית נמוכה יותר, הסלעים ברקע לא היו מופיעים בתמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1513346:
הצלחת להביע במילים את כוונתי, אם הצילום היה נעשה מזווית נמוכה יותר, הסלעים ברקע לא היו מופיעים בתמונה.
אחרי שפירסמתי את התגובה שלי ראיתי את ההצעה שלך. העריכה המהירה על קובץ מוקטן נראית מעולה. לניגודיות פחות התחברתי ...

• הוסף לסימניות
זו מחמאה שאני ממש שמח לקבל! ותודה על כך!
אכן יש בתמונה הזו הרבה מעבר לתאורה ושחקן, והעובדה שצילמתי בעדשת 24mm ובצמצם פתוח משמעותית מאד במבחן התוצאה. אז שוב, תודה!

נכתב ע"י פוסטר;1513346:

תודה רבה!
אתם צודקים כל כך, וגם ככה ירדתי וזחלתי על הגחון...
הסלעיה למטה רחבה מאד, ועם השניות האחרונות של האור זה היה המקסימום שהצלחתי להפיק.
השיר בעצמו? מפחיד יותר מהצילום... אני אבדוק אם אפשר להעלות אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1513214:
אני רק דחפתי..
הוא עזר לו לעלות.
(התמונה שאני הצעתי לאלבום הייתה מדי אמנותית והET לא ממש הבין אותה, אז הוא סחב אותו לים המלח, והתוצאה בהתאם.)

ליתר דיוק:
א. את השחקן הזה די קשה לדחוף, אז בעצם קקטוס דחף אותי להעלות את הפוסט הזה...
ב. התמונה האבסטרקטית שקקטוס הציע אכן מפארת את עמוד האלבום בבאנדקאמפ.
ג. הלוקיישן הוא לא בים המלח.
ד. אם היה אפשר לסחוב אותו, כבר מזמן היינו מפיקים קליפ, וכפי הנראה מחריד הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
ביצוע מגניב.
לדעתי פלאש היה יכול ממש לשדרג פה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;1513454:
ליתר דיוק:
א. את השחקן הזה די קשה לדחוף, אז בעצם קקטוס דחף אותי להעלות את הפוסט הזה...
ב. התמונה האבסטרקטית שקקטוס הציע אכן מפארת את עמוד האלבום בבאנדקאמפ.
ג. הלוקיישן הוא לא בים המלח.
ד. אם היה אפשר לסחוב אותו, כבר מזמן היינו מפיקים קליפ, וכפי הנראה מחריד הרבה יותר...
אני בעד קליפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1513339:
היות ויש עוד שורה של סלעים עד למים התמונה מאבדת מהדרמתיות שלה.
סתם כנראה מתוך דחף בלתי רצוני ערכתי את התמונה בשביל להראות את הכוונה.
וגם הוספה של קונטרס יכולה להוסיף...

דווקא לדעתי הסלעים מאחור נותנים תחושה של מין בולען כזה
מדהים בעיניי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה