גם עם הנ"ל זה נחשב ללא חסימה !!!השאלה אם יש לה תחליף,
ברורר שזה עדיף מסמארטפון פרוץ
אני לא כל כך מחובר לפורמים של השירים אבל כללי הפורום וכללי נטפרי בנוגע לשירים הם זהים.נטפרי חוסמים הכל ופה בפרוג את כל השירים שאתם לא יכולים להוריד מורידים מפה
ואת רוב החסימות אפשר לפרוץ (כולל את הדרן) די בקלות,
ממי אתה מביא הוכחה בדיוק? מהאתר ה"כשר" וה"חרדי" כיכר השבת? ברור שאסור סמארטפון כשר ומוגן שלא לצרכי פרנסה וזה לדעת כל הרבניםאתה יוצא מנקודת הנחה שכל הרבנים חושבים שאסור סמארטפון כשר ומוגן, שלא לצרכי פרנסה ואתה טועה ומטעה.
Weiterleitungshinweis
www.google.com
אני יודע שזה ברור לך אבל זה לא ברור בכלל.ממי אתה מביא הוכחה בדיוק? מהאתר ה"כשר" וה"חרדי" כיכר השבת? ברור שאסור סמארטפון כשר ומוגן שלא לצרכי פרנסה וזה לדעת כל הרבנים
כל אחד מבין שאין קשר בין גלישה באתר מסויים לבין החזקת סמארטפון כשראני יודע שזה ברור לך אבל זה לא ברור בכלל.
ופרוג שלא לצרכי פרנסה מותר ?
זה לא ראיה זה רק מראה מקום, יש כאלה שיהיו מזועזעים מזה שגולשים בפרוג לא לצורך פרנסה לא פחות מהזעזוע שלך מהאתר כיכר השבת.
הוכחה טובה ואמינה:כל אחד מבין שאין קשר בין גלישה באתר מסויים לבין החזקת סמארטפון כשר
אני לא מזועזעת מכיכר השבת אבל להביא משם ראיה בנוגע לזה אין בדיחה גדולה מזו. זה רק מוכיח שהחזקת סמארטפון אסורה באמת כי אין לך הוכחה אחרת יותר טובה ואמינה
לא טובה בכלל.הוכחה טובה ואמינה:
כל מי שרוצה יכול לקנות מכשיר מוגן שעומד תחת פיקוח של רבנים גדולים וחשובים למרות שלא קונה את זה לצרכי פרנסה.
נכון אבל נטפרי לא טורחים העלות לך שירים ורוב השירים בדרייב והם חסומים בנטפרי@אבייי א. היה כדאי שתצטט את התגובה של פפרר כדי שנדע על מה אתה מדבר
ב. הפדיחות הם קטנות מאוד ורוב מגולשי נטפרי לא נתקלים בהם.
ג.
אני לא כל כך מחובר לפורמים של השירים אבל כללי הפורום וכללי נטפרי בנוגע לשירים הם זהים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים