מידע שימושי שלא תפלו בפח כמוני. סמארטפון כשר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני חוזר ואומר, אין קיצורי דרך בשביל לעשות מה שהקב"ה רוצה, צריך להקריב את הכסף שהוא נתן לנו.
הדרן היא התוכנה היחידה שבאמת חוסמת.
(חשוב להדגיש שאין לי קשר עם הדרן ואני לא מרוויח מהם כלום)

• הוסף לסימניות
@פפרר אז תדע שיש
וחוץ מזה החסימה הכי טובה זה בלי אינטרנט
נטפרי חוסמים הכל ופה בפרוג את כל השירים שאתם לא יכולים להוריד מורידים מפה
זה לא חוכמה

• הוסף לסימניות
@אבייי א. היה כדאי שתצטט את התגובה של פפרר כדי שנדע על מה אתה מדבר
ב. הפדיחות הם קטנות מאוד ורוב מגולשי נטפרי לא נתקלים בהם.
ג.
נטפרי חוסמים הכל ופה בפרוג את כל השירים שאתם לא יכולים להוריד מורידים מפה
אני לא כל כך מחובר לפורמים של השירים אבל כללי הפורום וכללי נטפרי בנוגע לשירים הם זהים.

• הוסף לסימניות
אתה יוצא מנקודת הנחה שכל הרבנים חושבים שאסור סמארטפון כשר ומוגן, שלא לצרכי פרנסה ואתה טועה ומטעה.
ממי אתה מביא הוכחה בדיוק? מהאתר ה"כשר" וה"חרדי" כיכר השבת? ברור שאסור סמארטפון כשר ומוגן שלא לצרכי פרנסה וזה לדעת כל הרבנים

• הוסף לסימניות
ממי אתה מביא הוכחה בדיוק? מהאתר ה"כשר" וה"חרדי" כיכר השבת? ברור שאסור סמארטפון כשר ומוגן שלא לצרכי פרנסה וזה לדעת כל הרבנים
אני יודע שזה ברור לך אבל זה לא ברור בכלל.
ופרוג שלא לצרכי פרנסה מותר ?
זה לא ראיה זה רק מראה מקום, יש כאלה שיהיו מזועזעים מזה שגולשים בפרוג לא לצורך פרנסה לא פחות מהזעזוע שלך מהאתר כיכר השבת.

• הוסף לסימניות
אני יודע שזה ברור לך אבל זה לא ברור בכלל.
ופרוג שלא לצרכי פרנסה מותר ?
זה לא ראיה זה רק מראה מקום, יש כאלה שיהיו מזועזעים מזה שגולשים בפרוג לא לצורך פרנסה לא פחות מהזעזוע שלך מהאתר כיכר השבת.
כל אחד מבין שאין קשר בין גלישה באתר מסויים לבין החזקת סמארטפון כשר
אני לא מזועזעת מכיכר השבת אבל להביא משם ראיה בנוגע לזה אין בדיחה גדולה מזו. זה רק מוכיח שהחזקת סמארטפון אסורה באמת כי אין לך הוכחה אחרת יותר טובה ואמינה

• הוסף לסימניות
כל אחד מבין שאין קשר בין גלישה באתר מסויים לבין החזקת סמארטפון כשר
אני לא מזועזעת מכיכר השבת אבל להביא משם ראיה בנוגע לזה אין בדיחה גדולה מזו. זה רק מוכיח שהחזקת סמארטפון אסורה באמת כי אין לך הוכחה אחרת יותר טובה ואמינה
הוכחה טובה ואמינה:
כל מי שרוצה יכול לקנות מכשיר מוגן שעומד תחת פיקוח של רבנים גדולים וחשובים למרות שלא קונה את זה לצרכי פרנסה.

• הוסף לסימניות
הוכחה טובה ואמינה:
כל מי שרוצה יכול לקנות מכשיר מוגן שעומד תחת פיקוח של רבנים גדולים וחשובים למרות שלא קונה את זה לצרכי פרנסה.
לא טובה בכלל.
הגוף שמפקח על המכשירים מתנה את ההכשר בכך שנקנה לצורך פרנסה אבל אין להם שליטה על מי שקונה ובשביל מה ותמיד אפשר לשקר שזה לצורך פרנסה, וגם שאם מישהו כבר קונה סמארטפון שלפחות יהיה מוגן ולא יעבור על עברות חמורות.
גם בסעודת אחשוורוש היו שטענו טיעון דומה מאוד שמרדכי הצדיק בעצמו משגיח כשרות ולא הבינו שזה בשביל לשמור על אלה שיתפתו ללכת שלפחות יאכלו כשר ולא תהיה להם עבירה חמורה יותר, אבל היום כולם כבר יודעים שזה היה אסור.

• הוסף לסימניות
@אבייי א. היה כדאי שתצטט את התגובה של פפרר כדי שנדע על מה אתה מדבר
ב. הפדיחות הם קטנות מאוד ורוב מגולשי נטפרי לא נתקלים בהם.
ג.

אני לא כל כך מחובר לפורמים של השירים אבל כללי הפורום וכללי נטפרי בנוגע לשירים הם זהים.
נכון אבל נטפרי לא טורחים העלות לך שירים ורוב השירים בדרייב והם חסומים בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה