מידע שימושי שלא תפלו בפח כמוני. סמארטפון כשר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קודם כל למי שלא יודע, בסמארטפון לא קיים נטפרי...
בנתיב עצמו יש כמה סוגי סינונים, חזקים מאוד עד פשרניים יחסית. ואפשר לבקש כל סוג. אז למי שחשוב לכו על החזק והסינון מובטח.
קודם כל למי שלא יודע.....
יש אפשרות של דפדפן נטפרי בסמארטפון.....

• הוסף לסימניות
אנשים פה יוצאים מנקודת הנחה שסמארטפון "כשר" זה בסדר רק שבחברות זולות יש תקלות.
הרי כידוע לכולם שסמארטפון אסור להכניס לבית בשום צורה, אין כזה דבר כשר. (לא נכנס לאלו שקיבלו התר מיוחד לעבור עבירה לצורכי עבודה....)
לאלו שמחפשים פרצות יש פרצה פשוטה בכל סמארטפון כשר שנקרא "וואצפ" ואכמ"ל
אתה יוצא מנקודת הנחה שכל הרבנים חושבים שאסור סמארטפון כשר ומוגן, שלא לצרכי פרנסה ואתה טועה ומטעה.

• הוסף לסימניות
יש מכשירים קיימים שא"א להתקין עליהם הדרן (שיומי כדוג')
איזו חסימה אחרת מומלצת- מנניסיון?

• הוסף לסימניות
אני צריכה חסימה ללא התחייבות לחודשים (לעבודה זמנית 3 חוד')

• הוסף לסימניות
רוב החסימות הם לפחות 36 חודש' כמו הדרן

• הוסף לסימניות
רוב החסימות הם לפחות 36 חודש' כמו הדרן
לי ידוע אחרת אף אחד לא בקש ממני התחיבות
אולי רק הדרן מחייבים
למיטב ידיעתי יש אפילו חוק שאוסר לחייב את הלקוחות לספקים שלהם
היום אפשר לעבור מחברת ספק לאחרת תוך יום

• הוסף לסימניות
דיברתי עם נטפרי אין להם חסימה לסמארטפון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
החסימה היא חסימה מאוד חזקה לא פוחים שם כמעט כלום אין תמונות נשים אבל זה עם דפדפן מושגח פלוס לעומת זאת בלי דפדפן

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי,
שקיבלתי מכשיר מהעבודה (מילוי מקום זמני) עם רשות להתקין חסימה.
הדרן, נתיב וכיו"ב לא מתקינות על דגם זה (שיומי)
החברות שכן- מבקשות התחייבות ל36 חודש

• הוסף לסימניות
קודם כל למי שלא יודע, בסמארטפון לא קיים נטפרי...
בנתיב עצמו יש כמה סוגי סינונים, חזקים מאוד עד פשרניים יחסית. ואפשר לבקש כל סוג. אז למי שחשוב לכו על החזק והסינון מובטח.
יש אפשרות לא רשמית.
כרגע זה בהרצה
זאת מלבד אפשרות בהדרן לקחת דפדפן נטפרי

• הוסף לסימניות
הכשר.
אני מדברת על סמרטפון
כרגע הורדתי מהאינטרנט אפליקציית חסימה בשם "כשר פליי" וחסמתי איתה הכל(חוץ מתוכנה אחת שאני צריכה)
יש ידע בנדון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה