- הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;938387:עד שאת מבקשת מהנעלבים לא להיעלב, בקשי מהעולבים, לא לעלוב.
פשרה....
גם וגם.
נכתב ע"י רבקה.;938393:אני מנחשת שלא ראית את זה, כי זה היה ממש סמוך להוריקן המחיקות, אבל כתבתי לך על התגובה הקודמת: "קיבלתי, תודה."
נכתב ע"י שעת סיפור;938395:כבר ירדו ממך, הדיון הולך ונעשה תאורטי מרגע לרגע.
נכתב ע"י mig;938428:לדעתי בפורום צילום זכות הדיווח על הודעה רעה צריכה להיות אך ורק למשתתפים הפעילים של הפורום - שוכני פורום עיצוב כבר מזמן הוכיחו שהם נבהלים מנמלים עקב הזכוכית מגדלת שלהם.
נכתב ע"י פוס;938456:צודקת. ואגב, לדעתי בפורום צילום זכות הכתיבה צריכה להיות אך ורק למשתתפים המקצועיים של הפורום.
נכתב ע"י mig;938519:יתכן,
אבל חבל.
גם ללא מקצועיים יכולות להיות ביקורות בונות.
לא מקצועיים יתקשו ללמוד ללא אפשרות שאלה ותגובה.
מה לא הגיוני?
שמי שכל השתתפותו מסתכמת ב "וואו" או "WOW" ותודה לכל תמונה, ישלח הודעה רעה על תגובה מושקעת ועיניינית כי לדעתו היא פוגעת.
זה מה שגם אני חושבת אבל אני מתחילה לחשוב שאני עוף מוזר כאן.נכתב ע"י אפרתה;938526:אני חושבת שיש התבטאויות שאין מקומן בשום במה שמכבדת את עצמה, כמובן שאינני מתערבת בדיוני המקצוענים כאן אבל- זה לא ענין של מקצועיות, זה ענין של צורת התבטאות.
נכתב ע"י אפרתה;938526:אני חושבת שיש התבטאויות שאין מקומן בשום במה שמכבדת את עצמה, כמובן שאינני מתערבת בדיוני המקצוענים כאן אבל- זה לא ענין של מקצועיות, זה ענין של צורת התבטאות.
נכתב ע"י album;938529:להחליף את 'לעניות דעתי....גרוע'... 'לפי דעתי העיבוד מזעזע'=פן אישי.
ב 'תוסיפי תאורה משמאל'... 'תצלמי מול הרקע'... 'ללא עיבוד יותר טוב'=ביקורת בונה.
נכתב ע"י אפרתה;938535:מיג, כבר דיברו כאן רבות על אופי הפורום, ולכל פורום כאן יש שותפות בפרוג כולו. ישנם כללים שצריכים לחול על הכל. ויותר מדי אשכולות נפתחו כאן בנידון בזמן האחרון.
אגב, קודים של דיבור הם כלליים לציבור אליו אתה משתייך ובוודאי בפורום שהמשתתפים בו אינם ידידיך בדווקא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //