שלוות עולמים

• הוסף לסימניות
מגניב שהייתה לך את הסבלנות לזה...
יצא מקסים! (במיוחד אם זו הפעם הראשונה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1089798:
תמונות יפהיפיות, רק תגלה לי איך הידיים נשארו ככה משולבות?? קטונתי מלהבין, איך היא לא צרחה?
כשצילמתי את הבת שלי היא כל הזמן בכתה ופתחה את הידיים ישבנו איתה בעלי ואני במשך שעות עד שנטפנו זעה (מהחימום...) וסופסוף נרדמה רק מתחת להר של שמיכות (שהיתה מיועדת לרקעים...) ואיך שהרמנו את השמיכות נפלטה צרחת בהלה ושוב התעוררה...

שושיה, באיזה גיל ניסית?
זה לא קל. ככל שתצלמי יותר את הגיל הזה תצברי נסיון איך לעשות את זה.
ורק להרגיע אותך - התמונה הזאת של השילוב ידיים יש תינוקות שהצלחתי איתם תוך שנייה
(בד"כ אלו שבמשקל גבוה יותר) עם הגוזלים ממש (2.5 קילו) קשה להגיע לזה, אז עושים תנוחות אחרות

• הוסף לסימניות
"פעם ראשונה" שאני אוהבת סט שלם של ניו בורן
למה תמיד באים אביזרים שאני צריכה לחפש איפה שמו את התינוקת (אם בכלל)

לייק!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הבקבוקים המבצבצים מתחת לכיסוי (בסל הצעצועים).......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה רבקה;1090313:
אהבתי את הבקבוקים המבצבצים מתחת לכיסוי (בסל הצעצועים).......
תודה
ח"ו בקבוקים :) היא שוכבת על כריות עם ציפית צבעונית ובטעות רואים אותן ...

• הוסף לסימניות
שיער כמו בתמונה 4 לא מחביאים מתחת לכובע!
תמונות דבש!!

• הוסף לסימניות
וואי, וואי, וואי
מהמהם אחת אחת
הפוזה הראשונה במיוחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה