שלוחה חרדית לבצלאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מר נחמיאס;809864:
יש כאן פריצת דרך בלימודי אדריכלות לתואר ראשון שלא קיים עד היום בציבור החרדי.
זו בשורה חשובה מאד. (חבל שבא רק עכשיו)

ומה לגבי אומנות?
אגב ידידה שלי שהיא תרפיסטית באומנות תואר שני,ספרה לי שהיא הרגישה גועל כשלמדה שם. היא אמרה שיחסם לדתיים מחפיר.
דעתכם?

• הוסף לסימניות
מי שלא מתאים לו שלא ילך.......

אני חושבת שזה באמת בשורה לאמנות בציבור החרדי שכמעט ולא קיימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;809883:
ומה לגבי אומנות?
אגב ידידה שלי שהיא תרפיסטית באומנות תואר שני,ספרה לי שהיא הרגישה גועל כשלמדה שם. היא אמרה שיחסם לדתיים מחפיר.
דעתכם?

בשביל זה הם פותחים שלוחה במיוחד לחרדים ולא מזמינים את החרדים ללמוד אצלם.
(כך אני מבין)

• הוסף לסימניות
גם אני הבנתי כך, אבל גם אם אפשר לצנזר - השאלה היא עד כמה. לא מדובר על שיעור אחד או שניים בעייתיים, אלא משהו מהותי, בסדר גודל גדול ביותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;809887:
מי שלא מתאים לו שלא ילך.......

אני חושבת שזה באמת בשורה לאמנות בציבור החרדי שכמעט ולא קיימת.

לא הבנת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה