• הוסף לסימניות
אני שונא מ מ ש! אנשים שאם הם משלמים לך כמה גרושים והם הביאו לך כמה סירטונים ברמה ירודה תוציא להם יש מאין.... סרט הוליוודי....
וע"כ מראש אני לא עובד איתם כי לרוב הם גם לא אוהבים לשלם את המחיר הנורמלי לשעות העבודה....

• הוסף לסימניות
מחיר

לקחתי 500 ש"ח ל-20 דק' עריכת וידאוו כולל שהסרטתי את הילדים במעון וזה לקח לי שעות רבות!!מה אתם אומרים על מחיר כזה???

• הוסף לסימניות
מה אני אומרת? צחוק. אלא שכידוע עם גנים או שאת נכנסת לתוך הצחוק הזה והגננת מרויחה או שאת נפטרת ממנה לחיים ולשלום ושהיא תחפש לה קרבן אחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;606341:
לקחתי 500 ש"ח ל-20 דק' עריכת וידאוו כולל שהסרטתי את הילדים במעון וזה לקח לי שעות רבות!!מה אתם אומרים על מחיר כזה???

עצוב.
נצלנות לשמה.
תחשבי כמה שעות בזבזת על הדבר הזה ומענין כמה יצא לך לשעה...
(וזה עוד לפני הוצאות הנסיעות)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבפעם הבאה שאני מקבלת עבודה בסגנון, אני אדרוש מחיר המתאים לי, ואשלח לך את העבודה. את תקבלי את המחיר שלך - 500 ש"ח, ואני ארויח דמי תיווך כמה מאות שקלים.
מה דעתך???

• הוסף לסימניות
אפשר ללכת לעבוד בניקיון בטח מרוויחים יותר לשעה

• הוסף לסימניות
אין לנו הרבה מה לומר חוץ מלבשר לך שמהיום, את, מליונרית!!!!!!!
יש לך מושג מה הבאת על עצמך??
כל מעון וגן תחת כל עץ רענן, בירושלים והקריות ישלחו לך עבודות צילום ועריכה במאסות,
והכל כמובן תחת אותו מחיר שנקבע על ידך מראש---500 שקלים....
נכון, תהיה לך יאמבה של עבודה אבל גם הרבה שטרות של חמש מאות מגולגלים לעייפה........
וכן, אני לא מאמינה שקיימת עוד עורכת עם סטנדרטי מחירים כאלה כמעט כמו שאני לא מאמינה בקיומם של שטרות בני חמש מאות שקלים...

כל ההצלחות..
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YONI10;606533:
אפשר ללכת לעבוד בניקיון בטח מרוויחים יותר לשעה
לפעמים נראה שעובדי ניקיון מליונרים לעומת עורכי וידאו שיושבים על המחשב ברצף שבוע שלם בלי גוזמא מלבד סנדויצים שהבעל דוחף דרך הכתף ו3 שעות שינה ביום במקרה הטוב, את מוציאה את הנשמה בשביל להוציא עבודה מושלמת ובסוף אין לך מצב לבקש את מלוא המחיר לפי שעות כי הלקוח יתעלף...

לכן צריך למצוא לכל רמת עבודה את האנשים שמעונינים באותה רמה. קחו לדוגמא את אילו שלא רואים הבדל בין איכויות לא שמים לב לקפיצות, תן להם הסרטה ממצלמה דיגיטלית עם כמה אפקטים פשוטים ותשמעו כאילו אוטובוסים באולם... (קרי: פססס...פססס...) לא חרם על שעות השינה שהלכו לעיבוד? מתסכל---

לעומתם יש את אלו שמבינים מה זו עבודה, וכל שינוי שהוספת הם מעריכים ומתלהבים,
אחרי זה אפילו אם תעשי להם הנחה משמעותית ותתעלמי מ50 אחוז מהשעות, כך שבסוף קיבלת 60 שקל לשעה (לא משנה אם זה על 3 בצהרים או 3 לפנות בוקר) לפחות את מרגישה שיש טעם לעבודה שלך. והם נותנים לך את הכח להמשיך.

• הוסף לסימניות
היא עובדת כמו חמור שבוע שלם ועושה 500 ש"ח, כפול 4 שבועות, מה אני יגיד.
אני לאחרונה עבדתי בפרוייקט גדול שבועיים ועשיתי כמעט כפול 10, לא חראם...?

אולי כשאצטרך, אני יזמין אותך לעשות לי המרות ואשלם לך 500 שקל ל-3 ימים או שבוע, וארוויח עלייך 90%...

מה רע? לדעתי את בסדר...

• הוסף לסימניות

מה שבטוח, לאור התגובות של כולנו: גב' גרפיקה100, בסרט הזה כולנו היינו, וככה למדנו.
קחי את זה כמו עוד קורס בעריכת וידאו עליו שילמת בשעות עבודה מעשית. עברת מה שעברת. תמיד אפשר להתקדם הלאה.

אספר לך שאם לא העבודות השוחקות הללו, לא היה לי היום אומץ וגם לא מספיק נסיון ע"מ להעיז להעלות מחירים לאט לאט,

עדיין אני מרגישה הרבה פעמים שאם לא הייתי אוהבת את העבודה (לפחות קצת:)) יותר מלעבוד בנקיון, הייתי מזמן עוזרת.

עוזרת בית, כמה עבדה ככה קיבלה. עורכת וידאו, כמה עבדה, ככה...

• הוסף לסימניות
ככל שיותר סמינרים ומכללות יפתחו לקהל החרדי קורסים ללימודי "עריכת וידאו" כך המצב רק יחמיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;606556:
היא עובדת כמו חמור שבוע שלם ועושה 500 ש"ח, כפול 4 שבועות, מה אני יגיד.
אני לאחרונה עבדתי בפרוייקט גדול שבועיים ועשיתי כמעט כפול 10, לא חראם...?

אולי כשאצטרך, אני יזמין אותך לעשות לי המרות ואשלם לך 500 שקל ל-3 ימים או שבוע, וארוויח עלייך 90%...

מה רע? לדעתי את בסדר...

הלואי ותגיע משכורתי למשכורת מנהלי הפורום שלי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;606574:
הלואי ותגיע משכורתי למשכורת מנהלי הפורום שלי...

פשוט צריך לעבוד וללמוד, כל היום ללמוד,

יש לי מוטו "ברגע שאתה לא מתקדם מישהו אחר עוקף אותך"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;606605:
פשוט צריך לעבוד וללמוד, כל היום ללמוד,

יש לי מוטו "ברגע שאתה לא מתקדם מישהו אחר עוקף אותך"...
נכון מאד!

• הוסף לסימניות
אם כבר התקדמויות משהו יודע וממליץ על קורס מתקדם בפרמייר? יצא לי לא מזמן לראות קליפ מדהים של חתונה. וכמו תמיד תוך כדיי צפייה אני מודדת את עצמי מה אני יודעת איך עושים וכו'. העניין הוא ש"בעקרון" ידעתי לעשות הכל. אבל בתכלס אני לא מצליחה לערוך ברמה כזאת. ז"א קורס עיצוב בפרמייר לא איך משתמשים בתוכנה, שלזה יש חומר/ספרים/ שפשוף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;606636:
אם כבר התקדמויות משהו יודע וממליץ על קורס מתקדם בפרמייר? יצא לי לא מזמן לראות קליפ מדהים של חתונה. וכמו תמיד תוך כדיי צפייה אני מודדת את עצמי מה אני יודעת איך עושים וכו'. העניין הוא ש"בעקרון" ידעתי לעשות הכל. אבל בתכלס אני לא מצליחה לערוך ברמה כזאת. ז"א קורס עיצוב בפרמייר לא איך משתמשים בתוכנה, שלזה יש חומר/ספרים/ שפשוף.
אני מכיר מישהי כזו, אולי עוד כמה שנים היא תוכל לשתף, היא תותחית בעיצוב וידאו.

נ.ב. היא מהפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;606636:

מי אמר שזה נעשה בפרימייר?

• הוסף לסימניות
לא בטוח שזה נעשה בפרמייר, אבל אפשר לעשות את זה שם.
עורכי וידאו של חתונות, משתמשים בד"כ בתוכנה שונה מפרמייר? אם כן במה? ולמה?

• הוסף לסימניות
למה המון פעמים בלחיצה אחת נשלחות 2 הודעות זהות?

• הוסף לסימניות
הדבר הכי מעצבן שעובדים על חומר שצולם גרוע.
הגננת היתה בטוחה שהיא גם צלמת וידאו, והיא צילמה דרך מצלמת סטילס דיגיטלית----
שום שכר לא ישלם את עוגמת הנפש של לעבוד עם חומר שכזה.
בענין המחירון: קשה מאד להכין מחירון לעריכה.
זה תלוי בחומר.
כשזה מצגת של סמינר שחוץ מן המילים של השיר אין חומר, והמצגת מדברת על איזור מעבר להרי החושך, לא יהי-ה דינה של מצגת כזו כעריכת הצגה שמצולמת כהוגן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה