נכתב ע"י גרפיקה100;606341:לקחתי 500 ש"ח ל-20 דק' עריכת וידאוו כולל שהסרטתי את הילדים במעון וזה לקח לי שעות רבות!!מה אתם אומרים על מחיר כזה???
אין לנו הרבה מה לומר חוץ מלבשר לך שמהיום, את, מליונרית!!!!!!!נכתב ע"י גרפיקה100;606341:לקחתי 500 ש"ח ל-20 דק' עריכת וידאוו כולל שהסרטתי את הילדים במעון וזה לקח לי שעות רבות!!מה אתם אומרים על מחיר כזה???
לפעמים נראה שעובדי ניקיון מליונרים לעומת עורכי וידאו שיושבים על המחשב ברצף שבוע שלם בלי גוזמא מלבד סנדויצים שהבעל דוחף דרך הכתף ו3 שעות שינה ביום במקרה הטוב, את מוציאה את הנשמה בשביל להוציא עבודה מושלמת ובסוף אין לך מצב לבקש את מלוא המחיר לפי שעות כי הלקוח יתעלף...נכתב ע"י YONI10;606533:אפשר ללכת לעבוד בניקיון בטח מרוויחים יותר לשעה
נכתב ע"י גרפיקה100;606341:לקחתי 500 ש"ח ל-20 דק' עריכת וידאוו כולל שהסרטתי את הילדים במעון וזה לקח לי שעות רבות!!מה אתם אומרים על מחיר כזה???
נכתב ע"י פופקו;606556:היא עובדת כמו חמור שבוע שלם ועושה 500 ש"ח, כפול 4 שבועות, מה אני יגיד.
אני לאחרונה עבדתי בפרוייקט גדול שבועיים ועשיתי כמעט כפול 10, לא חראם...?
אולי כשאצטרך, אני יזמין אותך לעשות לי המרות ואשלם לך 500 שקל ל-3 ימים או שבוע, וארוויח עלייך 90%...
מה רע? לדעתי את בסדר...
נכון מאד!נכתב ע"י פופקו;606605:פשוט צריך לעבוד וללמוד, כל היום ללמוד,
יש לי מוטו "ברגע שאתה לא מתקדם מישהו אחר עוקף אותך"...
אני מכיר מישהי כזו, אולי עוד כמה שנים היא תוכל לשתף, היא תותחית בעיצוב וידאו.נכתב ע"י mishehoo;606636:אם כבר התקדמויות משהו יודע וממליץ על קורס מתקדם בפרמייר? יצא לי לא מזמן לראות קליפ מדהים של חתונה. וכמו תמיד תוך כדיי צפייה אני מודדת את עצמי מה אני יודעת איך עושים וכו'. העניין הוא ש"בעקרון" ידעתי לעשות הכל. אבל בתכלס אני לא מצליחה לערוך ברמה כזאת. ז"א קורס עיצוב בפרמייר לא איך משתמשים בתוכנה, שלזה יש חומר/ספרים/ שפשוף.
נכתב ע"י mishehoo;606636:אם כבר התקדמויות משהו יודע וממליץ על קורס מתקדם בפרמייר? יצא לי לא מזמן לראות קליפ מדהים של חתונה. וכמו תמיד תוך כדיי צפייה אני מודדת את עצמי מה אני יודעת איך עושים וכו'. העניין הוא ש"בעקרון" ידעתי לעשות הכל. אבל בתכלס אני לא מצליחה לערוך ברמה כזאת. ז"א קורס עיצוב בפרמייר לא איך משתמשים בתוכנה, שלזה יש חומר/ספרים/ שפשוף.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים