• הוסף לסימניות
רציתי לדעת מחירים של עריכה 20 דק' לסרט בפריימיר
כמה לוקחים?
אשמח לקבל תגובות
תודה

• הוסף לסימניות
שאלה מאד כללית. אם תפרט, אני מאמינה שינסו לעזור לך קצת יותר..

• הוסף לסימניות
בואי נגיד ככה...
כמה לוקחים לדקת עריכת וידאוו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;604770:
בואי נגיד ככה...
כמה לוקחים לדקת עריכת וידאוו?
כתבו פה פעם....
100 ש"ח

• הוסף לסימניות
עוד משהו

באיזה אופן סוגרים סרט לאיכות הכי טובה ושהיא שוקלת הכי פחות
ואם אפשר לפרט איך עושים זאת?
(למדתי שהאיכות הכי טובה זה DVD) האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
זה לא מידי יקר? 100 ש"ח לדקה? זה מה שלוקחים בשוק?
אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
זה לא מידי יקר? 100 ש"ח לדקה? זה מה שלוקחים בשוק?
אשמח לעוד תגובות

• הוסף לסימניות
אני לוקחת חמישים שקל לדקה ואני נקראת מאד זולה. (אע"פ שקשה לי להבין איך אנשים משלמים כאלו סכומים על מצגות ולכן תמיד אני נותנת דקות בונוס, מורידה מהמחיר הסופי וכ"ו וכ"ו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;604798:
אני לוקחת חמישים שקל לדקה ואני נקראת מאד זולה. (אע"פ שקשה לי להבין איך אנשים משלמים כאלו סכומים על מצגות ולכן תמיד אני נותנת דקות בונוס, מורידה מהמחיר הסופי וכ"ו וכ"ו)
אוח אוח....
כמה שפה מדברים על שוברי שוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;604798:

אם את לא מבינה - סימן שדקת עבודה שלך איינה מושקעת מבחינת הזמן.

ואת נקראת מבחינתי כמעט שוברת שוק.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 100 לדקה (ועוד אני מרגישה שזה לא ממש שווה...) אבל זה תלוי מאוד מה מבקשים ממך בעריכה אם מביאים לך את כל החומר, הסאונד, והכיתוב באנגלית וכו' אז אפשר אולי לקחת פחות -80 לדקה.
אם מביאים לך סרט באורך שעתיים ומבקשים ממך לתמצת אותו ל20 דק' וכמעט לא לעשות כלום מבחינת עריכה ברור שזה יעלה פחות.
בקיצור הכל תלוי בסרט לפי מה שהוא סרט...

• הוסף לסימניות
יש אנשים שמשקיעם בדקת סרט כלום זמן
ולכן שווה להם לקחת מחיר נמוך....
אני (לדוגמא) לא מוכן לקחת מחיר זול לדקה כי אני מעדיף להשקיע יותר זמן ושהסרט ייצא טוב
כי תכלס מה שנשאר מהסרט זה רק מה יחשבו על העורך... אנשים לא יודעים כמה שילמו על הסרט.
הם רואים סרט זבל אז הם חושבים שהעורך דפוק.....

• הוסף לסימניות
אני בעד מחירים גלובלים, בסגנון-
600 ש"ח לקליפ עד 4-5 דק', כל דקה נוספת עוד 80-100 ש"ח,
יש למישהו פה מחירון כזה?
אני בייאוש...

• הוסף לסימניות
בעריכת וידאו יש עבודות שאם הם יעלו 100 לדקה של תוצאה, המחיר לשעת עבודה יהיה 200 ש"ח
ויש עבודות שאם תקחי את המחיר הזה תקבלי לשעה במקרה הטוב 10 ש"ח לשעת עבודה.

זה לא שייך לתמחר בצורה הזו בכוללניות אלא אם ראית את החומר ושיארת שעות עבודה.

• הוסף לסימניות
כמובן לפרט במחיר הגלובלי מה זה כולל פחות או יותר וכל תוספת משנה את המחיר.

• הוסף לסימניות
יש המון דברים שלא שייך לפרט במחיר גלובלי,
קחי למשל קליפ של 5 דקות שצריך לערוך משעת הסרטה. נניח שהוא כולל 15 חיתוכים בלבד. אם החומר הוסרט במצלמה מקצועית, טכנית, תוכלי לבצע את ההוראה בכמה דקות ומיד לסגור.
אך אם זה יהיה מוסרט במצלמה דיגיטלית, כמובן שדרישת הלקוח לאיכות היא הרבה פחות, כי זה החומר שיש לו, אך פעמים רבות כשפותחים את הקבץ בתוכנה פתאום הפס קול לא תואם לוידאו, רק תנסי לסדר את זה, אפילו באפן מינימלי, כבר גלשת לשעה עבודה לפחות...

וזה לאו דוקא במצלמה דיגיטלית, לא מזמן, באותה עבודה קבלתי חומר מכמה צלמים, כולם באיכות טובה של הסרטה (מבחינת החיתוכים והפשלות) אך מסרטה אחת הפיקה קבצים איומים שרק בשביל להוריד 3 שניות ממנה עבדתי שעות!!! ובסוף, השמע לא תאם לוידאו בסגירה. בעוד בשאר ההסרטות הכל עבר חלק.
לכי תתמחרי... זה פשוט לא דומה לעיצוב גרפי או לתחום אחר, עם הזמן לומדים להכיר את הדברים ולשאר מראש שעות עבודה, אבל תמיד יכולות לצוץ הפתעות.

אני בכלל לא מדברת על הלקוח שיכול לשגע אותך ולשנות דעתו עשרות פעמים, שזה כבר קיים גם בעיצוב ובכל זאת יש המון שמתמחרים.

• הוסף לסימניות
ישנם דברים נוספים לא צפויים, שרק תוך כדי עריכה נתקלים בהם:
דוגמא שקרתה לי לאחרונה- ערכתי סרט בשילוב הצגה על במה, ובאמצע ההצגה משום מה המוזיקת רקע היתה בווליום גבוה מדי כך שלא ניתן להבין מה השחקנית אומרת ברמקול, -אז פשוט נאלצתי לשבת זמן ארוך ע"מ לסדר את השמע, כך שהמוזיקת רקע תונמך והרמקול (על הבמה) יוגבה.

יש גם את אלה שמביאים 'הר' של חומר ומבקשים להוציא מכל זה קליפ קצר, נו... לכי תשארי כמה שעות צפייה ייקח לך רק לעבור על החומר? להיכנס לאווירה, להכיר את הדמויות וחשיבותן?!! וכו' וכו'

אבל אין לדברים האלה פתרון!
אני מודעת לכך שלפעמים אני עובדת בשביל גרושים...

• הוסף לסימניות
לי קשה עד מאד ענין התמחור.
אנשים רוצים לדעת לפני כמה יצא להם סך הכל פחות או יותר (מכירים?) ואחר כך לא מבינים את העליה במחיר; "אבל אמרת לנו 800 איך יצא 1100?!"
או שאמרת מחיר גלובלי והסתבכת עם ... כל המחשב ואשתו ... ישבת שעות על שעות לתקן משהו שהיה נראה לך ענין של שניות, הפתיחה שיעממה אותך והחלטת לשנות את הלוגו באפטר אחד הקליפים לברכות במצלמה דיגיטלית עם סיומת משונה שעד שהצלחת להמיר וכו' וכד' מחק או הוסף את המיותר... והכי גרוע ההרגשה - פשוט עבודה לא שווה, לא משתלמת, תמיד בסוף בשעות לחץ, בזמנים לא זמנים ואם זה בתי ספר אז מתקשרים מהאולם בלחץ אטומי "למה לא עולה לנו"?? בסוף מתברר שהשלט בלי בטריות...

אז בכמה או איך לתמחר שיהיה שווה לי בכל מצב????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה