- הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;606571:ככל שיותר סמינרים ומכללות יפתחו לקהל החרדי קורסים ללימודי "עריכת וידאו" כך המצב רק יחמיר
מאיזה בחינה?
תמיד יהיו את אלא שיעשו ,חפיף" ויקבלו בהתאם.
נכתב ע"י yosale;606571:ככל שיותר סמינרים ומכללות יפתחו לקהל החרדי קורסים ללימודי "עריכת וידאו" כך המצב רק יחמיר
תותחית? מהפורום?נכתב ע"י פופקו;606729:אני מכיר מישהי כזו, אולי עוד כמה שנים היא תוכל לשתף, היא תותחית בעיצוב וידאו.
נ.ב. היא מהפורום.
אני דווקא רואה אותך פה מידי פעם...נכתב ע"י נצנץ;607759:תותחית? מהפורום?
no way!!
סליחה על עודף הכנות,
אבל פורום פרוג הפסיק מזמן להיות זירה לתותחים.
ו...אני יודעת שזה נשמע רע אבל...בינינו-
התותחים הם לא בינינו..
תתפלאו אבל גם בפורום הזה יש מעט אנשי מקצוע ממדרגה גבוהה, את חלקם אני מכיר.נכתב ע"י mishehoo;608716:אז איפה הם כל התותחים???
ולא בצחוק.
אולי נלך קצת להציץ בפורום שלהם ולנסות לדלות סודות מקצוע שיהפעו אותך למקצוען?!
ואיפה הם למדו, ואיך הם הפכו לתותחנים? והאם למשהו חרדי שמעוניין ללמוד במקום דתי (לפחות) יש סיכוי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים