גם לנו...יש יש בעיה של טפטופים
לאאת הזמנת את החלק הזה וזה פתר לך את הבעיה?
ככל הנראה שטפתם את המכסה של המים המלוכלכים וכנס שם מים (גם אם לא שטפתם יכול להיכנס)לי כותב שהמיכל של המים המלוכלכים מלא בעוד שהוא ריק ויבש כחרס!!
מה עושים? אני מיואשת מלהתחיל לחפש את השירות שלהם יש למישהו פתרון
נכון באמת אני שוטפת אותו אז איך אתם שוטפים בלי מים? מגבון? קצת דוחה... זה ממש מתלכלך בפינות אז אני שוטפת בזרם מים והכל יוצא לא חשבתי שיש בזה בעיה הכל פלסטיק שםככל הנראה שטפתם את המכסה של המים המלוכלכים וכנס שם מים (גם אם לא שטפתם יכול להיכנס)
יש בתחתיתו 4 ברגי טרוקס קטנים שצריץ לפתוח אותם ולנגב את כל המגעים בפנים
(צריך מברג מס' 10 גם 9 טוב)
תודהיש לי דרימי H12 DUAL,
אחרי כ4 חודשים של שימוש יומיומי שבהם המכשיר עבד מצוין,
התחלנו להיתקל בבעיה שהוא מוציא מים ולא מצליח לשאוב את הכל.
שלחנו לתיקון, ואחרי שהמכשיר היה אצלם איזה חודשיים הם החזירו את המכשיר חזרה,
בצירוף פתק שהכל תקין, ורק צריך להחליף רולר...
הזמנתי דרכם רולר(ב160 ש"ח!) אבל הגיע לא מתאים..
ככה סחבת של הלוך ושוב עם המתנה של שבועיים כל פעם -
3 רולרים שונים שאף אחד מהם לא מתאים...
בינתיים שמעתי שאפשר להזמין חיקוי מעלי אקספרס,
הזמנתי 2 רולרים + 6 פילטרים ב70 שקל!!!!
הגיע ופשוט פתר את כל הבעיה!!!!
המכשיר חזר לפעול ממש כמו ביום הראשון!
מסתבר שהרולר באמת מתבלה, גם אם מתחזקים אותו, וגם אם כלפי חוץ לא נראה הבלאי...
מצרפת פה קישור לרולר H12 DUAL,
ממש מומלץ, נראה כמו המקורי - אחד לאחד!
כן, הרולר זו המברשת.תודה
הרולר זה המברשת?
תוכלי לשים קישור לדרימי 14?
מאמין שיש להם איך לדעתאגב, אם יודעים בוודאות שהתקלה לא קרתה בגלל החומר הלא מקורי - יכול להיות שמבחינה הלכתית מותר לשקר ולומר ששמו חומר מקורי. צריך לשאול רב
תוכלי לתת פרטי התקשרות עם קריסטלינו?סוף סיפור:
התקשרתי לשירות לקוחות של קריסטלינו
אחרי שהשירות לקוחות של פלרום סובבוו אותי מכל הכיוונים
המוכר גם הוא מצידו התקשר אליהם ודרש החלפה של המכשיר (אחרי 3 חודשים... כן?)
בשירות של קריסלטינו טענו שהם בתהליך הקמת צוות תיקונים משלהם והפסקת התקשרות עם פלרום כי הם לא עומדים בהסכם..
סוף דבר, אושרה לי החלפה.
המשלוח בדרך...
המספר שלהם 1700304455 אחכ 3 אחכ 6
הם מאוד נחמדים ונכונים לעזור (בשונה מפלרום...)
אנחנו שלחנו את הדרימי דרך משלוחן מטעמם כבר שבוע וחצי לפני פסחזאת שערורייה!
הדרימי נקנה לפני פסח,
נתנו את הדרימי לתיקון במעבדה בלוד אחרי פסח,
עד עכשיו - אין תגובה.
ניסינו כמה פעמים להשיג בטלפון,
כשעונים, נאמר לך: 'אה! מעבירים אותך למי שמטפל בדרימי'.
לאחר המתנה של כ-20 דקות - פשוט מתנתק...
כך כמה פעמים!
'הדרימי (חלום) שהתנפץ'!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים