שואב שוטף שלחתם דרימי לתיקון? מה הייתה הבעיה? ומה אמרו/עשו במעבדה?

לי היה בעיה בכניסת מים לפילטר , גם כאשר המיכל היה ריק
כאשר רוקנתי את המיכל לגמרי, הפעלתי ניקוי עצמי , ואז אני רואה שכל הפילטר מלא לכלוך ומים
והמיכל עצמו היה כמעט ריק (כי בשטיפה העצמית אין הרבה מים)
בדקתי בעצמי וראיתי כי "מנוע ההפרדה" לא מסתובב אצלי (זה המאוורר הזה שנמצא במכסה השחור מתחת לפילטר)
בנוסף, היה לי לחצן אחד של המכסה שלא נלחץ ואז הייתי צריך למשוך את המכסה של המלוכלכים בכח ופחדתי שיישבר.

שלחתי להם סרטון בוואצאפ והם בקשו את המכשיר כולו להביא למעבדה
(כבר תבינו למה שיש בעיה במיכל צריך להביא את כל המכשיר...)
הגעתי למעבדה בלוד בעצמי
ושם אמרו לי שהסיבה היא "כי השתמשתי בחומר שאינו שלהם"
שאלתי: הרי השתמשתי בחומר שאינו מקציף
ואמרו לי שלא רואים שזה מקציף , אבל זה מקציף בפילטר.... ונכנס למנוע...
שאלתיף איך זה קשור למנוע ההפרדה? וללחצן של המיכל שנמצא בחוץ?
אמרו לי : החומר הורס את הכל
שאלתי ב"תמימות": ומה עם המנוע? הוא בטח נהרס...
אז הם אמרו שהמנוע מצוין.
**אליו הקצף לא הגיע***

למעשה הייתי צריך לשלם 230 שח על מיכל חדש
והיה לי נס שבאתי בעצמי
אחרת זה היה עומד שם..
לי היתה אותה בעיה, פעם ראשונה שלחתי אליהם את המכשיר וחזר אלי אחרי חודש.
אחרי כמה חודשים שוב אותה בעיה, והפעם לא היתה לי סבלנות לחכות עד שיחזור אלי, וראיתי שכתבתם שהבעיה במיכל המים המלוכלכים, הזמנתי מעלי אקספרס מיכל חדש ב130 שח, ועובד מצוין
הפילטר כן רטוב בסוף יום אבל רק כמה טיפות במסננת למטה, הבנתי שזה בסדר

מענין אם הבעיה קורית בעיקר במכשירים H14.
לי יש 12 דואל והפילטר נראה שונה לחלוטין. (הוא גם לא מסתובב בזמן הפעילות של המכשיר)

שואלת לאחר שקראתי את התגובות כאן, האם יש כאלו שהתקלקל להם המכשיר למרות שהם השתמשו רק בחומר מקורי?
יכול להיות שהבישום שיש בחומרים האחרים הורס את המכשיר???
לפי דעתי, זו סתם עילה שהם נתפסים בה כדי לא לתקן או לתקן בעלות מופרזת
הם לא מתמודדים עם התקלות וככה אנשים מתייאשים
אם זה חומר לא מקציף שמותאם לשואב-שוטף ושאר החברות זורמות איתו מצוין, למה שדרימי לא?
חוץ מזה שמבינים שזו טענה טיפשית במקרים של נפילת בורג או בעיה בטעינה וכדו'

דיברתי עכשיו עם קריסטלינו, הם ממש נחמדים,
הוא אמר לי שעוד חודש החוזה שלהם עם פלרום מסתיים והם פתחו אצלם מעבדה וזה עובר אליהם..
הוא אמר שפלרום עשו להם המון נזקים
כרגע הם מולם עם כל הבעיות של המכשירים שתקועים, והוא אמר לי שאין טעם לפנות לפלרום כי הם לא נותנים מענה, צריך לפנות ישר לקריסטלינו והם פונים אליהם,
בכל אופן הוא אמר לי שאם לא יתקנו שם הם יטפלו לי בזה כשיעבור אליהם..
אז כל מי שיש לו בעיה עכשיו ממליצה לו להמתין שיסתיים השירות של פלרום ואז רק לשלוח לתיקון...
ומי שיש לו מכשיר בתיקון להתקשר לקריסטלינו הם מטפלים..

דיברתי עכשיו עם קריסטלינו, הם ממש נחמדים,
הוא אמר לי שעוד חודש החוזה שלהם עם פלרום מסתיים והם פתחו אצלם מעבדה וזה עובר אליהם..
הוא אמר שפלרום עשו להם המון נזקים
כרגע הם מולם עם כל הבעיות של המכשירים שתקועים, והוא אמר לי שאין טעם לפנות לפלרום כי הם לא נותנים מענה, צריך לפנות ישר לקריסטלינו והם פונים אליהם,
בכל אופן הוא אמר לי שאם לא יתקנו שם הם יטפלו לי בזה כשיעבור אליהם..
אז כל מי שיש לו בעיה עכשיו ממליצה לו להמתין שיסתיים השירות של פלרום ואז רק לשלוח לתיקון...
ומי שיש לו מכשיר בתיקון להתקשר לקריסטלינו הם מטפלים..
איך מדברים איתם?

אם זה חומר לא מקציף שמותאם לשואב-שוטף ושאר החברות זורמות איתו מצוין, למה שדרימי לא?
בעיקרון שום חברה לא מסתדרת עם חומר לא מקורי
בזמנה הטענה פה בפרוג היתה שטינקו חייב חומר מקורי ודרימי לא (בחוברת כתוב שחייב מקורי אז לא יודעת על בסיס מה הטענה הזו היתה)
ואני גם חושבת שזה טענה לעת הצורך כי בשלב שהיה 'בטינקו' הרבה קילקולים גם הם הרבה מכשירים לא תיקנו או תיקנו בעלות גבוהה בטענה שהחומר לא מקורי.

חייבת לציין שהתקשרתי עם חברת קרסטילינו הם ענו בצורה מאוד נחמדה והציעו לי להחליף למוצר מחודש מה אומרים שווה?
חובה לנקות את השם שפלרום הוציאו ענה לי שם נציג ונתן שירות מדהים!! כולל משלוח עד הבית ואפילו ביקשתי חומר ריחני - פרגן לי בחינם!!

נערך לאחרונה ב:
יש להם חומר ריחני?
או שקריסטילנו כן מאפשרים להשתמש בחומר לא מקורי?

ריחני?
מה כתובת האתר שניתן להזמין שם? (חלקי חילוף, חומר שטיפה וכדו')
כן, ריחני, אבל הוא אמר שרק בעוד חודש יהיה ניתן להזמין באתר תכתבי בגוגל דרימי/קריסטלינו
ואם זה דחוף לך תתקשרי אליהם אולי ישלחו לך - הם ממש אדיבים ונחמדים במיוחד הנציג יקיר

לפי דעתי, זו סתם עילה שהם נתפסים בה כדי לא לתקן או לתקן בעלות מופרזת
הם לא מתמודדים עם התקלות וככה אנשים מתייאשים
חוץ מזה שמבינים שזו טענה טיפשית במקרים של נפילת בורג או בעיה בטעינה וכדו'
חד משמעית שהשירות שלהם מחריד!
אבל אולי זה באמת מקלקל? כי אם זה יפתור את הבעיה אז זה יכול להיות פתרון פשוט....

גם בטינקו צריך חומר מקורי והוא יקר.
וגם שם יורדת האחריות אם השתמשו בחומר לא מקורי...
נכון
השאלה
1. לגבי השירות שלהם אם הוא ברמה של דרימי
(=האשמת החומר גם בדברים לא קשורים)
2. כמות התיקונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה