כללי שלט לביהכנ"ס

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
מדבר הגבאי של ביהכנ"ס ביקשתי מגרפיקאי שיכין לי שלט וזו התוצאה [אתם יכולים לכתוב כאן חוות דעת ושיפורים והוא יעבור על זה פשוט אין לו חשבון בפרוג אז הוא לא יכל לפתוח את האשכול ]
השלט https://docs.google.com/file/d/0B_GacmlWBLP0TjdYOE1BRElvYVU/edit?usp=sharing
לצפייה באיכות יותר טובה http://www.myg.co.il/index.php?loc=down&pic=phpQFKzYN.tif
תודה לעוזרים :)

• הוסף לסימניות
לא רגיל!
איפה התמונה?

• הוסף לסימניות
רק תיקון בפסוק
כך זה כתוב: כִּי בֵיתִי בֵּית תְּפִלָּה יִקָּרֵא לְכָל הָעַמִּים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1097956:
לא רגיל!
איפה התמונה?
תיקנתי
נכתב ע"י גרפקליק;1097960:
רק תיקון בפסוק
כך זה כתוב: כִּי בֵיתִי בֵּית תְּפִלָּה יִקָּרֵא לְכָל הָעַמִּים
כל הכבוד ששמת לב בזכותך נמנעתי מהפסד כספי גדול

• הוסף לסימניות
את היונים כדאי יותר להבליט. המגן דוד למטה יושב בצורה קצת חדה מידי יחסית לגופנים. משהו קצת חשוך לי בתמונה הכללית, האפור הזה כפי הנראה יאטם יותר בהדפסה, כדי לנסות כמה וריאציות של עוד צבעים או של אפור אבל עם מעברים עדינים.
סה"כ יפה...
הייתי מחפש קצת גופנים יותר מקצועיים ותורניים, בפרט לפסוק, אם כי שם בית הכנסת מתאים לפונט הקליל שמשדר פתיחות לכל יהודי - אהבה ואחוה..
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;1098029:
את היונים כדאי יותר להבליט. המגן דוד למטה יושב בצורה קצת חדה מידי יחסית לגופנים. משהו קצת חשוך לי בתמונה הכללית, האפור הזה כפי הנראה יאטם יותר בהדפסה, כדי לנסות כמה וריאציות של עוד צבעים או של אפור אבל עם מעברים עדינים.
סה"כ יפה...
הייתי מחפש קצת גופנים יותר מקצועיים ותורניים, בפרט לפסוק, אם כי שם בית הכנסת מתאים לפונט הקליל שמשדר פתיחות לכל יהודי - אהבה ואחוה..
בהצלחה.
תודה
יש 330 צפיות ורק אחד הגיב !? קדימה עוד חו"ד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Jonathan;1101267:
תודה
יש 330 צפיות ורק אחד הגיב !? קדימה עוד חו"ד

גם חשבתי לא להגיב אבל, בגלל התגובה הזו החלטתי להסביר למה אף אחד לא מגיב.
הפורום כאן מיועד לגרפיקאים מקצועיים או כאלו ששואפים להיות כאלו,
שלט כזה קשה לכוון לכיוון המקצועי מכיון שיש עוד הרבה מה לעבוד עליו כדי שיראה מקצועי ולכן הרבה גרפיקאים לא רואים צורך להגיב כי הם חושבים שפשוט צריך לעבוד על זה מהתחלה, ועם ישראל רחמנים ועדינים ולאף אחד לא נעים להגיב כך. (גם לי מאד לא...)
בכל מקרה אנסה לכוון:
כדאי לנסות לעבוד על זה עם פונטים מכובדים / תורניים יותר ופחות עגולים שישרתו את המטרה,
עם עבודה על הטיפוגרפיה, על קומפוזציה טובה בין האיורים לקטסט (לדוג' מגן הדוד יכול לשבת מתחת לפסוק המתעגל ולא לעמוד בדד)
. כדאי לנסות לחשוב על עיטורים מכודבדים שמתאימים לשלט כזה
קונטרסטיות ועניין בין הצבעים.
הצללה נכונה: ז"א לא יכול להיות שהצל של האותיות קרוב לאותיות והצל של המגן דוד "נופל" על הרצפה...
מקוה שהועלתי...
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה