וואלה שאלה במקוםתכל'ס @אלה❤ מצאת משהו כבר?
כמה זמן אתם מתכננים להיות מאורסים?(בהמשך בעז"ה אני אעשה שימוש בעוד דברים שהעלו פה)
אוהייתי שולחת כוס טרמית עם שקיות תה וכותבת - תהנה מכל רגע..
סדיזם!רעיון שמתאים לפגישה אחרונה לפני החתונה.
לקנות אקווריום קטן עם 2 דגים ולרשום נשמור על קשר בשתיקה...
חודשים ומשהוכמה זמן אתם מתכננים להיות מאורסים?
עשיתי את זה לבעלי והוא נהנה מאדדד (גם החברים שלו...)(לתת לו/ה לסחוב את זה, להאכיל אותם וכו', ובהנחה שהם ישארו בחיים, לשנע את זה לדירה...)
"אילוסטרציה" נפלאה לחיי הנישואין(לתת לו/ה לסחוב את זה, להאכיל אותם וכו', ובהנחה שהם ישארו בחיים, לשנע את זה לדירה...)
באומנות בעוראיפה באמת קונים מברשת יפה לכובע שאפשר לחרוט עליה???
תרופה לשכחה? יש לך מרשם לזה?אם להיות גזעיים אפשר לתת לו תרופה לשכחה ולכתוב-
"זוכרת אותך תמיד! מוודאת שגם אתה אותי".
תוקן!תרופה לשכחה? יש לך מרשם לזה?
אה אז שלא יספר שהוא התארס כי בן אדם לחברו.......אבל האם אין בעיה במשלוחים האלו מבחינת בין אדם לחברו, כשחברים שמשוועים לשידוך רואים את כל המתנות והרעיונות האלו?
מי הכין את הקובץ היפה הזה?בלת"ק
מצ"ב קובץ רעיונות למתנות לחתן,
יש חלק ממש מ וצלחים.
אח. זה כל כך נכון.אין לי רעיון מה לשלוח,
אבל אני יכול להגיד מה לא לשלוח, מקובל מאוד שהבלות קונות לחתנים ארנק
כל השיעור שלי קיבל ארנק, ואף אחד, ממש אף אחד לא השתמש בזה (כולל אני)
תשחררו גברים לא אהבים ארנקים, זה שייך לבנות
אבל אם זה ממש דחוף דווקא ארנק, יש היום ארנקים קטנים שמיועדים לכרטיסים בלבד (כמו חצי ארנק שבשני הצדדים שלו יש 3 תאים לכרטיסים) זה יותר יעיל ופחות תוקע
מאחד שאפילו לא פתח את הקופסא של הארנק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים