עזרה שלפו רעיונות מגניבים שאפשר לשלוח לחתן לישיבה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תכל'ס @אלה❤ מצאת משהו כבר?
וואלה שאלה במקום:ROFLMAO:

אממ האמת שהבאתי לו ביום שישי משהו,
ושאלתי כדי לדעת מה לתת פעם הבאה.

כותבים פה באשכול רעיונות ממש יפים
תודה לכולם!!!:love:

נראה לי אני אלך על הרעיון של הציפית ואצרף לזה עוד כמה דברים.
אבל פתאום עלה לי רעיון חמוד על משהו שקרה לנו לאחרונה אז נראה לי קודם אני אתן לו את זה.

(בהמשך בעז"ה אני אעשה שימוש בעוד דברים שהעלו פה)

• הוסף לסימניות
רעיון שמתאים לפגישה אחרונה לפני החתונה.
לקנות אקווריום קטן עם 2 דגים ולרשום נשמור על קשר בשתיקה...
סדיזם!
(לתת לו/ה לסחוב את זה, להאכיל אותם וכו', ובהנחה שהם ישארו בחיים, לשנע את זה לדירה...)

• הוסף לסימניות
(לתת לו/ה לסחוב את זה, להאכיל אותם וכו', ובהנחה שהם ישארו בחיים, לשנע את זה לדירה...)
עשיתי את זה לבעלי והוא נהנה מאדדד (גם החברים שלו...)
היינו עם רכב ככה שהשינוע לא היה בעייתי - בפרט שזה קטן

• הוסף לסימניות
אם להיות גזעיים אפשר לתת לו תרופה לזכרון ולכתוב-
"זוכרת אותך תמיד! מוודאת שגם אתה אותי".

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל האם אין בעיה במשלוחים האלו מבחינת בין אדם לחברו, כשחברים שמשוועים לשידוך רואים את כל המתנות והרעיונות האלו?
אה אז שלא יספר שהוא התארס כי בן אדם לחברו.......

• הוסף לסימניות
לגבי הארנקים גם דעתי שזה לא כ"כ פרקטי ,לא משנה גברים או נשים
יש עכשיו סטייל של ארנק כרטיסים עולה בערך 100 ש"ח
דבר נח מאד!

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון מה לשלוח,
אבל אני יכול להגיד מה לא לשלוח, מקובל מאוד שהבלות קונות לחתנים ארנק
כל השיעור שלי קיבל ארנק, ואף אחד, ממש אף אחד לא השתמש בזה (כולל אני)
תשחררו גברים לא אהבים ארנקים, זה שייך לבנות
אבל אם זה ממש דחוף דווקא ארנק, יש היום ארנקים קטנים שמיועדים לכרטיסים בלבד (כמו חצי ארנק שבשני הצדדים שלו יש 3 תאים לכרטיסים) זה יותר יעיל ופחות תוקע
מאחד שאפילו לא פתח את הקופסא של הארנק
אח. זה כל כך נכון.
בעלי לא נגע בארנק, ומהרגע שהתחתנו חיפש "ארנק" לכרטיסים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה