לנו זה היה בתשלום אפילו תשלום גבוהאני שואלת בשביל חברה שהזמינה היום כרטיס טיסה דרך האינטרנט,
ורשמה בשם הפרטי שם אחד במקום שתי שמות שרשומים בדרכון,
ובשם משפחה ישנה שגיאת כתיב
האם זה יכול ליצור בעיות? אם כן איזה? ואיך וכיצד אפשר לטפל?
אשמח לכל תגובה
אני נאלצתי לבטל כרטיס ולהזמין חדש (שילמתי על 2 כרטיסים, בסופו של דבר).
בוויז אייר. לא הסכימו לשנות, למרות בטעות נרשמה רק האות הראשונה של שם המשפחה
ענין של מזללנו זה היה בתשלום אפילו תשלום גבוה
רק שלא יזניחו את זה.
יכולים לא להעלותאותם למטוס!!
קרה לחברה שלי, פשוט לא עלו לטיסה , זה היה עצוב מאוד!
למה מזל?ענין של מזל
ואגב, חבל.אני שואלת בשביל חברה שהזמינה היום כרטיס טיסה דרך האינטרנט,
כי בכל חברה שיש את הפקידים הטובים יותר והטובים פחותלמה מזל?
זה עניין שבכל חברה\מדינה אחרת זה משתנה.
לכן צריך לברר את העניין לעומק ולא להסתמך על מה שאנשים אומרים, (וגם לא מניסיון, כי הנה אתם רואים - לכל אחד יש ניסיון שונה..)
ואפי' לא אמרתם את יעד הטיסה ואת חברת התעופה..
נסיעה טובה!
ואגב, חבל.
כי ברוב החברות אפשר לעשות שינוים ללא תשלום תוך מספר שעות..
יתכן, אין לי ניסיון בדבר הספציפי הזה.כי בכל חברה שיש את הפקידים הטובים יותר והטובים פחות
דווקא לאיתכן, אין לי ניסיון בדבר הספציפי הזה.
אבל נראה לי שזה נוהל, ולא כמו קילו יותר במזוודה...
בחברת איזי ג'ט עד 3 אותיות השירות בחינםמנסיון שלי באתר איזי -גט:
השם בכרטיס חייב להיות זהה לדרכון.
שינוי שם דרך האתר עולה בערך 60 פאונד. (כרטיס האשראי שלך שמור באתר, ואם תלחצי אישור על העדכון תראי שנרשם שאת מחויבת בסכום הזה)
לכן לא לשנות אלא להתקשר למרכז השירות שלהם (שירות באנגלית) ולבקש לתקן את השם.
כאשר הם משנים את השם הם רואים שזה רק תיקון איות ולא החלפת כרטיס על שם מישהו אחר ועושים את התיקון בחינם.(לברר אתם שאכן לא גובים ממך כסף)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים